WERTTREW Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 Gratulacje nad Bzurą było ok! Kilka moich i mojego syna, zdjęć z wczoraj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERTTREW Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 ... i dalej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERTTREW Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 ... następne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WERTTREW Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 ... póki co to ostatnie.Jeszcze raz gratulacje dlawszystkich, którzy maczali w tym palce"!PozdrWERTTREW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 dajcie jakieś zdjęcia bo jestem strasznie ciekaw jak sie ta PZ II " zaprezentowała ... wogóle to jakoś widzę brak woli w prezentowaniu zdjęć w tym roku;-)PZDR PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler p Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 Okaul -> chodziło mi o to, że latałeś nad polem jeszcze przed bitwą, chyba koło 12-13, kiedy ja jeszcze wygrzewałem się na stole operacyjnym a publika zajmowała dopiero miejsca - dla części ludzi, którzy przyjechali wcześniej nie byłeś już takim zaskoczeniem i efekt nie był juz tak piorunujący jak właśnie o tej 12-13 kiedy wleciałeś nad pole na małej wysokości - ale to tylko moje osobiste odczucie ;).Jednak to wszystko nie zmienia faktu, że samolot wyglądał super i cieszę się że nademną latałeś :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspepla Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 to ja filmowałem tom starą kamerką jeszcze nic nie zklicilem ale postaram złozyc jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANTOS Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 Gratuluję organizatorom i uczestnikom tego widowiska. Naprawdę jestem pełen podziwu zaangażowania i nakładu pracy jaką musieli włożyć wszyscy biorący udział. Wielkie brawa!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
random Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 www.wojtczak.com/zdjecia/bzura2006, miłego oglądania.pzdrrandom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANTOS Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANTOS Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 i jeszcze coś odw mnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANTOS Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 taki mały smaczek - opatrywanie rannych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANTOS Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 i ewakuacja rannychdodam, że pewną realistyczność powodowali sanitariusze, którzy po podejściu do leżących i stwierdzeniu że są martwi", zostawiali ich i szli dalej do annych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANTOS Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 Bardzo spektakularna szarża kawalerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANTOS Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 I więcej nie będę zaśmiecać" forum fotkami, ale jakby ktoś chciał umieścić gdzieś galerię, to chętnie podeślę spory plik ;)Jeszcze raz gratulacje dla organizatorów, uczestników i wszystkich osób zaangażowanych w przedsięwzięcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loczek Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 Okejos - proszę o numer telefonu do Ciebie.Paweł Fedorow- Prezes SRH Wrzesień 39.masterapacz@poczta.onet.pl501-740-548 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yama02 Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 Kawaleria :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 Oddział pancerny AA7 pragnie serdecznie podziekować panu Mikiciukowi z Muzeum Motoryzacji w Otrębusach za szybką pomoc w uruchomieniu naszej laleczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yama02 Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yama02 Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yama02 Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.