matrix14xxx Napisano 24 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2006 Takie coś dzisiaj wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix14xxx Napisano 24 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2006 foto 2 ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombak Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 gratuluje. piękne rzeczy, hi hi "obyś w nadchodzącym nowym roku, miał więcej szczęścia niż dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mauser29 Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 albo raczej zgodnie z powiedzeniem będziesz miał przez rok takie trafienia.a swoja droga po co zaśmiecać forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozi Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 To wy zasmiecacie forum swoimi glupkowatymi wypowiedziami.Chcial chlopak pokazac to pokazał. Ten dzial forum wlasnie do tego sluzy. Fakt nie za ciekawe te fanty ale moze innym razem beda lepsze.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 Zgadzam się z tobą rozi.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix14xxx Napisano 24 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2006 Ej tombak i mauser29 moze wy sie pochwalcie czyms a nie krytykujecie jak dobrze poszukacie w archiwum do zobaczycie co wystawilem i gwarantuje ze te moje fanty sa wiecej warte niz wasze *10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 Dzisiejsze tzn szukałes w wigilie, według starej tradycji zeby szkac przez cały rok ??? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix14xxx Napisano 24 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2006 Jak mówi przysłowie czas to pieniądz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 odnosnie tej nakretki polmos to racja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix14xxx Napisano 25 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2006 A teraz powiem jaśniej jeśli ktoś nie kojarzy przedmiotow na fotkach. Tamto to nie jest łuska od mausera ani od mosina tylko jakaś dziwna , są 2 przykrywki od fajek , klamra od rosyjskiej czapki, zapalniczka i ta wtyczka na dole fotki nie jest taka normalna. Pasuje do radiostacji jaką posiadam (prawdopodobnie zasilanie).A tak już na marginesie tą złotówke też znalazłem.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 zapalniczka jest fajna panowie !czemu sie czepiacie-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 Każdy fant jest godny uwagii.- Zważywszy, że już jest coraz mniej rzeczy do znalezienia. Gratulacje. Życze samych sukcesów w nowym nadchodzącym roku.Pozdrawiam:Bogusław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo02 Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 Zakłądając oczywiście, że ta przysłowiowa nakrętka Polmosu , nie jest od butelki wódki „STOŁOWA”, którą wypili będąc w drodze na południe Polski, Panowie Lech W., Adam M. i na przykład Ś.p. Jacek K. Bo jeśli okaże się , że jednak jest.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mauser29 Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 matrix14xxx gwarantuje ze te moje fanty sa wiecej warte niz wasze *10." a niby czym mi tu będziesz gwarantował??? kim Ty jesteś i co wiesz o mojej kolekcji?? ośmieszasz się sam takimi stwierdzeniami. trochę pokory bo nawet nie śniłeś co ludzie mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 czasami takie rzeczy mają że potem ich już nie mają a sami siedzą..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mauser29 Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 no niestety takie głupie prawo, ale nawet nie o takich rzeczach mówimy. nie wszystkie zabytki są zabronione. ale jak każdy na tym forum zacznie sie chwalić takimi rzeczami to ten serwis całkowicie straci jakąkolwiek przejrzystość. po prostu rozbawila mnie pewnośc matrixa co do swojej kolekcji i znajomość mojej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gizio Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 Widzę ,że zaczyna się licytacja kto co wykopał i kto jest lepszy.Mam już 40 wiosenek na karku,a czytając,te wasze wypowiedzi czuję się jak w przedszkolu.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
storczyk Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 Piaskownica normalnie! Dajcie się chłopu pochwalić! A tak przy okazji... to mój ostatni fant. Fajoski, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 To taki fant, co prawda nie dzisiejszy, dokładnie sprzed trzech lat.. czegoś mu brakowało,co tam jeszcze było?? j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 Panowie spokojnie za kilkadziesiąt lat następne pokolenia będą właśnie zbierać -polmosy- tak jak my porcelanki.Nawet na tej czeskiej stronie ludzie wklejają zdjęcia niesamowitych odkryć:podkowy,gwożdzie,kapsle też widziałem.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 Dzisiaj wyskoczyła reszta odznaki DJ,w tym samym miejscu co przed laty..:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 i tak wygląda komplecik.... ładnie? prawdaż , pozdr J Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 acer widze że sie rozbuchałeś -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 Przepraszam szanowni odkrywcy że zabieram głos ale nie wytrzymałem –cholera państwo się zrobiło -Najgorzej jak ktoś pokazuje pudełka po paście do butów a komuś wypomina zakrętki od butelek -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.