Dave Napisano 3 Grudzień 2006 Share Napisano 3 Grudzień 2006 ten kierowca Gaza to ja ;-) , po spotkaniu pojechaliśmy jeszcze pokopać na miejcówke czołgową trafiły sie 2 ogniwa z Panzer IV pozdro Dave ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 3 Grudzień 2006 Share Napisano 3 Grudzień 2006 taki fant , no no .... a o wyprawie bedzie i napiszę kto był, ale na naszej stronie , własnie jak sa wykopki z naszych okolic to trzeba dawac na naszą s.fotki z opisem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woytas20 Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 No naprawde strona będzie bardzo ciekawa.Dave z wykrywką szukaliście?Ja byłem wczoraj na wykopkach w Rybniku znalazłem z 10 malutkich łusek takich 3 nie wystrzelone naboje aluminiowy zawias do manierki z 1956 roku i ruską paste do zębów;)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 panowie, dawajcie ciekawe miejsca na www.zapomniany..... opis i fotke (Rybnik i okolice..), tyle ludzi a strona marna w art. :-(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2006 dzisiaj dodam 2 moze nawet 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2006 a ktory z kolegow lazil dzisiaj na wielopolskiej z wykrywka? zdaje sie rutusem okolo 14? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dave Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 taa z wykrywką , skrobne też coś na strone , mam propozycje żeby zmienić nazwe strony zamiast rybnika wpisać ybnik , żory , pszczyna ocalić od zapomnienia" albo ziemia pszczyńska ocalić od zapomnienia" żeby temat ująć bardziej kompleksowo bo w końcu nie ograniczamy sie tylko do Rybnika ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 pewnie przyjezdni.... woytas machnij foty na Kościuszki, tam jest kamienica postrzelana, jak jedziesz od dworca za światłami, po prawej, prawie na przeciw twojej byłej szkoły, taki czarny tynk od lat nie malowany,sa trafienia w parapet i po scianie. Widziałeś Starostwo kiedys było mocno poszarpane ale to aprawili".... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 dave - napisz do moderatora , dorobi odpowiedni link...a Ty materiały...:-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2006 wlasnie wyslalem 3 artukuly ale krzysiek napisal ze se mam je sam dodac- wiec troche potrwa :> Postaram sie jutro na kosciuszki podejsc i do urszulkanek tyz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sti_22 Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 Gwoli scislosci jeden material i trzy zdjecia. :-)Dodalem. Inne prosze dodajcie przez strone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2006 dobra no... :>jeszcze chcialem dodac do kategorii wyprawy icos nie idzie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 Może napiszcie coś o tych ruinach filii szpitala psychiatrycznego w Rybnickiej kużni.Czytałem w książce że ponoć Ruscy zrobili tam niezłą jadke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2006 a zrobili. Wymordowano 40 pacjentow, 2 albo 3 sanitariuszy i pilegniarke- zostali pochowani na cmetrzau szpitalnym - tym nad ruda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 Aaa i chciałem spytać czy nie wiecie gdzie mogę nabyć książke pod tytułem ,,Szpital za czerwonym Murem'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 woytas czytałeś o tym w książce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2006 w ksiazce i slyszalem coniecoa za czerwonym murem to niewiem- sam bym lyknol z checiom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 Wiem że taka jest opisują w niej dzieje naszego Psychiatryka bardzo szczegółowo też co się tam działo w czasie wojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 Odbędzie się spotkanie PF- u poświecone wydanemu przez PF przewodnikowi po fortyfikacjach.... Zainteresowanym podam szczegóły na priv... ( spotkanie miedzy Bytomiem a Tar.Górami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pt3 Napisano 6 Grudzień 2006 Share Napisano 6 Grudzień 2006 Przewodnik jest jak deser, ale tempo ,które dajecie jest bardzo dobre. Jest kilka spraw do omówienia ale między innymi to WASZE mocne działanie jest tematem nr 2 !!! Sptkanie w Zbrosławicach jest przeniesione na styczeń 2007. Termin spotknia żołnierzy PF na 99% jest wyznaczony na 15 grudnia. Miejsce - chyba Katowice . Adam dam znać na telefon. W sobote 10 grudnia jest otwarty schron bojowy nr 52 w Dobieszowicach jest spotkanie ludzi z tamtej grupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 6 Grudzień 2006 Share Napisano 6 Grudzień 2006 panowie piszcie, kto jedzie, kto zainteresowany.... woytas, teraz mi sie przypomniało co z ondem"..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 6 Grudzień 2006 Share Napisano 6 Grudzień 2006 czy moge do was coś poslać od siebie z wyprawy do MIkołowa?? przyda sie na strone??pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sti_22 Napisano 6 Grudzień 2006 Share Napisano 6 Grudzień 2006 Jasne. :-)Zdjecia (jesli jakies masz) wyslij mi na e-mail. Artykul mozesz dodac bezposrednio ze strony (po zalogowaniu).Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 wykopki ! kto ?? jutro rano :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dave Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 jakby nie studia to bym jechał ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.