mgieta Napisano 25 Kwiecień 2008 Napisano 25 Kwiecień 2008 Mnie raz jak ryłem w Gubinie capnęli panowie ze straży Granicznej popatrzyli, pogadali mówią, że im najbardziej zależy na nielegalnym przekraczaniu granicy i przemycie ale poradzili żeby zgłosić się następnym razem na strażnice to oni wpiszą do swojej ksiązki i można latać co też zrobiłem i byłem legal. Teraz to chyba bez znaczenia bo nie ma granicy.do sosen_ swidnica w Świdnicy bede mieszkał na jesieni ale jestem tam codziennie (budowa domu)
szajka Napisano 25 Kwiecień 2008 Napisano 25 Kwiecień 2008 kurde wszedzie walcza z nami :) i trzeba poprostu bardziej uważać ehhh moze to dlatego ze coraz wiecej nas i moze ktos w tym panstwie zauwazy ,ze to nieszkodliwe hobby jesli spelnia sie pewne zasady i reguły. pozd dla Zielonej i oklice dasz dolek na weekend
atb22 Napisano 26 Kwiecień 2008 Napisano 26 Kwiecień 2008 No nie których szkodników trzeba tępić ;D Pozdro
sosen_swidnica Napisano 26 Kwiecień 2008 Napisano 26 Kwiecień 2008 Witam. Ja jutro planuje wybrac sie na kopanie. Jak cos ciekawego znajde to sie pochwale. Mgieta napisz do mnie na poczte i zostaw jakis kontakt. Kiedys sie zgadamy. Pozdrawiam
atb22 Napisano 28 Kwiecień 2008 Napisano 28 Kwiecień 2008 Witam, wybrałem się wczoraj troszkę pokopać, a o to rezultat nic specjalnego ale zawsze cieszy :].
atb22 Napisano 28 Kwiecień 2008 Napisano 28 Kwiecień 2008 I na koniec dnia taki o to fant wpadł mi w ręce :D. Pozdrawiam i zachęcam innych kolegów z naszego województwa do wrzucania fantów nie wierze że nikt nic nie znajduje.
GRZESIEK2240 Napisano 28 Kwiecień 2008 Napisano 28 Kwiecień 2008 No atb22 ładne fanty się trafiły ta klamerka bez nakładki to z IIWŚ?
atb22 Napisano 29 Kwiecień 2008 Napisano 29 Kwiecień 2008 Witam, na znawca klamerek zemnie kiepski ale wydaje mi się że IIWS, najgorsze że to 2 klamra w tym miesiącu bez wkładki :(.
stedke Napisano 29 Kwiecień 2008 Napisano 29 Kwiecień 2008 Co prawda nie Lubuskie a Wał Pomorski i to tylko to co wyszlo na ogródku za domem...
stedke Napisano 29 Kwiecień 2008 Napisano 29 Kwiecień 2008 Taka ciekawostka... jak sie domyslam wszyscy wiedza co to za miejsce.. [*]Pozdrawiam
marekkom55 Napisano 29 Kwiecień 2008 Napisano 29 Kwiecień 2008 Witam,wiecie coś na temat udziału w walkach na naszej ziemi innych oddziałów niż niemieckie? Pare tygodni temu trafiłem fajny medal Rumuński z 1941 r,obok pełno łusek od ppszy i drobnej monety fenigi i grosze polskie dla G.G.Wiem że pod cibożem leżą Belgowie i Węgrzy
marekkom55 Napisano 29 Kwiecień 2008 Napisano 29 Kwiecień 2008 Witam,wiecie czy na naszej ziemi prucz niemców walczyły inne narodowości? Pare tygodni temu trafiłem medal Rumunski.Wiem że pod Ciborzem leżą Belgowie i Węgrzy
marekkom55 Napisano 29 Kwiecień 2008 Napisano 29 Kwiecień 2008 I druga strona,były tam jeszcze łuski od pepeszy , drobne fenigi i grosze dle G.G
atb22 Napisano 29 Kwiecień 2008 Napisano 29 Kwiecień 2008 Masz racje Sirpavlo Nakładka a nie wkładka pisałem na szybkiego i zanim zauważyłem to post już poszedł", gratuluje klamerki DAF-u widzę wczesny wzór , to widzę ładne fanciki maja kolego Stedke w ogródkach na Wale Pomorskim aż strach pomyśleć co można trafić na polanach czy w lesie (jak nie ryte).Marekkom55 gratuluje medalu. Ja dzisiaj trafiłem z kompanem od szpadla" Szajką depozyt", jutro wrzucę zdjęcie mojej połowy.
stedke Napisano 30 Kwiecień 2008 Napisano 30 Kwiecień 2008 atb22 wiem:)tym bardziej tam gdzie moi znajomi mieszkaja to 13km do najblizszej cywilizacji tz do miroslawca.do ich domu przez as jedzie sie ok 40 min:) wystarczy wyjsc do pierwszego lasu z brzegu i masz setki okopow,stanowisk itp... a w nich... :)jednak co mnie urzekło w tej dziczy to po calonocnej imprezie budze sie wygladam przez auto mysle sobie ku..a co ja pilem ze mam halucynacje..." za plotem moze z 10-15m stado Żubrów :D
atb22 Napisano 30 Kwiecień 2008 Napisano 30 Kwiecień 2008 Witam, Stedke a może żubrówkę piłeś i żubrem zapijałeś to i nie dziwota że rano Żuberki widziałeś ;). Miejscówka ładna tylko pogratulować osobą z tamtych terenów. Fotka nie za wyraźna ale robiona telefonem Szajki widzę że bubel a nie telefon do lasu bierze ;).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.