Skocz do zawartości

Grupy rekonstrukcji historycznej w TVP

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ! Nagrałem cały program i obejrzałem spokojnie wieczorem . Uważam , że koledzy którzy się tam prezentowali wypadli bardzo dobrze . Kilka minut w tle nagrania , kilka zdjęć i mądre , przemyślane wypowiedzi pozwolą lepiej zrozumieć ruch rekonstrukcyjny w naszym kraju . Pozdrawiam a w szczególności AA 7 !

powiem tak nieważne czy to kawa czy herbata",moda na sukces" czy program sylikony mojej żony" ważne jest to że trafia to do odbiorcy,a co najważniejsze GRH dtważających WH nie nazywają faszystami!!! środowisko rekonstruktorskie zostało przedstawione jako dzeń" patriotów młodego pokolenia. Program był spoko,szkoda ze rano:( pozdrawiam chłopaków z Cytadeli", szańca" i oczywiście przyjaciół z 7AA"

Dziekuję bardzo za wszystkie ciepłe słowa wypowiedziane o AA7. Mam nadzieje, że takimi programami zaistniejemy na stałe w ludzkiej świadomości, my, jako grupa niemiecka i nasi koledzy z grup odtwarzający wojska innych państw. Wszyscy robimy kawał dobrej roboty i sądze, że wielu młodych ludzi zaraziliśmy pasją historii. W końcu udzielamy naszym widzom najlepszej z możliwych lekcji histori.

AA7 I inne hgrupy niemieckie wiecie co jak nasi państwowi chcą wprowadzić w polsce zakaz noszenia waszych mundurow to takie programy to ratunek dla rekonstrukcji bo nie wyobrażam sobie bzury ,kocka czy iłży albo wyr bez wojsk niemieckich czy sowieckich .pozatym mozna poprzez takie programy zaistnieć i powiedziec co boli rekonstruktorów i rekonstrukcje
Ale jestem pod wrażeniem że coś takiego dało sie zrobić

Witam,

I ja chciałbym się dołączyć do tych, którzy uważają, że był to dla środowiska rekonstrukcyjnego udany program. Cieszy szczególnie fakt, iż muzeum WP zaczyna dostrzegać w rekonstruktorach partnerów w edukacji historycznej. Mam nadzieję, że sytuacja będzie się stopniowo rozwijała.
A co ważne szczególnie dla Aufkl.Abt.7 to fakt, obok innych Grup, także trzech naszych kolegów miało w tym swój udział.

Pozdrawiam
Willi
Aufkl.Abt.7

Witam Państwa.

Dziękuje serdecznie za ciepłe słowa, jak i kolegom z innych grup za mile spędzony czas.
Poprzeczka idzie w górę i aby szła nadal".

Pozdrawiam
Jarosław Kuczyński „Kuczor” (ex-Kotwica)
Warszawska Grupa Historyczna „Szaniec”

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie