Skocz do zawartości

ZIELONA GÓRA I OKOLICE

BASTEK

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Widzę że koledzy" z Gubina dalej toczą bój, uważam że takie wypowiedzi są zbędne a tak opowiastki świadczą tylko o poziomie wypowiadającego się. Co sie tyczy kopania Gubin-Lubsko-Zary ten kto kopał w tych terenach sam wie najlepiej co gdzie i jak, a Straż Leśna, Policja czy pełni frustracji magnaci ziemscy są wszędzie czy na Gubinie Lubsku czy Zarach. Osobiście zapraszam w okolice Lubska o militarce można zapomnieć ale monetki jak kogoś interesują, można czasem kopnąć coś ciekawego. Pozdrawiam
  • Odpowiedzi 458
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Oj Panowie robicie taki syf, a było tu tak przyjemnie ;) , czy to leży w naturze Polaka żeby sobie tak dokopywać? Nikt nikomu nie zabroni wypadu do Gubina, Żar ,Lubska i tym podobnych. miejsc. Cały bajer polega na tym że koledzy z Gubina ostrzegają co jakiś czas nalotach służb mundurowych i chwała im za to. W Gubinie (jak się nie mylę)walki były toczone na ulicach miasta i na pobliskich górkach, ta bliskość miejscówki od miasta to problem dla nas jak i dla mundurkowych .Po prostu jedna rada nie dajcie się złapać z saperką w rekach tak jak to robią koledzy z Gubina i zasypujcie dołki to nie będzie śladów przestępstwa :).Nie dotyczy to tylko Gubina, glebę można zaliczyć wszędzie tylko tam gdzie nas nie lubią to bardziej ciągnie po kieszeni .Ja miałem już trzy bliskie spotkania z strażą leśną a tylko jeden mandat :) .A i bierzcie przykład z GRZESIEK2240 pierdzieli wasze gadanie o zakazanych miejscach tylko wkleja fotki .
Pozdrawiam kopaczy z lubuskiego ;)
Napisano
Też nie, zmyliła mnie ta 8-ka po prawej, i wyszło coś ok. 178?r. Te szelągi nie były bite poniżej 1-7-5-któregoś r., czy coś takiego, a więc z 1718 przesadziłem. Monetka się moczy i zobaczymy co wyjdzie. Nie mogę się doczytać mennicy niestety :(

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie