Skocz do zawartości

KOT w wodzie !!!

Gremplak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Skoro jest sezon ...branie czas zacząć.
Jeśli kogoś to połechce chętnie podzielę sie informacją: gdzie Kocur tkwi w mule".
Zaznaczę ze miejsce to nie nadaje się na jakieś nieoficjalne działanie, ponieważ oczko wodne w którym zatonęło kilkadziesiąt ton znajduje sie na terenie miasteczka podlaskiego. No chyba że ktoś ma takie możliwości.
Nie będe ujawniał miejsca na forum proszę o kontakt na priv - obserwuję pyskówki i osobiste żale w temacie. Panowie typowe Polskie Piekiełko.
On naprawdę jest ! Pisząc kocur, piszę świadomie
Liczy sie gadane !
Napisano
Czyżby to był SdKfz 182 PzKpfw VI Ausf.B Tiger II
Königstiger"??? Teraz na poważnie przejdzmy do konkretów z kąd wiesz iż to akurat kocur" jesteś pewien iż to tego typu maszyna nie mogłeś napisać modelu.Masz świadków zatopienia czy co bo sam tam chyba nie wjechał???Podaj jakieś konkrety!!!
Napisano
Jeszcze ze dwa egzemplaze pojawią się na forum a będziemy mieli o jedn sztukę wiecej niz niemcy wyprodukowali.Ale moze będzie to powojenny składak z czesci utopiony przez zapobiegliwego sołtysa....
Pozdrawiam
Napisano
Proszę się odemnie odczepić. Owszem czasem mnie przymuli ale jakoś daję radę ....
Z wody - najbardziej interesuje mnie jej ognista odmiana.

;-)

Pozdrawiam !
Napisano
Czy kolega Gremplin ( zalozyciel postu) nie wpuscil nas przypadkiem w przyslowiowe maliny? Nie wsadzil jak to mawiaja kija w mrowisko"? Jestem zwolennikiem dowodow namacalnych i smiem zaryzykowac twierdzeniem ze wiekszosc forumowiczow rowniez.A zatem w dobie fotografii cyfrowej smiem prosic o dowody......
Napisano
Kto był naprawdę zainteresowany odezwał się na priv. A kto zainteresowany jest robić raban na forum to widać na załączonym obrazku.
Więc proszę nie posądzać mnie o to że kłamie czy wprowadzam w maliny, czy tez ktoś żada dowodów a jakim prawem ! Co komu do tego.! Jak już powiedziałem zainteresowani odezwali się a nikt z krzykaczy" nie napisał. Nie chciałem zaczynać toksycznego wątku sami go stworzyliście.
Co do epidemii do której nawiązał PATRON - fakt jest wysyp ale nikt nie porównuje tych informacji z dostępnością do inernetu.
Śieć trafiła pod strzechy i legendy i opowieści już nie są przekazywane w gronie rodziny czy pod sklepem lecz globalnie , jak kogoś to razi niech nie zagląda na podejrzane watki"
Napisano
Proszę administratorów jako uzytkownik portalu o usuwanie takiego szajsu z forum.Nie mam ochoty czytać takich bzdur i jeszcze glupszych opinii ekspertów"
PS.DETEKTORWEB.cz bije was na głowę!Uczcie się od nich porządku!
Napisano
No coz zostalem wezwany do tablicy jako jeden z wielu administratorow.
Na forum odkrywcy wolno umieszczac wszelkiego rodzaju posty i tematy ktore sa zwiazane z tematyka i sa zgodne z regulaminem.
Jedynym zazaleniem ktore moglbym miec do autora tematu jest to, ze nie umiescil go we wlasciwym forum- bardziej pasowaloby towarzyskie.
Nazywanie cudzych wypowiedzi szajsem" jest delikatnie mowiac nie na miejscu. To ze sa fora lepsze od naszego- nikt nie jest doskonaly ale wiekszosc z nas stara sie by nasze forum bylo coraz lepsze.
Prosilbym tak na przyszlosc kolege janusza204 (ktory jak widze ma maly staz- zycze mu dlugiego) o troszeczke pofolgowania i zastanowienia sie w tym co mowi- a jakby nie bylo to bedzie milo :)
To jest moja opinia jako administratora-moderatora
Woytas
Napisano
Ja tak tylko w sprawie tego detektora. Skoro to takie fajne forum to czemu w ich TOP 10 http://www.detektorweb.cz/prispevky/clanky/polsko-a-technika-ii-3644/ nadal jest Stug jakoby wyłowiony z Bałtyku, który wyłowiono z Morza Czarnego a u nas był przejazdem. Żeby było fajniej topic jest okraszony zdjęciami z Battlefield Relics, gdzie jest cała historia jego jak i statku, w którego ładowniach zatonął.
Napisano
To prawda że w tej ładowni było więcej takich Stugów?? Bo gdzieś czytałem ze wyłowiono tylko jeden a pozostało ich tam jeszcze pare.
Napisano
Nie wiem kto to Gremplak, ale nie sposob Mu odmowic racji. Jesli ktos jest zainteresowany tym co napisal w tym watku, to niech napisze na priv (co madrzejsi to zrobili, jak widac) i sie sam przekona. Natomiast smuty, jakie tu odstawiacie to faktycznie, jak to ladnie ujal zalozyciel watku, toksyna i niepotrzebny raban. Jesli nie jestescie zainteresowani, nie wierzycie, uwazacie zalozyciela za oszoloma itd., to po co tu piszecie? I jeszcze jedno drodzy malkontenci. Wyscig po fanty (wszelkie) jest dzis taki, ze sprawdza sie kazdy trop, gdzie z doswiadczenia wiadomo,ze 1 na 10 moze byc prawdziwy.I tylko ci, ktorzy tak postepuja, cos osiagaja, nie liczac przypadkow - vide Pantera wrzucona przez Indie (serdeczne pozdrowienia). Przy calym moim krytycznym stosunku do dzialan i zachowan Warsa 98, trzeba przyznac, ze nalezy do wlasnie takich poszukiwaczy. Zapytajcie, ile tropow, ktore podjal okazalo sie lipnych. Ale wystarczyl jeden (StuG podany n talerzu niemal przez Grubasa i o ile pamietam tez poczatkowo wysmiewany i wyszydzany), a wszyscy zescie tu malo orgazmu nie dostali.Zatem, albo zamierzacie tylko gardlowac na forum i dlubiac w nosie zadac zdjec, dowodow itp., albo jestescie zainteresowani i bierzecie sie za rzucony temat. Zgoda, ryzyko porazki zawsze istnieje, ale ja mam wrazenie, ze wiekszosc z was, to ciezki sprzet widzialo albo w internecie, albo w MWP, podczas wycieczki szkolnej do Warszawy. Ale jak juz sie cos wydarzy, to wszyscy chca jechac, pomagac, ogladac i byc w pierwszym szeregu.

I jeszcze slowo do woytasa. Przy calym szacunku do Ciebie, wynikajacym z watku Rybnik 1939" takie wypowiedzi, jak Twoja pierwsza w tym watku tylko zachecaja cala reszte do kwaszenia na forum. Przeciez skoro moderator jedzie po temacie, to dlaczego nie moge ja.Do przemyslenia.
A watek powinien byc zamkniety juz po pierwszym poscie.Kto zainteresowany, pisze do ogloszeniodawcy i czekamy, az efekt wyplynie, albo okaze sie farmazonem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie