Winchester Napisano 19 Listopad 2006 Autor Share Napisano 19 Listopad 2006 Dzisiaj miałem ten zaszczyt traficz takie oto fanciki ! teraz tylko umiejętnie je musze oczyścic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winchester Napisano 19 Listopad 2006 Autor Share Napisano 19 Listopad 2006 po lekkim oczyszczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 Ho ho,pogratulować. Solarisem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winchester Napisano 19 Listopad 2006 Autor Share Napisano 19 Listopad 2006 tak solarisem. Ogólnie to jeszcze znalazłem talerz ( leżał przy hełmie) dwie monety 10 phening z 1940,gózik z 1939, fragment gas maski nio i łuski od mauzerków co widac na zdjęciu. Ogólnie tio najlebszy dzień mych poszukiwań jak na razie oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 19 Listopad 2006 Share Napisano 19 Listopad 2006 kurna! jaki fajny czerwony telefon! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winchester Napisano 19 Listopad 2006 Autor Share Napisano 19 Listopad 2006 no fakt telefon jest z tego wszystkiego najlepszy heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 gratuluje odkrycia!!czules ten dreszcz jak wychodzil z ziemi???he he pozd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 Bo kiedy przyjdą podpalić twój dom ten w ktorym mieszkaszz Nakazem w dłoni w drzwi załomocą...Tak mi sie nasunelo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mauser29 Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 no moga załomotać bo stan nienajgorszy, gratuluje trafienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 o ja:D gratuluje, a strzelac sie z tego chyba nie da:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 jak doprowadzisz go do porzadku daj fote!!!dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winchester Napisano 26 Listopad 2006 Autor Share Napisano 26 Listopad 2006 uchwyt niestety ma złamany .... niewiem czy da rade go dospawac tak przyłożyłem zeby sie lepiej prezętował... jest dośc skorodowany , zamek ma wyłamany ale to chyba w tamtych czasach zrobiono ponadto coś tkwi w lufie i nie ma szansy tego odepchac .... chce zrobic elektrolize ale boje sie ze okładziny mogą nie wytrzymac ....PS Ale nogi mi sie trzęsły z wrażenia jak go zobaczyłem. Dziś miałem fajne trafienie. Fota w osobnym temacie .Pozdrawiam Winchester Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 Winchester gratuluje znaleziska. Fota mojego długośc całkowita to 50 cm a jest jeszcze sporo brak, z takiego trafili podobno Kennediego z luneta ale juz nie org. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.