Skocz do zawartości

Czterej pancerni i pies

Kaltenbrunner

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
No nie był to Harley-był zdobyczny niemiecki.Tym samym motocyklem wskoczyłMagneto"z pomocą dla plutonowego Jelenia przeważnie bijącego wroga ;-).
  • Odpowiedzi 357
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
niktk nie wie nic o motorku to ja cos latwiejszego :)
Gdzie w 4p+p wystepuje kanalia Pazdzioch Marian (R. Kotys), w jakiej formacji wojskowej i jaki ma stopien :)
Napisano
- w zwiadzie z Czernousowem - przy braniu bunkra przeciwdesantowego na Oksywiu - jako jedyny z grupy umiał po niemiecku - i tłumaczył co mówią przez telefon.
Napisano
A swoją drogą, ciekawe czemu R. Filipski nie wystąpił w serialu, :))))), przecież tyle znakomitości dramatycznych wtedy wystąpiło tam...
Napisano
Serialu sto lat nie oglądałem, ale KW dostali chyba tylko dowódcy innych załóg. Nie pamiętam, czy chorąży Zenek pośmiertnie też nie dostał. Na pewno kiełbasy i plakietki na obrożę oprócz Szarika chyba nikt nie dostał.:-)
Napisano
Pytanie: gdzie stoi czolg, ktory zostal wykorzystany do okladki jako Rudy 102", na pudelku w ktorym pakowana jest kolekcja DVD wszystkich odcinkow Czterech pancernych i psa"? Pytanie dla spostrzegawczych, podpowiem ze fotki prawdziwego T34 sa na forum:)
Napisano
ale znalazłem smaczek!!!!! w jednej ze scen janek ładuje mausera i pierwszy nabój wkłada pociskiem do zamka!!! az 4 razy zobiłem stpo klatkę widać wyraznie. amunicja jest ćwiczebna (slepa) z drewnianymi pociskami)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie