Skocz do zawartości

Rybnik i okolice

woytas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Podaj jeszcze na privy nr konta bankowego to powysyłamy ci kasę za poniesione wydatki....
Ja jestem przeciwny ładowaniu na stronę, co komu ślina na język przyniesie i gdzie chce..
Powinno być tak:
Dział pomniki w naszej okolicy
Miejsca zapomniane, czyli okopy itp.
Kamienice i mury
Schrony żelbetonowe
Dziwne obiekty
Wyprawy
Galeria
Itp.
  • Odpowiedzi 249
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
ja bym jeszcze pomyslal nad mapka - miejsc- mozna by bylo na skroty dojsc to poszczegolnych rzeczy w dzialach- generalnie pomysl adama podoba mnię się :)
Napisano
aw68: proponuje.. zacznijmy cos robic. A dopiero jak ludzie beda za duzo pisali artykulow to wtedy sie to ograniczy.
Artykul musi byc zatwierdzony przez admina wiec sam fakt wyslania materialu nie powoduje balaganu na stronie...
Napisano
ok ja postaram sie tytulem wstepu cos skrobnac wieczorkiem- zaraz spadam na urodzinki :)
Zawsze mozna powywalac bzdury - ciekawy jestem kto jeszcze bedzie chetny oprocz nas 3 ? (oby nie ich troje... :)
Napisano
ja równiez moge posyłac zdjęcia i relacje z wypraw. Co wydawa wam się ciekawego możecie urzyć.
Narazie choc w rybniku mieszkam, blisko rybnika sie nie kreciłem zbytnio, ale zaczne. mam dużo dość zdjęc z róznych ciekawych okolic. Ale to juz z poza naszego powiatu

pozdrawiam
Napisano
Tak, na Wyry start o 9.30-10.00 niedziela. Panowie z Rybnika i okolic powinni podjechać pod Zajazd Drach: http://mapa.szukacz.pl/?&nc=50,12898&ec=18,66965&n=50,12897&e=18,66965&z=0&t=WYBRANY%20PUNKT
Tam jest parking można zostawić „ zbędne ” auto i pojechać jednym – dwoma.....
Napisano
aw spotkamy sie w Wyrach.Bedziemy troche niezdyscyplinowani poniewaz musielibyśmy nadłożyć ok 15 zeby dojechać pod Zajazd Drach.Będziemy w Wyrach przed 10.
Napisano
Witam

Dzięki za dzisiejsze spotkanie.

A to link do starych poctówek i zdjęć ze Śląska, jest też Rybnik i okolice.
http://www.vogel-soya.de/bilder/Schlesphoto.html
Napisano

Panowie najpierw podsumowanie dzisiejszej udanej wycieczki. Spotkanie w schronie Sowiniec. Potem wycieczka do lasu, ”śladami żołnierzy września” do bardzo ciekawego „urbanka”.
Następnie zwiedzanie ciężkiego schronu bojowego w Wyrach za strażą...
Specjalne podziękowania dla Tomka naszego przewodnika, i kierowcy Gaza (kolega z Suszca) za dodatkowe atrakcje...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie