aw68 Napisano 30 Listopad 2006 Share Napisano 30 Listopad 2006 Podaj jeszcze na privy nr konta bankowego to powysyłamy ci kasę za poniesione wydatki....Ja jestem przeciwny ładowaniu na stronę, co komu ślina na język przyniesie i gdzie chce..Powinno być tak:Dział pomniki w naszej okolicy Miejsca zapomniane, czyli okopy itp.Kamienice i mury Schrony żelbetonoweDziwne obiektyWyprawy GaleriaItp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 30 Listopad 2006 Autor Share Napisano 30 Listopad 2006 ja bym jeszcze pomyslal nad mapka - miejsc- mozna by bylo na skroty dojsc to poszczegolnych rzeczy w dzialach- generalnie pomysl adama podoba mnię się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sti_22 Napisano 30 Listopad 2006 Share Napisano 30 Listopad 2006 aw68: proponuje.. zacznijmy cos robic. A dopiero jak ludzie beda za duzo pisali artykulow to wtedy sie to ograniczy.Artykul musi byc zatwierdzony przez admina wiec sam fakt wyslania materialu nie powoduje balaganu na stronie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 30 Listopad 2006 Autor Share Napisano 30 Listopad 2006 ok ja postaram sie tytulem wstepu cos skrobnac wieczorkiem- zaraz spadam na urodzinki :)Zawsze mozna powywalac bzdury - ciekawy jestem kto jeszcze bedzie chetny oprocz nas 3 ? (oby nie ich troje... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 30 Listopad 2006 Autor Share Napisano 30 Listopad 2006 a w poniedzialek moze fotorelacja z wyprawy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 30 Listopad 2006 Autor Share Napisano 30 Listopad 2006 dobra napisane- :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 30 Listopad 2006 Share Napisano 30 Listopad 2006 ja równiez moge posyłac zdjęcia i relacje z wypraw. Co wydawa wam się ciekawego możecie urzyć. Narazie choc w rybniku mieszkam, blisko rybnika sie nie kreciłem zbytnio, ale zaczne. mam dużo dość zdjęc z róznych ciekawych okolic. Ale to juz z poza naszego powiatu pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper1939 Napisano 30 Listopad 2006 Share Napisano 30 Listopad 2006 AW co z wyjazdem na Wyry?Cos sie zmieniło czy dalej o 10 w niedziele jest wyjazd?Ja i Łukasz jedziemy napewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 30 Listopad 2006 Share Napisano 30 Listopad 2006 macie panowie jakies miejsce w automobilu?można sie wprosić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper1939 Napisano 30 Listopad 2006 Share Napisano 30 Listopad 2006 Cała impreza zależy od aw68 a co do miejsc to sie jeszcze wszyscy dogadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 30 Listopad 2006 Autor Share Napisano 30 Listopad 2006 chlopaki strona ruszyla- mozecie sie rejestrowac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 30 Listopad 2006 Share Napisano 30 Listopad 2006 Tak, na Wyry start o 9.30-10.00 niedziela. Panowie z Rybnika i okolic powinni podjechać pod Zajazd Drach: http://mapa.szukacz.pl/?&nc=50,12898&ec=18,66965&n=50,12897&e=18,66965&z=0&t=WYBRANY%20PUNKTTam jest parking można zostawić „ zbędne ” auto i pojechać jednym – dwoma..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dave Napisano 1 Grudzień 2006 Share Napisano 1 Grudzień 2006 a ludzie z koła terenowego tychy będą też :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woytas20 Napisano 1 Grudzień 2006 Share Napisano 1 Grudzień 2006 Cześć możecie podać link do tej strony?Długo mnie nie było tutaj bo wyjechałem.Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 1 Grudzień 2006 Share Napisano 1 Grudzień 2006 zapomniany.rybnik.pl , witaj woytas20 , tak PF Tychy będzie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper1939 Napisano 2 Grudzień 2006 Share Napisano 2 Grudzień 2006 aw spotkamy sie w Wyrach.Bedziemy troche niezdyscyplinowani poniewaz musielibyśmy nadłożyć ok 15 zeby dojechać pod Zajazd Drach.Będziemy w Wyrach przed 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 2 Grudzień 2006 Share Napisano 2 Grudzień 2006 ok, panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 2 Grudzień 2006 Share Napisano 2 Grudzień 2006 dobra , to kto jedzie ? nie wiem na kogo i gdzie czekać .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper1939 Napisano 2 Grudzień 2006 Share Napisano 2 Grudzień 2006 Ja i Łukasz będziemy przed 10 w Wyrach napewno.Daj znać awo o której tam bedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 2 Grudzień 2006 Share Napisano 2 Grudzień 2006 bede tam , + - 10.20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sti_22 Napisano 3 Grudzień 2006 Share Napisano 3 Grudzień 2006 Na zapomniany.rybnik.pl duze zmiany :-). Sa pierwsze artykuly, galeria. Powstaje forum (moze na wyrost). ;-)Zapraszam(y). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2006 fajnie jest- tylko sie pozbieram i moze cos dodam.a moze dzial inne zainteresowania? ja bym zareklamowal geocaching ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCout Napisano 3 Grudzień 2006 Share Napisano 3 Grudzień 2006 WitamDzięki za dzisiejsze spotkanie.A to link do starych poctówek i zdjęć ze Śląska, jest też Rybnik i okolice.http://www.vogel-soya.de/bilder/Schlesphoto.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 3 Grudzień 2006 Share Napisano 3 Grudzień 2006 Panowie najpierw podsumowanie dzisiejszej udanej wycieczki. Spotkanie w schronie Sowiniec. Potem wycieczka do lasu, ”śladami żołnierzy września” do bardzo ciekawego „urbanka”.Następnie zwiedzanie ciężkiego schronu bojowego w Wyrach za strażą... Specjalne podziękowania dla Tomka naszego przewodnika, i kierowcy Gaza (kolega z Suszca) za dodatkowe atrakcje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2006 a Adam z corka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.