Skocz do zawartości
  • 0

karabin do id

mikipad

Pytanie

Napisano

Witam, proszę o pomoc. Komora z zamkiem cała, reszta wykręcona jak świński ogon, wykopany w miejscu niszczenia broni. Nie potrafię go zidentyfikować.
Pozdrawiam Mikipad

22 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mikipad- cieszę się że mogłem wymienić z kolegą wiadomości i że kolega posiada je w znacznym i większym stopniu niż ja -no cóż ?? zapędziłeś mnie w kozi róg !!-chyba sobie coś zrobię !- nie da sie wszystkiego zapamiętać-cieszę sie również że kolega spełnia się w moich postach- chciałem jeszcze ci przekazać ze moja 20 letnia córka została twoim fanem-pozdrawiam
Napisano

Proszę bardzo. Stan przedmiotu jest zły, zdjęcia więc nie rozpieszczają szczegółami. Szczerbina to monolit. Wieczorkiem zrobię elektrolizę, może będzie lepiej. Jeśli będziesz zainteresowany fotkami lub innymi ujęciami, napisz.
pozdrawiam

Napisano
Huku 100, w końcu admin przeniesie nas do działu owarzyskiego", ale nie mogę sobie odmówić przekazania pozdrowień dla Twojej córki. Ma bardzo miłego ojca. Ciekaw jestem, czy odziedziczyła po nim hobby. Mój tata to też weteran branży, zmusza mnie jednak do samodzielnych dociekań i analiz tego co znoszę z terenu.
Przy okazji przepraszam za wymianę doświadczeń o której pisałeś, wzięło mnie na głupi żart. Nigdy więcej, obiecuję.

Było miło, pozdrawiam - Mikipad
Napisano
a przepraszam bardzo- teraz dopiero zobaczyłem że jeszcze wcześniej wymieniałeś ze mną doświadczenia jak byłem jeszcze Strazakwaffe-sory-pozdro
Napisano

Witam, proszę o pomoc. Komora z zamkiem cała, reszta wykręcona jak świński ogon, wykopany w miejscu niszczenia broni. Nie potrafię go zidentyfikować.
Pozdrawiam Mikipad

Napisano
Mały rys historyczny nie zaszkodził a nowe nie musi znaczyć lepsze. Swojej racji jednak, uważam, udało mi się obronić i z tego powodu odczuwam satysfakcję.
Gratulacje przyjmuję, wyczuwam jednak nutkę złośliwości.
Hary DZ może znowu napisze, że nie zakumałem huka, ale życie zdążyło mnie już trochę nauczyć i jak mnie chwalą lub podrzucają", zapala mi się w głowie mała czerwona lampka.
Mimo wszystko, miło było pogawędzić, a tak na marginesie to osobiście żywię duże uznanie dla wiedzy szanownego Kolegi, którego nabrałem po prześledzeniu licznych postów z udziałem.

Z wyrazami szacunku - Mikipad

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie