konigsberg Napisano 28 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2006 i druga strona.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 28 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2006 do trdycji przeszły już chełmiki ,ten wyjątkowo ładny i z pięknym wkładem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 28 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2006 i zdjecie wkładu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 28 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2006 alles zusamen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 28 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2006 na koniec kolorek.. taki sobie zegareczek.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 1 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2007 no i ostatnie trafienia 2006,miejmy nadzieje,że 2007 będzie równie owocny..na początek taki sobie zamek do mausa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 1 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2007 następnie taki zlepek papierów,ale odrazu podejrzanie gruby.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 1 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2007 jak się okazało jest to SOLDBUCH żołnierza Ruskoj Oswoboditjelnoj Armiji, wyczytałem tyle ,że był to Andriej Szczuka powołany do WH 25.07.1943, a w SOLDBUCHU niespodzianka jego blaszka(jeszcze ze sznureczkiem) i odznaczenie dla obcoplemiennych,zarówno blaszka jak i odznaczenie w stanie strychowym ,odznaczonko jeszcze z piekną wstążką i agrafka wszystko ładnie zachowane.. na następnej fotce lepszy widok odznaki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 1 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2007 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 1 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2007 ostatnie z trafien sobotnich-busola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 1 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2007 a to już taki drobny fancik z ostatniego dnia ubiegłego roku..orzełek na czpke oficera WH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 1 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2007 a to już gadźeciki,czyli scyzoryk i korek wlewu paliwa od motocykla prawdopodobnie DKW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 Konigsberg - możesz pokazać nieśmiertelnik po czyszczeniu? Jakie miał bicia?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 2 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2007 O.D.KP. 129(Ost Division Kompanie 129) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek102 Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 Raczej Ordnung Dienst Kompanie 129 ze 129 Dywizji Piechoty.Blaszek tych wyszŁo caŁkiem sporo ja mam z numerem 26.Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 takie pytanko - dlaczego ta gapka jeat oficerska?P.S. też w czasie świąt walczyłem na MW...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwester/Fidest Napisano 2 Styczeń 2007 Share Napisano 2 Styczeń 2007 a mi szkoda tego Vis'a :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirPolo Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 a ja podejrzewam, że vis jest cały i (nie) bezpieczny;)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 3 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2007 do kolegi Bartek 102 jak wiesz lepiej od Niemca jaka to dywizja...to gratuluje... ja napisałe co jest w Soldbuchu..Pozdrawiama co do gapy to standardowa z czapki oficera.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 3 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2007 a co do visa i zamka od mausera.. to zaznaczam ,że złomu nie zbieram... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirPolo Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 śmiesznie to brzmi (dla mnie). ja jestem jedynie amatorem i cieszę się z każdego kawałka metalu. w takim razie zazdroszczętego, że możesz niektóre rzeczy zostawiać w lesie, uznając, że nie są warte miejsca w domu.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 A mi się po prostu wydaje, że Kolega konigsberg po prostu nie chce mieć kłopotów i dlatego tak pisze. W cale mnie to nie dziwi. Trudno, uwierzyć że został w lesie- jeśli tak to chętnie dowiem się gdzie ;-) pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 dajcie chłopakowi spokój z tym złomem nie chce to nie bierze :) ... a co do wronki to jest z czapki podoficerskiej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 4 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2007 pierwsze trafienia nowego roku.. chełm słaby ,ale wkład piękny.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 4 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2007 przepiękny chełmik,praktycznie nowy ,szkoda tylko ,że z jednej strony.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.