Skocz do zawartości

Rybnik i okolice

woytas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 249
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
No naprawde strona będzie bardzo ciekawa.Dave z wykrywką szukaliście?Ja byłem wczoraj na wykopkach w Rybniku znalazłem z 10 malutkich łusek takich 3 nie wystrzelone naboje aluminiowy zawias do manierki z 1956 roku i ruską paste do zębów;)pozdro

taa z wykrywką , skrobne też coś na strone , mam propozycje żeby zmienić nazwe strony zamiast rybnika wpisać ybnik , żory , pszczyna ocalić od zapomnienia" albo ziemia pszczyńska ocalić od zapomnienia" żeby temat ująć bardziej kompleksowo bo w końcu nie ograniczamy sie tylko do Rybnika ;-)

pewnie przyjezdni.... woytas machnij foty na Kościuszki, tam jest kamienica postrzelana, jak jedziesz od dworca za światłami, po prawej, prawie na przeciw twojej byłej szkoły, taki czarny tynk od lat nie malowany,sa trafienia w parapet i po scianie. Widziałeś Starostwo kiedys było mocno poszarpane ale to aprawili"....

Przewodnik jest jak deser, ale tempo ,które dajecie jest bardzo dobre. Jest kilka spraw do omówienia ale między innymi to WASZE mocne działanie jest tematem nr 2 !!! Sptkanie w Zbrosławicach jest przeniesione na styczeń 2007. Termin spotknia żołnierzy PF na 99% jest wyznaczony na 15 grudnia. Miejsce - chyba Katowice . Adam dam znać na telefon. W sobote 10 grudnia jest otwarty schron bojowy nr 52 w Dobieszowicach jest spotkanie ludzi z tamtej grupy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie