konigsberg Napisano 21 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2006 Zainspirowany fantami kolegów z the_tuna squad postanowiliśmy ruszyć na mierzejei, wyjazd okazał się owocny... co prawda kolorów brak,ale lepszy rydz niż nic...;)jutro kolejny wypad...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 21 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2006 Lepsza fota bagneciku,niestety szrocik bez pochwy... został dla mniej wybrednych w lasku...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 21 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2006 no i chauerek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 21 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2006 M40, brak wkładu i widocznych kalkomanii,ale za to bez dziur-powiększy kolekcje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 21 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2006 jutro lub w sobote kolejny wyjazd.. i mam nadzieje trafienia...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 21 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2006 już widze ,że przypadkiem pomyliłem dział,za co bardzo moderatorów przepraszam... to ze względu na problem z zalogowanie , obiecuje poprawe w przyszłości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Semaj Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 Takie małe pytanie - w jakich rejonach te trafienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 i wogole cos tam jeszcze idzie trafic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 Jestem pewien że jeszcze tak..... Ino daleko co by nie mówić....Jedziemy w wakacje ? :)) Coś tam wykopiem :palbo i zakopiem.W końcu wojny było tam takie zagęszczenie ludzi, sprzętu jak na Helu.....Podobno cała masa fantów jest w Kurlandii niegdysiejszej - ale to Łotwa teraz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 Śliczny bagnecik, ja bym go zabrał.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 A czy moglym sie dowiedziec jak wyczyscic ladnie taki bagnecik? Bo ostatnio trafilem lecz niestety nie mam pojecia jak sie zabrac:)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 27 Grudzień 2006 Share Napisano 27 Grudzień 2006 Elektrolizą. Przejrzyj forum konserwacja.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.