panzerhrabia Napisano 15 Wrzesień 2006 Autor Napisano 15 Wrzesień 2006 witamczy u nas w kraju jest jakaś firma, osoba prywatna która robi, dorabia częsci a może całe jeepy willisy?? widziałem na stronach amerykanskich gotowe zestwy do budowy replik willisów.. czy jest u nas cos takiego?pozdrawiam
Bocian Napisano 15 Wrzesień 2006 Napisano 15 Wrzesień 2006 Są dwie firmy robiące repliki Willysów na podwoziu od Suzuki Samuraj. Jednak żeby nie podpadło to pod reklamę proszę nie zamieszczać ich danych tu w wątku.
woytas Napisano 15 Wrzesień 2006 Napisano 15 Wrzesień 2006 a ile mniej wiecej taka replika kosztuje?Oczywiscie bez podawania nazw :)
panzerhrabia Napisano 15 Wrzesień 2006 Autor Napisano 15 Wrzesień 2006 kiedys przeliczałem i w USA można było kupic cos ok 20 tys zł:)
kopijnik2 Napisano 15 Wrzesień 2006 Napisano 15 Wrzesień 2006 a kiedyś to było takie popularnenauka jazdy lata 60-te
rwd Napisano 15 Wrzesień 2006 Napisano 15 Wrzesień 2006 Spróbuj może tutaj - WILLYS-JEEP CLUB POLSKA Klub Zabytkowych Pojazdów. Mają swoją stronę www.
KaktuS Napisano 15 Wrzesień 2006 Napisano 15 Wrzesień 2006 A nie lepeij poszukać oryginała zamiast kopii? Po za tym Willys pisze się Willys. Poszukaj na googlee - na pewno znajdziesz adresy, ew napisz na priv. Co do nauki jazdy to tak się działo w Polsce - złom i huta dla imperialistycznych wydumek ... Pozdrawiam. KaktuS.
AK77 Napisano 15 Wrzesień 2006 Napisano 15 Wrzesień 2006 Orginały mozna kupic w Polsce po około 20 tysiecy. Czyli chyba lepiej opłaca sie orginał jak replika. Poszukaj forum o samochodach terenowych, a dowiesz sie prawie wszystkiego.Pzdr
Cronos Napisano 15 Wrzesień 2006 Napisano 15 Wrzesień 2006 Pozdro Kaktus, fajnie napisałeś Willys" pisze sie Willys".:D
past Napisano 16 Wrzesień 2006 Napisano 16 Wrzesień 2006 jeśli szukasz częsci do jeepa , to napisz na priva , znam człowiek który zajmuje się tym.
KaktuS Napisano 16 Wrzesień 2006 Napisano 16 Wrzesień 2006 Pozdro Cronos napisałem tak albowiem jak widzę teksty typu willis, wylis łils, itp. to mnie trzęsie... Pancerhrabio - jaki typ Cię konkretnie interesuje MA, MB, Ford GPW, czy powojenne francuskie lub indyjskie wersje licencyjne, czy Jeep y rodziny C ? Pozdrawiam. KaktuS.
yoony Napisano 18 Wrzesień 2006 Napisano 18 Wrzesień 2006 przyjdz na MWB sa goscie dorabiaja cy całe nadwozia i dowolne czesci ale namiarów teraz nie mam
Lt.Horne Napisano 18 Wrzesień 2006 Napisano 18 Wrzesień 2006 Witam,napisz do mnie co potrzebujesz,może będę mógł pomóc.horne@poczta.fmPozdrawiamRobert
bambulu Napisano 14 Grudzień 2006 Napisano 14 Grudzień 2006 Powstało nowe forum Willysowcow i innych aut, klimatem podobnych:http://www.willysmb.fora.pl/
panzerhrabia Napisano 20 Grudzień 2006 Autor Napisano 20 Grudzień 2006 witam Panowie aj nie chce kupowac Willysa :) tylko z ciekawości pytam narzie mnie nie stac na cos takigeo:) ale to jest moje marzenie posiadac taki sprzęt:) może kiedyś sie spełni;))pozdrawiam i dzieki za pomoc:)
bambulu Napisano 16 Styczeń 2007 Napisano 16 Styczeń 2007 WitamW najnowszycm wydaniu Militariów XX w." (wydanie specjalne, z Woloszanskim na okladce) jest artykul o Jeepie Willysie i wywiad z ludzmi, ktorzy ponad 25 lat zaczeli integrowac srodowisko polskich willysowcow. Ciekawy tekst.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.