Skocz do zawartości

CZOŁG

vojtaz2

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Magnes fotka.

Misiaczek67, może i zaworami sie pocieszysz, ale tego tam było torche, i smiałem się nie raz że czołg wyciągam w częsciach. Pewnie że ciekawi mnie to że tyle zaworów w jednym stawie, ja w domu mam zawór wysokości 30cm, a szeroki na dnie 10cm, jedyny taki na całe zabie oczko, chyba z bombowca

• Odpowiedzi 266
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Czemu by nie, ale narazie zapomnijcie o jakiej kolwiek akcji, zawieszam swoją działalnośc na żabim oczku, mam nowe miejsce pełne atrakcji:)

Będe obserwował wasze ruchy, może odwiedze cię Misiaczek67 na żabim oczku, daj znać jak będziesz po piwku widział czołg:) opiszesz mi go. A i dasz mi namiar na te halucogenne piwo:) zostane delerem smacznego piwka dla poszukiwaczy, niech każdy widzi czołg:) nie bądzmy skąpi, Butelka w której jest zawarty czołg hi hi hi
Napisano
Wojtaz po co ci ten złom, taplanina w mule żabiego oczka przecież BIZNES masz pod nosem. A zdolnosci marketingowe moze ci pozazdroćcić sam KFC . Ludzi ściągnołeś tylko trzepać kasę, cała Polska wie co jest w Żabim oczku. Piwko coś na ząb, łopaty, magnesy, coś na komary, sprzęt do nurkowania i kobietki (albo nie)...itp Człowieku to interes jakich mało !!!
Napisano
hehe dobre :) ale miejsce na grila jest ....tylko komary beda cieły troszke ... Wojtas a jak z tą obejma zrobiles ...( megnasik sie nie wysunie , ani sie nie ukruszyl jak go spinales ) ?
Napisano
No urodziłem się po to zeby zarabiać kase:) z przedsiębiorczości na koniec roku szkolnego miałem ocene Bardzo DOBRY. a na szkoleniach w opolu z u.e napisałem najlepszy biznes plan:) Mam głowe do interesu, tylko za mało kasy żeby zainwestowac.

otwieram firme i już nie bede miał czasu na ODKRYWCE, itp. Pociesze was,że już nie długo nie będe miał czasu na poszukiwania.

Może ktos ma dom kóry wymaga fachowego remontu, zatrudniam fachowców w dziedzinie budowlanej, będe się zajmował kompleksowymi remontami lokali, adapcja itp.
Napisano
miało być o czołgu a jast o wszystkim: złomach, lufach, kiełbasach i mgnesach. Nawet o kobietkach ktoś wspomniał :) Wątek bardziej się nadaje do Towarzyskich"
Napisano
Profos czołgisci do BOJU, powini zrobic nowy dział na forum, dla czołgistów kórzy się dobrze bawią

A magnes jest objęty mosieżną obejmą, skręconą na dole i u góry, na krawędzi magnesu jest lekko zaklepana blacha, co daje pewnośc ze się nie wysunie, zaklepany i sciśnięty obejma, nie ma szans żeby go zgubić, tyle co on przezył akcji, sam jestem w szoku!

Można zrobic sobie tandete, kupić obejme do rur pcv. metalowa(stalowa) z gumowym srodkiem, nie daje gwarancji że bedzie trzymała!! ale widziałem już taką, i gościu działa na niej i jeszcze nie zgubił
Napisano
Oj wojtaz jak ty będziesz sie remontami zajmował jak tym czołgiem - dużo hałasu i śmiechu co go tylko magnes dotknoł, to ja dziękuje, postoję.
Może i jest ten czołg ale nie dla ciebie!
Napisano
Zenon głowa do óry, ja w firmie jestem tylko po to żeby szmal trzymac, fachowcy będą się zajmowac remontami:) już mam jednego kierownika, teraz brakuje mi roboli:)ale fachowych roboli
Napisano
Misiaczek67 sprawny innaczej, ale równy ze mnie gośc:):):):)Każdy INNY wszyscy RóWNI!

wszyscy mamy ten samy cel, poszukujemy historie, jedni kopia dołki, jedni łowią złom, i kazdy z nas marzy o CZOłGU, tylko że ja jestem blisko , a wy tylko mi chcecie odebrac nadzieje:):)
Napisano
w przeności oboli"
szanuje ludzi!!!! Pracownik zadbany= dobra reklama firmy, pracownik wyposarzony w dobry sprzęt= porządne wykonanie, to wszystko = dobre zdanie klijeta o firmie.

Sprzęt zakupuje w firmie makita, bosch się chowa:):):)
Napisano
Czemu by nie, ale narazie zapomnijcie o jakiej kolwiek akcji, zawieszam swoją działalnośc na żabim oczku, mam nowe miejsce pełne atrakcji:)" - twoje słowa

Zapomnialem zapytać to znaczy ze z tym czołgiem to taki żart - ubawiłem się po pachy wierz mi
Napisano
Zenon i Jaca2003 oraz inni, jest tam coś, uwazam że czołg w 99%. ale ale ja ide do szkoły!!!!!!!!!!i będę zakładał firmę, nie będe miał czasu już na łowienie potworów, no i jeszcze kocham jedną wspaniała dziewczyne o którą musze dbać

(czyli inne miejsce w moim zyciu)

Więc przyjaciele kochani, bierzcie się z Warsem98 do roboty, on załatwi odpowiednie papiery, oczywiscie ja też się pojawię na akcji.

Pozdrawiam, i do jutra. ide teraz spac,

Dobranoc drodzy poszukiwacze

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie