Skocz do zawartości

jeep willis

panzerhrabia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam
czy u nas w kraju jest jakaś firma, osoba prywatna która robi, dorabia częsci a może całe jeepy willisy?? widziałem na stronach amerykanskich gotowe zestwy do budowy replik willisów.. czy jest u nas cos takiego?
pozdrawiam
Napisano
Są dwie firmy robiące repliki Willysów na podwoziu od Suzuki Samuraj. Jednak żeby nie podpadło to pod reklamę proszę nie zamieszczać ich danych tu w wątku.
Napisano
A nie lepeij poszukać oryginała zamiast kopii? Po za tym Willys pisze się Willys. Poszukaj na googlee - na pewno znajdziesz adresy, ew napisz na priv. Co do nauki jazdy to tak się działo w Polsce - złom i huta dla imperialistycznych wydumek ... Pozdrawiam. KaktuS.
Napisano
Orginały mozna kupic w Polsce po około 20 tysiecy. Czyli chyba lepiej opłaca sie orginał jak replika. Poszukaj forum o samochodach terenowych, a dowiesz sie prawie wszystkiego.

Pzdr
Napisano
Pozdro Cronos napisałem tak albowiem jak widzę teksty typu willis, wylis łils, itp. to mnie trzęsie...
Pancerhrabio - jaki typ Cię konkretnie interesuje MA, MB, Ford GPW, czy powojenne francuskie lub indyjskie wersje licencyjne, czy Jeep y rodziny C ? Pozdrawiam. KaktuS.
  • 2 months later...
Napisano
witam Panowie aj nie chce kupowac Willysa :) tylko z ciekawości pytam narzie mnie nie stac na cos takigeo:) ale to jest moje marzenie posiadac taki sprzęt:) może kiedyś sie spełni;))
pozdrawiam i dzieki za pomoc:)
  • 4 weeks later...
Napisano
Witam
W najnowszycm wydaniu Militariów XX w." (wydanie specjalne, z Woloszanskim na okladce) jest artykul o Jeepie Willysie i wywiad z ludzmi, ktorzy ponad 25 lat zaczeli integrowac srodowisko polskich willysowcow.
Ciekawy tekst.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie