Romo Napisano 23 Październik 2006 Autor Share Napisano 23 Październik 2006 WitamNie wiem czy mogę o takie coś prosić na forum, ale jak łamię zasagy to przepraszam z góry.Poszukuję map topograficznych Gór Bystrzyckich - dokładnie rejonu Bystrzycy Starej i Nowej.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 Napisz jakie godlo mapy- i na maila nie na forum ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 23 Październik 2006 Autor Share Napisano 23 Październik 2006 godło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarubek Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 Godło, czyli onaczenie, które pozwala jednoznacznie określić skalę i wycinek terenu, jaki obrazuje mapa, np. N-34-141Pozdrawiam - Szarubek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 onaczenie po slasku to inaczej egowanie" :PMialo byc oznaczenie :>Pisz na maila jakie miasto w okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarubek Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 Głodny byłem, 14:55 a jeszcze obiadu nie jadłem, to i z" zjadłem. Ale dobrze jest dowiedzieć się czegoś nowego ;-)Pozdro - Szarubek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.