Dave Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 widze że myślisz podobnie jak ja bo też jeszcze mam ochote wybrać sie na wykopki właśnie śniegi zeszły :) jak bede miał wtorek wolny to sie zgadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcoon Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 no spoko, a skąd dokładnie jestes? Rybnik, okolice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woytas20 Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 Witam wszystkich.Pierwszy raz trafilem na to Forum.Tez interesuje sie wykopkami,mam wykrywke ale samemu troche glupio szukac.Myslalem ze jestem jedyny w Rybniku :D ktory sie tym interesuje.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woytas20 Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 Widze ze juz sie spotkaliscie :DDDD .Ale sie zjebala pogoda z leksza. Szkoda ze nie trafilem tu wczesniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woytas20 Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 Mam tez spora wiedze na temat roznych miejsc w Rybniku,ostatnio jednak chcialem wybrac sie do Cwiklic pod Pszczyna chyba nie musze pisac po co;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Listopad 2006 Autor Share Napisano 6 Listopad 2006 Panowie tp nie bylo jednorazowe spotkanie- to ze ktos nie byl nie znaczy ze go nie przyjmujemy :>Pierwsze koty za ploty :)Ja jestem swiadom, ze wszyscy bedziemy problem w jednym czasie sie spotkac ale nic straconego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woytas20 Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 Ja moge:DDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Listopad 2006 Autor Share Napisano 6 Listopad 2006 jesli posiadasz jakies wiadomosci ktorym chcesz sie podzielic to prosze dopisywac sie do rybnika 1939 - ten watek sluzy jedynie do informacji na temat integracji spotkan itede :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woytas20 Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 wiem juz sie wpisalem.Ale ja szukam kogos kto chce sie wybrac na poszukiwania wykrywaczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aw68 Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 WitamPanowie sprawa wygląda tak. Kilku zapaleńców z Rybnika i okolic chce coś zrobić dla potomnych, ocalić od zapomnienia zabytki i ślady II wojny światowej na tych ziemiach. Oprócz przekopywania okopów, transzei i itp chcemy przejąć jeden lub dwa ocalałe schrony bojowe wz.39 pozostałe w Rybniku. Stworzyć na tym terenia oddział PF (www.profort.org.pl) Wyremontować schron, zrobić w nim izbę pamięci. Działając jako stowarzyszenie organizować wspólne wyprawy, wyjazdy. Spotykać się na zlotach. Pierwsze plany i cele zostały wyznaczone na spotkaniu, które odbyło się w niedziele 5,11,2006 o 18,00.Panowie; Wojtek, Marcin, Łukasz, Adam odbyli spotkanie integracyjne. Wojtek to bardzo trafnie podsumował w poście powyżej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCout Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 WitamJa się spóźniłem byłem pod ratuszem 18.10. Ale już nikogo nie było.No ale może następnym razem.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Listopad 2006 Autor Share Napisano 6 Listopad 2006 no szkoda :(Poszlismy o 18 bo wydawalo sie nam ze sa wszyscy ktorzy sie zglaszali :/Nastepnym razem podamy ewentualne miejsce kwaterunku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woytas20 Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 O dzisiaj nie pada trzeba to wykorzystac;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcoon Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 witami jak, kopie dzisiaj ktos?pogoda w miare, szło by sie gdzies na chwila wybrac z wykrywką ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woytas20 Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 Ja dzisiaj ide na 100%.Wiem tez gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcoon Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 moze jakis wspólny wypadzik? jedziesz gdzies blisko rybnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woytas20 Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 Wiesz co ja jestem z Rybnika chcialbys jechac do tego lasku przy rzece rudzie wzdloz tej nowej obwodnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woytas20 Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 Zreszta jak chcesz mozemy gdzie indziej jechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woytas20 Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 Podaj swoje gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcoon Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 Woytas20 mogles predzej odpisac :/ja przed chwila wrócieł, nic ciekawego raczej nie znalazłem, poza kolesiem który napierniczał niedaleko na motocrosie, nawet na bunkier wjechał ;]ale oplacało sie, fajna pogoda, w jednej rece wykrywka , w 2 fajka i jest ok! :Doby w sobote tez pogoda dopisała!trza odwiedzic pare nowych miejscpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Listopad 2006 Autor Share Napisano 7 Listopad 2006 byles zaraz przy rudzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcoon Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 nie wiem czy te pytanie kierujesz do mnie ale odpowiem ;]nie bylem w Rybniku, pojechałem pod Gliwice.a co do tego miejsca wzdłóz rudy, kojaze o co Ci chodzi, mozemy sie tam w sobote wybrac jak pogoda dopisze, a dodam ze jestem baardzo chetny :D pozdrawiammoj nr gg to 9242930 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woytas20 Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 Wiem tak myslalem ze za pozno.Wojtek bylem w tym lasku przy Rudzie ale w tym w kierunku elektrowni okolo 300 metrow od mostu na Gliwickiej,znalazlem 6 lusek 2 male z napisem Geco 1938 9mm dwie male ale bez napisu 1 z tych wiekszych z napisem DM S67 i 1 ciekawa przypominajaca mysliwska ale z gwiazdka i z jakimis cyframi pewnie ruska:D .Hehehehe ja wole w jednej rece wykrywka w drugiej piwo;).Musimy sie ustawic razem;),Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woytas20 Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 Ok macie zdjecie niewyrazne bo na kamerce robione;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woytas20 Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 chyba nie weszlo no trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.