Skocz do zawartości

Dzisiejsze fanty.

Rekomendowane odpowiedzi

A teraz powiem jaśniej jeśli ktoś nie kojarzy przedmiotow na fotkach. Tamto to nie jest łuska od mausera ani od mosina tylko jakaś dziwna , są 2 przykrywki od fajek , klamra od rosyjskiej czapki, zapalniczka i ta wtyczka na dole fotki nie jest taka normalna. Pasuje do radiostacji jaką posiadam (prawdopodobnie zasilanie).A tak już na marginesie tą złotówke też znalazłem.
Pozdrawiam.

Zakłądając oczywiście, że ta przysłowiowa nakrętka Polmosu , nie jest od butelki wódki „STOŁOWA”, którą wypili będąc w drodze na południe Polski, Panowie Lech W., Adam M. i na przykład Ś.p. Jacek K. Bo jeśli okaże się , że jednak jest....

matrix14xxx gwarantuje ze te moje fanty sa wiecej warte niz wasze *10." a niby czym mi tu będziesz gwarantował??? kim Ty jesteś i co wiesz o mojej kolekcji?? ośmieszasz się sam takimi stwierdzeniami. trochę pokory bo nawet nie śniłeś co ludzie mają

no niestety takie głupie prawo, ale nawet nie o takich rzeczach mówimy. nie wszystkie zabytki są zabronione. ale jak każdy na tym forum zacznie sie chwalić takimi rzeczami to ten serwis całkowicie straci jakąkolwiek przejrzystość.

po prostu rozbawila mnie pewnośc matrixa co do swojej kolekcji i znajomość mojej.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie