frost Napisano 7 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2006 Z opisu na okładce zapowiada się ciekawie ale czy ktoś z szanownych kolegów już widział ten film i chciałby podzielić się wrażeniami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 to ten nowy james bond zdaje sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frost Napisano 7 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2006 Tak ;) Co prawda Daniel Craig jeszcze wtedy nie wiedział,że będzie Bondem - Okop" jest z 1999r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Indian Chief Napisano 8 Grudzień 2006 Share Napisano 8 Grudzień 2006 Jeżeli to jest ten sam film który oglądałem pod tym tytułem 4 lata tem...cóż. Pamiętacie Bunkier SS? to to jest cos w tym rodzaju... Jakis oddział błaka sie we mgle i dostaje do opuszczonego niemieckiego okopu a co sie tam dzieje to juz inna historia. Dla mnie lipa... oj takie filmidło do piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
victor Napisano 8 Grudzień 2006 Share Napisano 8 Grudzień 2006 Potwierdzam, film widziałem, cieniutki dla prawdziwych żołnierzy ale jak ktoś lubi lekkie horrorki z fajnymi efektami można luknąć ale generalnie kasy szkoda :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr2z Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 A nie pomyliliście Panowie tego filmu z tym: http://www.imdb.com/title/tt0286306/ ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wulfgar Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 Chyba pomylili.. Obejrzałem właśnie ten film co jest dołączony do kina domowego" Dzieje sie nad sommą w 1916 roku. dość kameralny.opowiada historie grupy angielskich żólnierzy w przeciągu 3 dni przed atakiem. Batalistyki prawie wcale ale za to niezłe detale sprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.