woytas Napisano 17 Listopad 2006 Autor Share Napisano 17 Listopad 2006 No fajnie panowie :(Zory przyjechalyWodzik przyjechala Rybnik oprocz mnie nawalil.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 spoko , spoko , to dopiero początki....a może powiecie co zostało uchwalone ? ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 A tak serio woytas to miało przyjść z geodezji pismo odnośnie numerów działek na których stoją schrony i nic ... albo to olali i trzeba ponownie złożyć albo inna droga....czas leci ....Co robimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Listopad 2006 Autor Share Napisano 18 Listopad 2006 dajmy im jeszcze kilka dni- mail poszedl do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzes94 Napisano 18 Listopad 2006 Share Napisano 18 Listopad 2006 no witam czekałem na posta do godz.17 bo wczoraj nie miałem auta i chciałem autobusem sie dostac no ale nikt nie odpisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 19 Listopad 2006 Autor Share Napisano 19 Listopad 2006 no szkoda :(Ja mialem dostep do netu i kompa dopiero po 17 wiec wczesniej nie moglem dac znac- ale generalnie jak sie umawiam a tym bardziej jak czekam na gosci z dlaeka (Zory i Wodzik :>) to staram sie nie nawalac.Ale mam nadzieje, ze frekwencja nastepnym razem bedzie o kilkaset % wieksza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 z innej beczki, szukam jakiegos fasunku do niego, jestem na etapie odnawiania.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcoon Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 chłopaki i dziewczeta napisze mi ktos na maila coscie porabiali na spotkaniu? jakie byly tematy itp.szukam chetnych na wykopki w niedziele, jest ktos chetny?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 20 Listopad 2006 Share Napisano 20 Listopad 2006 na spotkaniu nie byłem.....a gdzie chcesz kpoac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcoon Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 a gdzie chce kopac to info dam na gg ;]pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woytas20 Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 Siema wszystkim.Długo nic nie pisałem bo nie było mnie w Rybniku.Aw68 .Czytałeś wczorajsze nowiny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 nie a co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 o rany , mieli mi napisac kiedy bedzie wydrukowany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woytas20 Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 aw 68 kup sobie piszą o tym bunkrze przy garażach i o tej organzacji do której nam link podałeś.Mają ten bunkier remontować,ty masz coś z tym wspólnego?:P :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 ten artykuł to moje dzieło :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 23 Listopad 2006 Autor Share Napisano 23 Listopad 2006 az poszedlem w koszty i zanabylem gazete :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 tobie wysłałem oryginał na @ ..... :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dave Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 poślij też jak możesz viciu@buziaczek.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 23 Listopad 2006 Autor Share Napisano 23 Listopad 2006 Wiem :)ale w gazecie fiu fiuu fiuuua do konkurencji nowin pisales juz moze?Dostales na gdu to co napisalem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woytas20 Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 http://img71.imageshack.us/my.php?image=abcdert0061123191756zy3.jpg fanty z twojego okopu aw68 ;) Bardzo niewyrażne zdjęcie gdyż robione na kamerze internetowej ale mniej więcej chyba widać co tam jest.Doszłem do wniosku że są to Łuski prawdopodobnie z CKMu z okresu powstań śląskich.Wnioskuje po ich stanie bardzo zkorodowane stary typ absolutnie nie przypominają tych z 2 wojny światowej z pierwszej też nie są gdyż front nie przechodził przez Rybnik,powstańcy za to mieli na stanie CKMy.Teraz zrobić tylko im wyrażną fote ,fotke okopów opis i macie pierwszy ciekawy materiał na waszą strone internetową;)))))).Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woytas20 Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 Wmieszały się też widze te z Września 1939,takie małe Marcoon widział ;)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 23 Listopad 2006 Autor Share Napisano 23 Listopad 2006 fajne kurczaki na gorze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 Woytas20 tego nam trzeba, odkrycia, wykopki! ( to co legalne) Do DZ nie pisałem, ale myślę nad kolejnym artykułem w którym będzie o nas i o historii którą chcemy „odkopywać” ps kurczaki czy kociaki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 23 Listopad 2006 Autor Share Napisano 23 Listopad 2006 czikeny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 Zadzwonię do kolegów z PF w Wyrach ( http://www.profort.org.pl/sowiniec.htm ) i zapytam czy mogę tam podjechać z kolegami z Rybnika? Co Wy na to??? ( w niedziele )Tam pogadamy zobaczymy wymienimy informacje...Kto jedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.