chroberek Napisano 30 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2003 Mosiądz, śr.23mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 1 Październik 2003 Share Napisano 1 Październik 2003 Coś takiego miałem przy zamku plecaka. Niestety nie pamiętam co to była za firma.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroberek Napisano 30 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2003 Mosiądz, śr.23mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 anonimowy alkoholik :)))a może znak automobilklubu ?wg mnie to raczej powojennepzdr woyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 1 Październik 2003 Share Napisano 1 Październik 2003 Miało się tego pachoła na czaszce... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onufry Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 Anarchia - znaczek dosc popularny wsrod Punkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 Z tego co wiem litera A w znaczku anarchy" miała poprzeczkę przedłużoną do samej krawędzi okręgu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nanook1978 Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 Heh! Na bank nie jest to żaden znaczek anarchii, wiedzą o tym wszyscy co choć troszkę mieli doczynienia z kulturą punków. Poważnie to wykonanie tego jak widać szczególnie uchwyt do powieszenia, jest typowy dla starszych okresów niż współczesne anrchie. Pozatym istotnie anarchia ma przedłużone ramie od A.Pozdrowiena Chroberek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
chroberek
Mosiądz, śr.23mm.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.