atb22 Napisano 19 Sierpień 2008 Napisano 19 Sierpień 2008 Widzę że koledzy" z Gubina dalej toczą bój, uważam że takie wypowiedzi są zbędne a tak opowiastki świadczą tylko o poziomie wypowiadającego się. Co sie tyczy kopania Gubin-Lubsko-Zary ten kto kopał w tych terenach sam wie najlepiej co gdzie i jak, a Straż Leśna, Policja czy pełni frustracji magnaci ziemscy są wszędzie czy na Gubinie Lubsku czy Zarach. Osobiście zapraszam w okolice Lubska o militarce można zapomnieć ale monetki jak kogoś interesują, można czasem kopnąć coś ciekawego. Pozdrawiam
festunguben Napisano 19 Sierpień 2008 Napisano 19 Sierpień 2008 Nie no fakt...nie jestem na poziomie, a szkoda...nigdy nie chciałem być gorszy :( A teraz jest mi smutno i będę płakał O !
festunguben Napisano 19 Sierpień 2008 Napisano 19 Sierpień 2008 Nie no fakt...nie jestem na poziomie, a szkoda...nigdy nie chciałem być gorszy :( A teraz jest mi smutno i będę płakał O !
GRZESIEK2240 Napisano 19 Sierpień 2008 Napisano 19 Sierpień 2008 Z dzisiejszego wyjścia na godzinkę po pracy
sirpavlo Napisano 20 Sierpień 2008 Napisano 20 Sierpień 2008 Oj Panowie robicie taki syf, a było tu tak przyjemnie ;) , czy to leży w naturze Polaka żeby sobie tak dokopywać? Nikt nikomu nie zabroni wypadu do Gubina, Żar ,Lubska i tym podobnych. miejsc. Cały bajer polega na tym że koledzy z Gubina ostrzegają co jakiś czas nalotach służb mundurowych i chwała im za to. W Gubinie (jak się nie mylę)walki były toczone na ulicach miasta i na pobliskich górkach, ta bliskość miejscówki od miasta to problem dla nas jak i dla mundurkowych .Po prostu jedna rada nie dajcie się złapać z saperką w rekach tak jak to robią koledzy z Gubina i zasypujcie dołki to nie będzie śladów przestępstwa :).Nie dotyczy to tylko Gubina, glebę można zaliczyć wszędzie tylko tam gdzie nas nie lubią to bardziej ciągnie po kieszeni .Ja miałem już trzy bliskie spotkania z strażą leśną a tylko jeden mandat :) .A i bierzcie przykład z GRZESIEK2240 pierdzieli wasze gadanie o zakazanych miejscach tylko wkleja fotki .Pozdrawiam kopaczy z lubuskiego ;)
Wielka PL Napisano 20 Sierpień 2008 Napisano 20 Sierpień 2008 Witam wszystkich,sirpavlo ma racje wszedzie mozna kopac,a to wyszlo mi na Gubinskim Wzgorzu.Pozdro
boysss Napisano 20 Sierpień 2008 Napisano 20 Sierpień 2008 Witam,(słabe foto robione telefonem) to ostatnio przejazdem z Gubina!
boysss Napisano 20 Sierpień 2008 Napisano 20 Sierpień 2008 Witam,(słabe foto robione telefonem) to ostatnio przejazdem z Gubina!
Wielka PL Napisano 21 Sierpień 2008 Napisano 21 Sierpień 2008 Jesli chodzi ci o ta monetke to 100% sreberko.
Swiety82 Napisano 21 Sierpień 2008 Napisano 21 Sierpień 2008 Dzięki, dowiedziałem się że dama z Awersu do królowa Jadwiga", przynajmniej wiadomo kto widnieje :)
cebermen Napisano 21 Sierpień 2008 Napisano 21 Sierpień 2008 Czajnik wykopałem pod Złotnikiem sądząc po rozmiarze to nosił go jakiś przedszkolak.
Swiety82 Napisano 21 Sierpień 2008 Napisano 21 Sierpień 2008 hehe, proszę jak chłopaki zaczęli wklejać fotki :) a jeszcze niedawno biadolili że z lasu wyganiają :P
zabor Napisano 21 Sierpień 2008 Napisano 21 Sierpień 2008 Swięty ten Stasiek to raczej 1768.Pozdrawiam B.
Swiety82 Napisano 21 Sierpień 2008 Napisano 21 Sierpień 2008 Też nie, zmyliła mnie ta 8-ka po prawej, i wyszło coś ok. 178?r. Te szelągi nie były bite poniżej 1-7-5-któregoś r., czy coś takiego, a więc z 1718 przesadziłem. Monetka się moczy i zobaczymy co wyjdzie. Nie mogę się doczytać mennicy niestety :(
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.