POLONIKUS Napisano 28 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2006 Szanowny Panie TomHagen 1Dziękuję za pańską wypowiedż i przeprosiny.Jest dzisiaj sztuką przyznać sie do winy.Widzę i teraz juz wiem na pewno,że jest Pan człowiekiem honoru.Z poszanowaniem dla pańskiej osoby i godności.Pozdrawiam serdecznie.Z Poważaniem POLONIKUS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen1 Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 Rad byłem niezwykle Pana poznać. No cóż krasomówca nie jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo2 Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 dziekuje za wsparcie panowie i za troskę troszkę mi przykro że modelator nie traktuje wszystkich jednakowo ale to już rozstrzygną inne władze co do iłży czekamy na zdjecia z samolotu z soboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 Posłuchaj kamilo2, nie po to dostałeś bana żeby teraz rejestrować się pod nowymi loginami. Zostanie usunięty każdy Twój post jaki dodasz i login pod jakim się zarejestrujesz.Ban to ban, trzeba było wcześniej myśleć o konsekwencjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 I może wystarczy juz tego, pradwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Komuś tu się chyba coś pomyliło. To forum to nie ogólnodostępny państwowy las, gdzie poza wyjątkowymi wypadkami nikt nikogo nie wygoni.Forum jest własnością prywatną i niestety korzystamy tu z gościnności, a właściciel ustala tu zasady, za złamanie których podziękuje nam i wskaże drzwi. Niestety taka jest prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 a fakt zbanowania niestety nie stoi ponad prawem".To samo co wyproszenie obcej osoby ze swojego domu - prawo domownika - gospodarza.Fin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Kurna ! Za co ? Ja żony nigdy nie biłem !!?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Dokładnie acer, ale jak widać nie wszyscy to rozumieją. Bocian stworzył cały portal Odkrywcy, także forum, nadal o nie dba i rozwija. I ma jako jedyny prawo wyprosic użytkownika, który nie szanuje tego prawa. Sam pare razy dostałem po lapkach i uszanowałem prawo Bocian to wymierzenia razów. Bo to on jest tu gospodarzem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 a fotek z insenizacji brak !myślałem że tu takowe znajde-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bestler Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 BYŁEŚ UCZESTNIKIEM-KRYTYKUJ W GRONIE UCZESTNIKÓW Z OTWARTĄ PRZYŁBICĄ! I tym oto sposobem relacje fotograficzne z inscenizacji znikną z forum ponieważ zaraz znajdzie się coś takiego: ja super żołnierz nie byłem na inscenizacji ale widziałem fotki i stwierdzam że....pas na jajcach itp itd" Niestety smutna prawda - relacji będzie coraz mniej...To już widać....A ZDJĘĆ SUPER WOJAKA TEŻ NIE MA!!!! Czekamy!My uczestnicy i widzowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
losiu2 Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 ja super żołnierz nie byłem na inscenizacji ale widziałem fotki i stwierdzam że....pas na jajcach itp itd" no chyba to własnie widać na zdjęciach - jak bym był to bym widział pod innym kątem i bym nie było pasa na jajach"?? śmieszni jesteście... zamiast przyznać że ma tam pas (bo to fakt, chyba nikt nie zaprzeczy) podnosicie to do rangi symbolu uciskania waszych biednych osób. Czytajcie ze zrozumieniem, a krytyke przyjmujcie z pokorą. Nie pisałem że impreza do bani a wy powinniście zająć się zbieraniem truskawek a nie reko", tylko napisałem co wyszło na zdjęciach i co razi. To, czy skłoni Was to następnym razem do zwrócenia baczniejszej uwagi na takie duperele", czy zaczniecie się znowu gotować i wciskać wzruszające opowiesci o adopcji kolegów przez rodziny organizaorów, bedzie świadczyło o Waszym podejściu do Reko. Rozumiem że prawo do zauważania błędów mają tylko uczestnicy?? takie kółko wzaemnej adoracji?? Zwracałem uwage, nie krytykowałem się do całej imprezy bo jak wspomniałem odnosiłem się do zdjęć. Radzę więc po przeczytaniu literek złożyć to w całość i zrozumieć treść, a nie wmawiać innym rzeczy których nie napisali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 Taaa, tez chciałbym zobaczyć zdjecia z rekonstrukcji przygotowanej przez obu Panów T.Pierwsi do krytyki a teraz cisza na morzu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 panowie do k....n.... dacie już spokój !!!!!!!!!!!!!szlak mnie trafia !!!!!!!Była isncenizacja wiadomo jak teraz jest trudno ze wszyskim !!Ludzie gonią za kawałkiem chleba nie mają czasu na nic innego -a jak znajdą troche czasu żeby pokazać jak było -to zawsze sie znajdzie ktoś lepszy ktory stoi z boku i wylicza jak ormowiec-Nie byłem na inscenizacji bo pracowałem ale bardzo chciałem obejrzeć fotki z tej imprezy i obejrzałem !!!!!!!ale komentarz do tej imprezy przerodził się w wyzwiska itp.-przy okazji chciałem podziękować wszystkim którzy byli za angażowani i poświecili swój czas dla innych-mam nadzieje w przyszłym roku uda mi się do was dojechać –mam Osła R-35 jeżeli się przyda do inscenizacji to nim przyjade-pozdrawiam tych którzy mieli pasy na jaja i tych którzy stoją zawsze z boku i obserwują -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 I znowu to samo, kolejna szansa na uratowanie" wątku i znowu kłótnia.Mam do Was strzelać czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 STRZELAĆ ! :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bestler Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 CZEKAMY NADAL NA ZDJĘCIA SUPER WOJAKA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tekaes Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 Okazuje się, że zwykła dyskusja na temat niedociagnięć, które na różnych rekonstrukcjach są większym czy mniejszym problemem, napotyka na całe góry emocjonalnych reakcji, które nijak mają się do sedna sprawy. I niestety czym te problemy większe, tym bardziej zaciekła obrona za sprawy z gruntu rzeczy przegrane. Każda organizacja powinna być tworem uczącym się, a uczenie się odbywa poprzez nie tylko wzajemne wychwalanie, ale i poprzez wnikliwe analizowanie tego co innym mniej się podobało niż organizatorom. Czego i panom z Iłży życzę:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d007 Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 A ja się nie do końca zgodzę z Acerem i Akagim.Owszem porządek na forum musi być i za to odpowiada moderator. Wyzwiska i takie tam powinny być karane. Z całym szacunkiem do administracji, ale my nie tylko tu jesteśmy gościami a także klientami. To forum Gazety Dla Poszukiwaczy Odkrywca". Co prawda nie płacimy za uczestnictwo na forum i korzystanie z portalu, ale płacimy za czasopismo. To jak traktować nas będą moderatorzy wpływa na nasze postrzeganie redakcji. Szcunek powinien obowiązywać w dwie strony. Gdyby nie było nas nie byłoby też i ODKRYWCY !!!Pozdrawiamd007PS: za pierwszym razem ucieło mi posta :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WillKnott Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 d007, ale to jednak administrator (na szczęście) ustala prawa forum, a nie uczestnicy. oczywiście, uczestnikom należy się szacunek, ale tylko tak długo, jak oni wykazują szacunek dla pozostałych. w tym konkretnym wypadku, pełne poparcie dla adminów.co do samych fotek, to dawno już mówiłem, że nikt nikomu nie zabrania biegać po skoszonym polu w spodniach we flecktarn - po prostu nie nazywajcie tylko tego rekonstrukcją drugowojenną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 za rok zapraszamy do iłży super żołnierzy panów t... i bedzie co pokazać szlus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 kamilo a ty smyk jesteś - hehe pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.