Skocz do zawartości

Jelenia Góra - jarmark staroci

Koenig

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dziś odbył się coroczny jarmark staroci w J.G.Było dużo broni i części,destrukty,chełmy itd.TT można było poskładac za 200 zł. Porobiłem troche zdjęć w dużej rozdzielczości(1.2MB jpg).Jeśli ktoś jest zainteresowany to niech napisze.
pozdro - Koenig

Napisano
Koenig,a może zmniejsz rozdzielczośc i daj Bocianowi do galerii,niech obejrzą wszyscy.Podejrzewam ,że zostaniesz zasypany mailami i całą noc będziesz wysyłał i wysyłał....Słyszałem też ,że były fanty z nowego zrzutowiska we Wrocku a i ich ceny były atrakcyjne.Grzebiuszka
Napisano
aby pobrać zbiór 17 zdjęć (bez zdjęć białej broni) w postaci .zip należy wejść na stronę
www.cieplice.zdroj.prv.pl i dziale ciekawostki" kliknąć na mały,czarny kwadrat znajdujący
się w prawym,dolnym rogu.Wpisać nazwę użytkownika jarmark" i hasło staroci" .Zbiór ma 4.4MB
i ściąga się na piechotę 20 minut.Musiałem zdjęcia zmniejszyć do formatu 640x480.Zbiór będzie
dostępny przez 2 tygodnie i potem zostanie skasowany,bo tam jest potrzebne miejsce na
inne rzeczy.Sposób nieco osobliwy,ale działa dzięki uprzejmości webmastera strony Cieplic.
Napisano
Co do wpisu jednego.. na załączonym zdjęciu to nie thompson, tylko polski czy tam czeski PM.
  • 1 month later...
Napisano
Czy mógłby ktoś mi podesłac te fotki na maila makak@wp.pl
osobiście nie mam internetu.
dzięki
Napisano
Jarmark Staroci i Osobliwości jest cykliczną imprezą Września Jeleniogórskiego i odbywa się corocznie w ostatnią niedzielę września.Ale ci,którzy przyjeżdżają z daleka żeby zająć lepsze miejsce już w sobotę rozkładają stoiska.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie