elektrit1 Napisano 23 Październik 2006 Autor Share Napisano 23 Październik 2006 http://wiadomosci.onet.pl/1422554,12,item.htmlwot' sawietskaja tiechnika :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek1973 Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 a co ma do tego tzw kaczor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarubek Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 Jak widać demonstranci użyli kaczora" jako argumentu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 hehPropopnowalbym w dziale towarzyskim :PKaczor to dla niekumatych t-34 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 Nie wiem czy dobrze przeczytałem ale tam coś o jakimś czołgu opancerzonym napisano.Wie ktoś moze co to jest CZOŁG OPANCERZONY?Czy znowu pismak pisał co wiedział....Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 pisaly co im sie wydawalo :>A kaczor mial paliwo? amunicje tyz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarubek Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 Nie wiem, czy miał amunicję, ale paliwo miał - widziałem w telewizorze ruchome obrazki.A co do pismaków, to wcale im się nie wydawało: czołg jest OPANCERZONY - napisali prawdę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 Policja zatrzymała czołg." - na radar czy rozciągnęli kolczatkę? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 stoj bo strzelam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarubek Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 Na Obywatela! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 Ale tak powanie mowiac to szacunek dla Wegrow co we tej chwili sie dzieje- oprocz oczywiscie zadymiarzy.Maja dosc zlodzieji i oszustow u wladzy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
admin Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 Wątek idzie do towarzyskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 woytas co ty nie powiesz...skad ja to znam...:)jak u Nas by doszlo do takich zamieszek" to by sie dzialo oj oj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 oj ojale lepiej jak jest spokoj.Bo jak nasi gornicy przyjada do stolycy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 Czytalem ze kaczor byl bez paliwa i akumulatorow ktore dostarczyl jakis facet zafascynowany technika pancerna :)Czyli nasi sa tez na Wegrzech :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 a i mam film jak jedzie- chetni na maila nie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 Jak by u nas poszło to łoj....bigosowanie by było...Jak górnicy wpadli do stolicy to odstrzelili postronnemu obserwatorowi - fotoreporterowi oko....gumowym nabojem.Naród rozwścieczony to nie przelewki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 acer poczekaj jeszcze troche.... a gornicy nie wytrzymaja presji i w koncu wybuchna, tak sie sklada ze jestem ze Slaska i wiem co tu sie dzieje:) lepiej zeby w stolicy pousowali wszystkie pomniki t-34 itp:P bo kaczce kaczka do d..y wjada:)Dzis widzialem w wiadomosciach ze nietylko t-34 poszedl w ruch:D poszla jeszcze zabytkowa" ciezarowka i armata:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.