Skocz do zawartości

7TP początek prac konserwacyjnych - odsłona II

PATRON

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 260
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
>jaca2003. Molestuj dalej, bo masz talent, a sytuacja nienowa. Cytuje z pamieci ...Ty sie diablem nie zaslaniaj, tylko zdjecia zapodawaj!..."
Napisano

beny- to jest chyba w przyszłym tygodniu o ile sie nie mylę.

Panowie ....wy chcecie nowe zdjęcia a naprawdę nie ma jeszcze co nowego pokazać .... dopiero teraz zaczynają się ruchy dotyczące blach zewnętrznych, a dzień powszedni to walka z drobiazgami...

Na osłodę przedstawiam etap pośredni renowacji i kompletowania przedstawianej w poprzedniej części wątku tablicy rozdzielczej.

cudem udało sie dokompletować oryginalną osłonę żarówki wraz z obsadą , oraz oryginalną stacyjkę i resztki licznika - niestety bez cyferblatu"
myślę że efekt powinien zadowolić nawet najbardziej wybrednych ...

PZDR PATRON

Napisano
zegary były oświetlane (nie podświetlane)żaróweczką którą osłaniał mosięzny klosik z kierunkowym wycięciem - tak jak widać na zdjęciu.

PZDR PATRON
Napisano
Witam
czy ma ktos może ten program Było, nie minęło", nagrany z chęcią bym go obejrzał bo go przegapiłem, PLEASE !!!

A może wie ktoś kiedy będzie jakaś powtórka itd.

Pozdrawiam Gudek
Napisano
lechiza - osada zamka do boforsa wz 36
Gurden - mój meil granada@pompy.pl
jsj- to jest kawałek , ale jest i cały :-)))

PZDR PATRON

Ps. kolejny program jaki mam nadzieję będzie powinien się wam podobać .
Napisano
Tak oczywiscie wz 37 czy wogóle brane jest pod uwage wykorzystanmie tego z Instytutu do projektu 7 TP a możę jest jakieś inne rozwiązanie.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie