marcoon Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 no zdjecie perfekt ;]to co ,wstepnie sobota?co do miejsca to na gg sie zgadamy,kliknij do mnie bo nie mam Twojego ggmoze ktos z okolicy sie jeszcze przyłaczy?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 Gdzieś trzeba gromadzić informacje, dotyczące RYBNIKA - ślady II wojny. Kiedy spotkanie w sprawie serwera, bloga lub innego rozwiązania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Listopad 2006 Autor Share Napisano 8 Listopad 2006 Panowie a ja proponuje by koledzy z Rybnika (nie tylko a zainteresowani kontaktem) chetni do jakiejkolwiek minimalnej wspolpracy pododawali sie do kontaktow odkrywcy- jesli jeszcze nie sa. Bedzie latwiej informowac, wspolpracowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcoon Napisano 10 Listopad 2006 Share Napisano 10 Listopad 2006 Woytas20 to co z sobotą?jedziemy na jakies wykopki czy jak?szkoda dnia wolnego zmarnowac ;]pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 wykopki - czy ktos adał" slady po okopach, transzejach, stanowiskach za mostem kolejowym po lewej stronie drogi w lesie na ul Wielopolskiej ? a las miedzy ul Jodłową a Wiosny Ludów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woytas20 Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 Gdzie na Wielopolskiej sa okopy i stare stanowiska?Jest to cos ciekawego?By dzisiaj idziemy z Maroonem na wykopki o 14:00 jak chcesz to przyjdz tez.Pojdziemy we trojke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woytas20 Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 Hmm a co bylo w Lesie przy Jodlowej i Wiosny Ludow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcoon Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 aw68 sprawdzimy te miejsca z Woytasem20, fajnie by bylo jak bys sie tez do nas przyłączyl ;]o 14.00 pod Rudą,na tym parkingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woytas20 Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 Marcon ta aluminiowa jest z 1961 a ta druga to 2zlotowka z 1980 hehehe zaden denar to nie byl;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Listopad 2006 Autor Share Napisano 11 Listopad 2006 Toscie poszaleli...Chcialem dolaczyc ale siem nie wyrobilem- ale z tego co widze to dobrze ze mnie tam nie bylo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 11 Listopad 2006 Share Napisano 11 Listopad 2006 w sobote badałem schron dowodzenia w Zabrzu, a w lesie jadąc rowerem z kamienia do ul wiosny ludów w tym roku odkryłem bardzo głbokie okopy, nawet sie zastanawiałem czy to nie po ruskich bo oni w tych lasach kiedys stacjonowali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Listopad 2006 Autor Share Napisano 11 Listopad 2006 bardzo bym chcial sie kolo tego dimu wybrac- tylko kurcze dzien teraz taki krotki a rano nie zabardzo umiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcoon Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 witamWoytas20 jak na poczatek to ja mysle ze niezle zesmy poszaleli ;]napewno od razu nie znajdziemy karabinów, magazynkow, super monet itp.woytas a co do twojej wypowiedzi to powiem Ci ze nie chodzi o to zeby zawsze cos cennego znalezc ale tez o oderwanie sie od roboty, życia codziennego, troche sie rozerwac po całym durnym tygodniu w zapierdolu ;]aw68 moze sie tam kiedys wybierzemy na te pruskie okopy?do tego miesca mam pare km takze w kazdel chwili moge tam dojechac.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 12 Listopad 2006 Autor Share Napisano 12 Listopad 2006 marcoon co racja to racja z tym oderwaniem :)Tak sie tylko podsmiechuje bo takie monetki to leza u mnie w szufladzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woytas20 Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 Marcoon oczywiscie ze masz prawo sie rozerwac.Co do tych okopow przy wielopolskiej to bylem tam;)AW68 dzieki za ten namiar bylo warto;) .Chcecie szczegolow to na GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 nie mam twojego gg , skoro było warto to pozostałych miejsc nie zdradzam.... :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcoon Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 no i jak sie wątek z Rybnikiem w tle rozwinal!az jestem zaskoczony, ze jest tyle osób z okolicy chetnych do współpracy. Bo na innych forach, nie bede nazw wymienial, to ciezko sie zgadac z kims bardziej doswiadczonym", a pojechac na wykopki to juz cud!ale to jest tylko moje zdanie.mam nadzieje ze ten temat bedzie sie jeszcze rozwijał a i integracja pójdzie w dobrym kierunku ;]pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 12 Listopad 2006 Autor Share Napisano 12 Listopad 2006 a to juz wszyscy obecni musza sie starac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper1939 Napisano 13 Listopad 2006 Share Napisano 13 Listopad 2006 aw68 Napisz na maila coś więcej o tym schronie w Zabrzu.A co do strony www o Rybniku to może na spokojnie przy kufelku moze w sobote o 17.Jest więcej osób chetnych do współpracy to trzeba by sie było znowu spotkac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Listopad 2006 Autor Share Napisano 13 Listopad 2006 moze piatek? o 17 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sti_22 Napisano 13 Listopad 2006 Share Napisano 13 Listopad 2006 To moze ustalmy jakas knajpe - tak zeby pozniejsi" wiedzieli gdzie sie udac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper1939 Napisano 13 Listopad 2006 Share Napisano 13 Listopad 2006 Może być nawet piatek o 17.A knajpa to moze jak oststnio Na poddaszu"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Listopad 2006 Autor Share Napisano 13 Listopad 2006 personel dziwny ale moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woytas20 Napisano 13 Listopad 2006 Share Napisano 13 Listopad 2006 Nie pisze ze znalazlem cos wartosciowego tylko ciekawego:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 13 Listopad 2006 Share Napisano 13 Listopad 2006 Witam.Może mnie zdziwić tylko ekipa obsługująca knajpię w filmie Gwiezdne Wojny",reszta jest do zaakceptowania :)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.