Koenig Napisano 28 Wrzesień 2003 Autor Napisano 28 Wrzesień 2003 dziś odbył się coroczny jarmark staroci w J.G.Było dużo broni i części,destrukty,chełmy itd.TT można było poskładac za 200 zł. Porobiłem troche zdjęć w dużej rozdzielczości(1.2MB jpg).Jeśli ktoś jest zainteresowany to niech napisze.pozdro - Koenig
Grzebiuszka Napisano 28 Wrzesień 2003 Napisano 28 Wrzesień 2003 Koenig,a może zmniejsz rozdzielczośc i daj Bocianowi do galerii,niech obejrzą wszyscy.Podejrzewam ,że zostaniesz zasypany mailami i całą noc będziesz wysyłał i wysyłał....Słyszałem też ,że były fanty z nowego zrzutowiska we Wrocku a i ich ceny były atrakcyjne.Grzebiuszka
Koenig Napisano 29 Wrzesień 2003 Autor Napisano 29 Wrzesień 2003 faktycznie - przeliczyłem się - to 40MB wszystkiego.Wieczorem coś wymyślę.
Koenig Napisano 29 Wrzesień 2003 Autor Napisano 29 Wrzesień 2003 aby pobrać zbiór 17 zdjęć (bez zdjęć białej broni) w postaci .zip należy wejść na stronęwww.cieplice.zdroj.prv.pl i dziale ciekawostki" kliknąć na mały,czarny kwadrat znajdujący się w prawym,dolnym rogu.Wpisać nazwę użytkownika jarmark" i hasło staroci" .Zbiór ma 4.4MB i ściąga się na piechotę 20 minut.Musiałem zdjęcia zmniejszyć do formatu 640x480.Zbiór będziedostępny przez 2 tygodnie i potem zostanie skasowany,bo tam jest potrzebne miejsce na inne rzeczy.Sposób nieco osobliwy,ale działa dzięki uprzejmości webmastera strony Cieplic.
Bocian Napisano 29 Wrzesień 2003 Napisano 29 Wrzesień 2003 Właśnie ściągnąłem te fotki (40 sekund nie 20 minut :) )i jeżeli dostanę pozwolenie od autora to chętnie zrobię z nich galerię.
Koenig Napisano 2 Październik 2003 Autor Napisano 2 Październik 2003 napisałem w e-mailu że się zgadzam - no to czekamy
Gość Napisano 2 Październik 2003 Napisano 2 Październik 2003 Co do wpisu jednego.. na załączonym zdjęciu to nie thompson, tylko polski czy tam czeski PM.
Gość Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 Czy mógłby ktoś mi podesłac te fotki na maila makak@wp.pl osobiście nie mam internetu.dzięki
ms Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 http://www.odkrywca-online.com/index1.php?action=galerie&nazwa=jarmark
iglanadon Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 a czy znane sa terminy nastepnych takich imprez w Hirshbergu ??
Koenig Napisano 26 Listopad 2003 Autor Napisano 26 Listopad 2003 Jarmark Staroci i Osobliwości jest cykliczną imprezą Września Jeleniogórskiego i odbywa się corocznie w ostatnią niedzielę września.Ale ci,którzy przyjeżdżają z daleka żeby zająć lepsze miejsce już w sobotę rozkładają stoiska.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.