szajka Napisano 18 Październik 2007 Napisano 18 Październik 2007 siemka wszystkim dzieki za odpowiedzi stedtke Lubsko jeszcze bo po czesci Wroclaw a obecnie Malaga Hiszpania ale juz wracam niedlugo Atb22 jasne skrobnija na e-mail jest w poznajmy sie i mozna na Dluzek skoczycStedtke do wypcia i pogadania o wykopkach to ja zwasze chetny podaj czas na e mail :) Kurcze dordcie mi wykrywacz taki na militarke dobry do 900 zl bo kupilem jeden ale nie napisze jaki bo siara jesli jakies pytanka lub moge w czyms pomoc to piszcie pozdr szajka
szajka Napisano 20 Październik 2007 Napisano 20 Październik 2007 stedtke mozesz podac swoj e mail jesli posiadasz dzieki szajka
BASTEK Napisano 22 Październik 2007 Autor Napisano 22 Październik 2007 Witam widze ze sie cos ruszylo to bardzo dobrze POZDRO dla wszystkichBASTEK
lars Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 Witam wszystkich. Jestem z Zielonej Góry. Chetnie se podlacze pod jakas wyprawe. W razie czego dysponuje autem. Pozdrawiam.
stedke Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 szjka podaj swoj,napisze w wolnej chwili:)
aniolg Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 witam jestem ze Sławy polecam minelaba chodzę nim na militarke i niezłe fanty wychodzą
szajka Napisano 24 Październik 2007 Napisano 24 Październik 2007 stedtke jestem na poznajmy sie ale w sumiemarcinszaja@op.pl pozdrowionka dzieki za naporwadzenie na minlabasprawdze sobiepozatym przyjezdzam po 6 11 niestety ale moje propozycje sa aktualne mozna moim autkiem mam do dyspozycji
aniolg Napisano 24 Październik 2007 Napisano 24 Październik 2007 kolego szajka konkretnie polecałbym Minelab Sovereign GT.cena ok 1800złale wart tej cenny
szajka Napisano 25 Październik 2007 Napisano 25 Październik 2007 dzieki widze ze mine laby sa zajebiscie profesjonalnete z gornej polki a gdzie mozna kupic tego co mi podalespozatym bastek mozesz podac tytul tej ksiazki o Bieniowiepozdrowka szajkap.smoze ktos gdzies ma informacje jakies przkazy o walkach na naszych teranach relacje swiadkow polskich i niemieckich pozdrowka szajka
szajka Napisano 27 Październik 2007 Napisano 27 Październik 2007 siemka dzis trzeba sie wyplakac hehe kupilem BOUNTY HUNTER Pioneer VLF o czym pisalem ze wstyd dobra kazdy popelnia bledy niechialo sie wejsc na forum masz za swoje po przeczytaniu forum moj wybor pada na Rutus Solaris albo Smetek HS-2 i co mam z tym Bounty zrobic wyrzucic czy jednak mozna cos na nim wyciaganac w sumie znalazlem na nim pare fantow Minelab odpada cenowo narazie i jestem zielony wiec moze w przyszlosci Pozatym szlak mnie trafia w Hiszpani studjuje mapy zbieram info ale ciagle 2 tygle do Polski Mam pytanie jak jest przy granicy po stronie Niemiaszkow np Zgorzelec po drugiej stronie nazole tez tam biegaja za odkrywka i czy mozna kopac w Niemczech
stedke Napisano 27 Październik 2007 Napisano 27 Październik 2007 Szajka odezwe sie na dniach- chwilowo jestem bez kompa i siedze u starych na necie wiec nie bardzo mam jak.pozdro
szajka Napisano 28 Październik 2007 Napisano 28 Październik 2007 SiemkaCisza czy nikt z Zielonej Gory i okolic nie jezdzi na wykopki zadnych newsow pochwalcie sie ludzie Jakos martwo unas na tym Forum Kurde chlopaki mam prosbe czy ma ktos moze jakies info dotyczace rozmieszczenia Niemiaszkow w naszej okolicy tzn w jakim miescie jakie oddzialy stacjonowaly mam troche info o Gubinie ale jak ktos cos ma inne miasta jestem wdzieczny za info pozdrowka for all Szajka
atb22 Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 Ja byłem na weekend w lesie ale nic ciekawego nie wyskoczyło po za tym pozłacanym bajerem.
szajka Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 hmmm atbjuz cos sie w koncu ruszlo fant to fantdzieki za glos dawajcie wiecej niech zielona sie ruszy w koncupozd szajka
daniel-m Napisano 2 Listopad 2007 Napisano 2 Listopad 2007 Bylem znowu pod Sulechowem.W okolicach starego poligonu.sam nieidentyfikowalny zlom i urwilapy :/
BASTEK Napisano 6 Listopad 2007 Autor Napisano 6 Listopad 2007 szajka kiedy bedziesz w PolscePOZDRO BASTEK
szajka Napisano 7 Listopad 2007 Napisano 7 Listopad 2007 siemka wszystkim Przebzydle wiatry mnie zatrzymaja na tydzien do dwoch dluzej niestety ale i to ostateczna data wiec kolo 25 11 bede w Polsce BastekPozatym kurcze ponowiam moja mala prosbe doradcie mi Smetek czy Rutus bo chce kupic w tym miesiacu A co do naszej przepieknej ziemi lubuskiej ja z wiadomych przyczyn niczym pochwalic sie nie moge (chociaz pononc tutaj kolo Malagi sa miejsca gdzie staly wille Rzymskie nie sparawdzalem ale angole pononc maja jakies wyniki ale niestety niechca sie podzielic namiarami czemu :)Lecz moze ktos byl lub bedzie na weekend rzucie fotki szczesciaze pomyslnych lowow i przyczepy fantow poz szajka
szajka Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 hmmm i cisza eh czy juz normalnie nikt sie nie odezwie ja tylko z malym infem pojawila sie ksiazka o Lubaniu Slaskim i walkach wokol niego mysle ze warta 30 paru zlotych Bastek daj mi namiary na ta ksiazke o Bieniowie(butelke czerwonego dobrego wina hiszpanskiego ci podrzuce)
szajka Napisano 17 Listopad 2007 Napisano 17 Listopad 2007 maly mily niemiecki filmik o obronie Gubina i Zgorzelec a to link do you tube http://www.youtube.com/watch?v=QN-bUgkGd3s&feature=relatedhmmm czy ktos zyje na zielonej gorze
BASTEK Napisano 21 Listopad 2007 Autor Napisano 21 Listopad 2007 spoko dam ci szajka tylko musze znalesc dokladny tytul i ałtora pozdro bastek
szajka Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 siemka wszystkim jestem w Polsce szukam chetnych na jakis wypad np na Gubinskie lasy jak cos to dajcei cynka na forumpozdrowka szajka
atb22 Napisano 12 Grudzień 2007 Napisano 12 Grudzień 2007 I jak Szajka byłeś na lasach Gubińskich ? jestem ciekaw czy trafiłeś coś ciekawego.??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.