pepe Napisano 23 Wrzesień 2003 Autor Napisano 23 Wrzesień 2003 Niestety to nie rzeka w Polsce. Ciekawe czy cos tam jeszcze zostało !!
polsmol Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 Nieźle dwie pantery i stug. Ale są na wierzchu to penie ich juz tam nie ma.
Marek Jaszczołt Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 Jedna Bergepanthera i StuG na przodzie - cała ta sytuacja jest nieźle obfotografowana - o ile mi pamięć służy to są to Ardeny.
polsmol Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 A wiadomo moze jak to wszystko trafiło do rzeki? Z tego co wiem to koty nie lubią pływać :)
Marek Jaszczołt Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 Odszczekuje to nie są Ardeny- zostało zrobione w marcu/kwietniu 45 (?). Niestety nie znalazłem lokalizacji.
pepe Napisano 24 Wrzesień 2003 Autor Napisano 24 Wrzesień 2003 Jescze jedno uzupełnienie, SS-owski RSO . Bardzo mi sie ta fotka podoba !
polsmol Napisano 24 Wrzesień 2003 Napisano 24 Wrzesień 2003 Wgląda fanie, ale wolałbym żeby zdjęcie było kolorowe i wykonane przed wczoraj gdzieś na polskiej wsi ;)
pepe Napisano 25 Wrzesień 2003 Autor Napisano 25 Wrzesień 2003 Wszystko jest mozliwe ..:) Pamietam dobrych kilkadziesiąt lat temu w radzieckim czasopismie ( chyba technika maładioży " czy jakoś tak ..) była seria artykułów na temat 'eksploracji' sprzetu wojskowego . pamiętam jedna fotografie ..gosciu w płaszczu oparty o czołg BT, czołg zakopany po koła w ziemi , gdzies w lesie. gosciu trzyma w ręku.. koszyk na grzyby. Ale to był Prawdziwek"
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.