frost Napisano 7 Grudzień 2006 Autor Napisano 7 Grudzień 2006 Z opisu na okładce zapowiada się ciekawie ale czy ktoś z szanownych kolegów już widział ten film i chciałby podzielić się wrażeniami ?
frost Napisano 7 Grudzień 2006 Autor Napisano 7 Grudzień 2006 Tak ;) Co prawda Daniel Craig jeszcze wtedy nie wiedział,że będzie Bondem - Okop" jest z 1999r.
Indian Chief Napisano 8 Grudzień 2006 Napisano 8 Grudzień 2006 Jeżeli to jest ten sam film który oglądałem pod tym tytułem 4 lata tem...cóż. Pamiętacie Bunkier SS? to to jest cos w tym rodzaju... Jakis oddział błaka sie we mgle i dostaje do opuszczonego niemieckiego okopu a co sie tam dzieje to juz inna historia. Dla mnie lipa... oj takie filmidło do piwa.
victor Napisano 8 Grudzień 2006 Napisano 8 Grudzień 2006 Potwierdzam, film widziałem, cieniutki dla prawdziwych żołnierzy ale jak ktoś lubi lekkie horrorki z fajnymi efektami można luknąć ale generalnie kasy szkoda :))
mr2z Napisano 9 Grudzień 2006 Napisano 9 Grudzień 2006 A nie pomyliliście Panowie tego filmu z tym: http://www.imdb.com/title/tt0286306/ ;)
wulfgar Napisano 9 Grudzień 2006 Napisano 9 Grudzień 2006 Chyba pomylili.. Obejrzałem właśnie ten film co jest dołączony do kina domowego" Dzieje sie nad sommą w 1916 roku. dość kameralny.opowiada historie grupy angielskich żólnierzy w przeciągu 3 dni przed atakiem. Batalistyki prawie wcale ale za to niezłe detale sprzętu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.