Skocz do zawartości

Rybnik i okolice

woytas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 249
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Zobaczymy Klaus, najpierw zadzwonię czy ktoś z Tych podjedzie otworzyć schron, jutro na forum napisze, fajne foto z Nieborowic...A co do działań przy obiektach to czekamy na papiery, jedynie można zbierać materiały na naszą stronę, zapomniane.rybnik.pl
Zapraszam na stronę mojego znajomego, dla którego przygotowałem kiedyś opisy „bliskich nam” fortyfikacji: http://fortyfikacje.legnica.pl/okolice_ostrawy.php i http://fortyfikacje.legnica.pl/darkowice.php
Napisano
chopcy , ja myśle żebyśmy sie spotkali w przyszły weekend np. w Gostyni na schronie jak nadmienił aw68 pzdr Dave
Napisano
aw68 sorki ze sie nie odzywałem w sprawie naszego dzisiejszego wypadu ale nie miałem dostepu do kompa a tym bardziej czasu ;/
a szkoda bo bym sie przejechał z Wami na ten bunkier :(
ohhhhhhhhhhhh
Napisano
Witam
Bardzo miło spędziłem czas z kolegami z PF Tychy przy schronie „Sowiniec”
Oni ciężko pracowali przy obiekcie ja gadałem. Myślę jednak, że przyjdzie taki czas, że ja będę pracował przy schronie w Rybniku a oni będą gadali...
Niedaleko tego schronu mają oni dwa obiekty jeden większy i jednego „urbana” jak nasze tylko ich urban miał kratę szturmową, zamykane strzelnice i lawetę pod ckm ( pochwalili się ) planuje się tam wybrać z aparatem...
Napisano
to aw68 wiesz jako...:D
jak by ci nie przeszkadzało moje towarzystwo to pisz na moje gg bo tez bym sie tam przejechal z moim aparatem.
pzdr
Napisano
spoko, mozemy jechac porobic fotki , pogadac z fachowcami... a z tego co pamietam to miałeś łaźić z wykrywką w niedziele..
Napisano
dobra panowie - 10.00 - niedziela - wyjaz do Wyr - schron sowiniec, miejsce wypadowe - plan - zwiedzanie ubanka z zamykanymi strzelnicami - kto jedzie ??
Napisano
solowka na ktora zbieram sie od hehe kilku lat- mam nadzieje ze snieg nie spadnie :)
moj partner (ale zabrzmialo :P - kuzyn :) ) ostrzy szpadel :>
Napisano
Czesc!

Mamy serwer!
Wszyscy chetni moga juz zakladac konta na zapomniany.rybnik.pl - jest to docelowa strona (dopiero co postawiona). Jak znajde troche czasu to doinstaluje kilka inncyh rzeczy - tak zeby to lepiej wygladalo. Mimo wszystko zapraszam na strone, warto poklikac, poczytac dokumentacje no i zaczac wpisywac artykuly :-)
Jesli ktos chce poeksperymentowac to zapraszam na bunkry.rybnik.pl - ta strona jest do zepsucia" - mozna sie na niej uczyc...
Napisano
!!!Wazna uwaga odnosnie wprowadzania artykulow!!!
Poniewaz czas sesji serwera jest ustawiony na okolo godzine proponuje (mimo wszystko) pisac artykul w zewnetrznym edytorze tekstu i po skonczeniu wkleic ja do edytora na stronie.
Zapobiegnie to przeklinaniu mojej osoby spowodowanej utrata artykulu (moze sie tak zdarzyc gdy sesja wygasnie).

Pozdrawiam.
Napisano
!!!Wazna uwaga odnosnie wprowadzania artykulow!!! - Proponuje żeby artykuły na stronę wstawiał jeden człowiek, bo będzie bałagan. Trzeba zrobić galerie i opisy działów ...
Napisano
Artykuly przed publikacja (wyswietleniem) musza byc zatwierdzone przez redaktorow (administratorow) wiec nie ma z tym problemu.
Kazdy piszacy moze wprowadzac artykuly.

Zgodze sie natomiast ze trzeba pomyslec nad struktura strony.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie