Skocz do zawartości

hetzer - latebra

krzyb

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Fakt, w końcu tyle lat w morskiej wodzie swoje zrobiło jednak cieszmy się, że przybył kolejny pojazd i czekajmy na wyniki przyszłej ale nieuniknionej konserwacji :)
  • Odpowiedzi 253
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Nie chciałbym nikogo rozcxzarowac ale ten sprzęt co najwyżej po konserwacji będzie robił za bryłę.Niestety sól i ruchy morza zrobiły swoje.Najwazniejsze ze jest kolejny potwór.
pozdrawiam
Napisano
Jaca2003 - tak samo mówili niektórzy po wydobyciu podwozia od Sd Kfz w Stegnie na mierzei. A jak dzisiaj to podwozie wygląda chyba wszyscy wiedzą ... :-) Może z Hetzera również będzie się dało takie cacko zrobić :)
Napisano
Żadnej stacji TV nie było zbytnio widać. Sporo osób kręciło to prywatnymi kamerami.

Jeżeli będzie duże zainteresowanie mogę zdobyć taki filmik i zamieścić do obejrzenia.
Napisano
Jezuuu ludzie nie przesadzajmy.Ja tez bym chciał Hetzera na chodzie ale niestety na razie musimy poczekac.
Podwozie Sdkfz z mierzeii niestety dłuuugo nie będzie na chodzie a jak bedzie to tylko dzięki zapałowi Michała.
Pozdrawiam
Napisano
Najważniejsze, że Hetzer wylazł" z morza. Co z nim będzie - jestem o to spokojny pasjonatów i wolontariuszy kochających niemieckie pancerne żelazo z II wojny nie brakuje :)))
Napisano
Gratulacje.
I polecam świeży -news- pozdro
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8881061&rfbawp=1180200802.006&ticaid=13d03
Napisano
Krzysztof Latebra?
A któż to jest? Czy to aby nie ów mityczny gruppenfuehrer Wolf?

Niemieckie działo to unikalny na skalę europejską egzemplarz" - noo pięknie...

Ponieważ był to niszczyciel czołgów - miał pociski w podstawowym wyposażeniu" - a co jest w wyposażeniu dodatkowym?
Alufelgi, szyberdach, klima?

Co można było mieć za dopłatą? Pociski z farbą?

działo jest w dobrym stanie" - ciekawe, a te kamienie, to pewnie służyły do odganiania wilków.

Ma zachowany pancerz boczny, armatę, silnik, część wyposażenia, koła i gąsienice" - pytanie: Gdzie się podział pancerz przedni podczas postoju na plaży?

:D :D :D

Ale się ubawiłem.
Napisano
Salve , Panowie z ekipy Gratulacje fantastyczny sprzet , powodzenia z odbudowa. :):):)
pozdro > amsel44
ps. wars98 >>>>przestan pie... bo to juz naprawde jest smutne ! mnie g...wno obchodzi kto to jest np. pan K.L.(bez urazy prosze ) natomiast jest MISTRZUNIO BO DZIEKI JEGO EKIPIE MAMY PIEKNEGO NISZCZYCIELA !
Napisano
Fakt piękny niszczyciel o nazwie Błuskawica stoi w Gdyni i my jako Polacy go mamy.Natomiast w Helu wyszła niestety bryła i nikt z tego już Hetzera na chodzie nie zrobi.Czy to jest takie tródne do zrozumienia?
Pozdrawiam
Napisano
udalo mi sie jakos przebrnąć caly ten wątek.
brrrrr
temat fajny, ale tego bełkotu niektórych osób nie da się znieść. Jak w przedszkolu, słowo daję!
Napisano
Absolutne Gratulacje.
jedna koparka, jedna wzka i wyjechał .

ps. miło mi uslyszeć że warsio sie ubawił ....jesli go ubawiła ta akcja to pewnie do dzisiaj sie tarza ze śmiechu po swoich wyczynach w Grzegorzewie.

PATRON
Napisano
Patron. Śmiałem się z tego co pisał dziennikarz.

P.S. 1. Ja się wycofuję się z dyskusji, bo widzę, że się zaczyna.

P.S. 2. Gratulacje dla Latebry.

Bez odbioru
Napisano
Uuuuu Wars i Jaca zauważcie że wyszło w komplecie a nie tylko dach. To są, w przeciwieństwie do was ludzie czynu, którzy chwalą sie po wykonaniu roboty, a nie jak wy, przed jej zakończeniem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie