maxi Napisano 14 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Ładna ta moja SD-2 cała w stu procentach oryginalna, i nie ma w sobie nic z materiałów niebezpiecznych. [Część postu usunięto. Dział ogłoszenia jest gdzie indziej.]Post został zmieniony ostatnio przez moderatora admin 20:48 14-09-2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxi Napisano 14 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2006 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxi Napisano 14 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2006 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxi Napisano 14 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2006 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxi Napisano 14 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2006 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxi Napisano 14 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2006 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxi Napisano 14 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Co prawda muszę jeszcze troche ją doczyśćić ale i tak jest śliczna!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 superancka jest-nie mieli tam wiecej takich?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Też takie coś znalazłem kilka sztuk:)ale zostały w lesie bo nie iwedziałem co to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Niektórzy to jednak mają farta. Jak tylko znajdą urwiłapkę w lesie to zawsze jest bez matriałów niebezpiecznych, a innym to taki badziew urywa ręce i nogi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komunacccp Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 hehe dlatego nie ruszam urwilapek:P rece jeszcze sie przydadza:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozi Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 Co to wlasciwie jest? Czy to jest jakas mina? Bo jedyne co przychodzi mi do glowy to ta mina ktora wyskakuje w gore. Zgadlem? Jezeli nie to niech ktos wiecej napisze na temat tego fanta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sexo Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 kubas, i dobrze, ze zostawiles w lesie. jedna z bardziej niebezpiecznych urwilapek, jest to mina narzutowa sd 2. te skrzydelka uzbrajaja ja w fazie lotu. wybuchaly po uderzeniu o ziemie, lub po okreslonym czasie, lub przy zachaczeniu o nia idac, chociazby. bardzo czuly zapalnik.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
habs Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 Witam .Ja też znalazłem takie coś ale nie byłem pewien więc zostawiłem .Można obejżeć na tym wątku .http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=174697Pozdrawiam habs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 28 Wrzesień 2006 Share Napisano 28 Wrzesień 2006 jakich to jest wymiarów ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 29 Wrzesień 2006 Share Napisano 29 Wrzesień 2006 U mnie były dwa takie walce same bez tych lotek tylko z boku jakiś prent wystawał a znalezione na poligonie niemieckim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 29 Wrzesień 2006 Share Napisano 29 Wrzesień 2006 a jak to wogóle działa ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sexo Napisano 29 Wrzesień 2006 Share Napisano 29 Wrzesień 2006 dlugosc skorupy to 8 cm, dlugosc drutu 15 cm.byly 3 rodzaje zapalnikow:Dopp.Z.41 - uderzeniowyLZtZ.67 - zwloka 5-30 minutZ.70B - ruchowy (czuly na poruszenie)zawieraly okolo 0,25 kg MWzasieg ok 150 m, skuteczny 25 m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 29 Wrzesień 2006 Share Napisano 29 Wrzesień 2006 to tak niepozornie wygląda że jak bym coś takiego znalazł to bym sobie wziął, oczywiście na grzybach :) a gdzie takie pułapki" ustawiali ? one zwisały czy leżały na ziemi >>?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łazior Napisano 29 Wrzesień 2006 Share Napisano 29 Wrzesień 2006 nie raz zawisały i przy prubie usunięcia BUM!!!jest takie zdjecie jak właśnie ta SD2 zawisła na budynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 zasobnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 inne świństwo o podobnym zastosowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxi Napisano 2 Październik 2006 Autor Share Napisano 2 Październik 2006 Witam Kolega pomylił sie chyba na tym drugim zdjeciu to jest zapalajaca B-1E. A nie bomba rozrywajaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 a może może, ale wisiały obok siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.