Kaba Napisano 7 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2006 Taka ciekawostka.. dostałem wezwanie w sprawie odbioru karty mobilizacyjnej... a pare lat temu odsiedziałem" swoje.. co jest kużwa drugi raz mnie biorą ?Przez tel. trep nic mi nie powiedział :/Ide w kamasze =) ? Szczerze powiedziawszy dla mnie to no problem tylko czy uda mi sie do saperskiej wsliznac ;) ..Kto z Was byl wiecej niz raz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 hehe to muszą mieć niezły bajzel w papierach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wulfgar Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 Napisz im, że tworzysz oddziały partyzanckie i nie mozesz sie ujawniać i nie masz czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaba Napisano 7 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2006 Przez telefon trep mi powiedział , że mozna być wcielonym w nieograniczonej ilości razu... Ja pracuje tylko kilka godzin tygodniowo wiec z tym nie ma problemu.. a szkoda mi tylko prawie codziennych wykopków ;(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barnaba Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 nie myl pojęć karta powołania (do odbycia s.w.)a karta mobilizacyjna. zmienią ci tylko przydział mobilizacyjny na wypadek awantury. mi już 3 razy zmieniali :)pzdrBar_Naba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 Cóż armia mała, a ludzi nagle potrzeba...Namieszają z mobilizacją jak w 1939 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 Moze cos szykuja...Rurociag przez baltyk sie nie podoba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareQ Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 mi kartę mobilizacyjną zabrali kilka lat temu i jak to powiedziała pani w WKU- I na tym pańska kariera wojskowa się kończy..." więc mam spokój :) choć dorobiłem sie tylko ombardiera" (kto był w artylerii to wie :) ale postrzelałbym sobie jeszcze na strzelnicy z kałasza"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 Z tym strzelaniem to jest jak z piwem. Nie trzeba pracować w browarze anigo kupować aby się napić piwa.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.