mikipad Napisano 11 Październik 2006 Autor Napisano 11 Październik 2006 Witam, proszę o pomoc. Komora z zamkiem cała, reszta wykręcona jak świński ogon, wykopany w miejscu niszczenia broni. Nie potrafię go zidentyfikować.Pozdrawiam Mikipad
huk 100 Napisano 12 Październik 2006 Napisano 12 Październik 2006 Mikipad- cieszę się że mogłem wymienić z kolegą wiadomości i że kolega posiada je w znacznym i większym stopniu niż ja -no cóż ?? zapędziłeś mnie w kozi róg !!-chyba sobie coś zrobię !- nie da sie wszystkiego zapamiętać-cieszę sie również że kolega spełnia się w moich postach- chciałem jeszcze ci przekazać ze moja 20 letnia córka została twoim fanem-pozdrawiam
Szarubek Napisano 11 Październik 2006 Napisano 11 Październik 2006 Obawiam się, że Mikipad ma rację z tym celownikiem ;-)Pozdro - Szarubek
mikipad Napisano 11 Październik 2006 Autor Napisano 11 Październik 2006 Proszę bardzo. Stan przedmiotu jest zły, zdjęcia więc nie rozpieszczają szczegółami. Szczerbina to monolit. Wieczorkiem zrobię elektrolizę, może będzie lepiej. Jeśli będziesz zainteresowany fotkami lub innymi ujęciami, napisz. pozdrawiam
mikipad Napisano 13 Październik 2006 Autor Napisano 13 Październik 2006 Huku 100, w końcu admin przeniesie nas do działu owarzyskiego", ale nie mogę sobie odmówić przekazania pozdrowień dla Twojej córki. Ma bardzo miłego ojca. Ciekaw jestem, czy odziedziczyła po nim hobby. Mój tata to też weteran branży, zmusza mnie jednak do samodzielnych dociekań i analiz tego co znoszę z terenu.Przy okazji przepraszam za wymianę doświadczeń o której pisałeś, wzięło mnie na głupi żart. Nigdy więcej, obiecuję.Było miło, pozdrawiam - Mikipad
Boruta Napisano 12 Październik 2006 Napisano 12 Październik 2006 90 miała nakładane takie blaszki na celownik 88 z nową podziałką. Powinno być widać, po wyczyszczeniu.Pozdrawiam
huk 100 Napisano 12 Październik 2006 Napisano 12 Październik 2006 a przepraszam bardzo- teraz dopiero zobaczyłem że jeszcze wcześniej wymieniałeś ze mną doświadczenia jak byłem jeszcze Strazakwaffe-sory-pozdro
huk 100 Napisano 12 Październik 2006 Napisano 12 Październik 2006 Jestem pod wrażeniem-!!!!!!! i bije się w piersi -huk 100
huk 100 Napisano 13 Październik 2006 Napisano 13 Październik 2006 no a co masz teraz kolego napisać ??? to samo bym zrobił na twoim miejscu -pozdro
huk 100 Napisano 12 Październik 2006 Napisano 12 Październik 2006 polecam-http://www.google.pl/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl-PL%3Aofficial_s&hl=pl&q=szczerbinka&lr=&btnG=Szukaj+w+Google
huk 100 Napisano 12 Październik 2006 Napisano 12 Październik 2006 i jeszcze celwoniki-http://pl.wikipedia.org/wiki/Celownik_strzelecki
huk 100 Napisano 12 Październik 2006 Napisano 12 Październik 2006 chciałem jeszcze koledze mikipad przypomnieć że mamy XXI w jak by kolega zapomniał-pozdro
huk 100 Napisano 12 Październik 2006 Napisano 12 Październik 2006 acha i jeszcze zapomniałem koledze pogratulować wspaniałego wykopka-pozdro
mikipad Napisano 11 Październik 2006 Autor Napisano 11 Październik 2006 Witam, proszę o pomoc. Komora z zamkiem cała, reszta wykręcona jak świński ogon, wykopany w miejscu niszczenia broni. Nie potrafię go zidentyfikować.Pozdrawiam Mikipad
mikipad Napisano 12 Październik 2006 Autor Napisano 12 Październik 2006 Mały rys historyczny nie zaszkodził a nowe nie musi znaczyć lepsze. Swojej racji jednak, uważam, udało mi się obronić i z tego powodu odczuwam satysfakcję. Gratulacje przyjmuję, wyczuwam jednak nutkę złośliwości.Hary DZ może znowu napisze, że nie zakumałem huka, ale życie zdążyło mnie już trochę nauczyć i jak mnie chwalą lub podrzucają", zapala mi się w głowie mała czerwona lampka.Mimo wszystko, miło było pogawędzić, a tak na marginesie to osobiście żywię duże uznanie dla wiedzy szanownego Kolegi, którego nabrałem po prześledzeniu licznych postów z udziałem.Z wyrazami szacunku - Mikipad
Hary DZ Napisano 11 Październik 2006 Napisano 11 Październik 2006 Wygląda na Mannlichera wz.1890.Pozdrawiam.
Szarubek Napisano 12 Październik 2006 Napisano 12 Październik 2006 Mikipad - szczególnie podrzucanie" może być niebezpieczne, bo mogą Cię nie złapać...:-))Pozdrowienia - Szarubek
mikipad Napisano 11 Październik 2006 Autor Napisano 11 Październik 2006 Hary, wielkie dzięki, znalazłem stronę w internecie, porównałem fotki i to jest to. Pozdrawiam Mikipad
Pytanie
mikipad
Witam, proszę o pomoc. Komora z zamkiem cała, reszta wykręcona jak świński ogon, wykopany w miejscu niszczenia broni. Nie potrafię go zidentyfikować.
Pozdrawiam Mikipad
22 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.