Mazowiecki Napisano 8 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2006 Cześć.Witam wszystkich wróciłem z Krymu, byłem z wykrywką i spotkałem aszych" tzn. ruskich ale poszukujących.Przygoda jedna z większych, wrażenia niesamowite, ale kultura szukania, fiu fiu której u nas całe szczęście nie znajdziesz.Polecam jak ktoś ma pytania, serdecznie zapraszam.Odpowiem na wszystkie.Pozdrowienia dla Maksima z Czarnomorskoje.Ps: Wykrywki u nich na wagę złota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 masz fotki? zrob jakas galerie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł80 Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 a ta kultura kopania to jak się objawia??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 Hej!Mazowiecki ja się wybieram na Krym we wrześniu. Zastanawiam się nad zabraniem wykrywki. Na granicy sprawdzają? I jak z szukaniem tam na miejscu? W jakiej okolicy byłeś? No i pokaż co wykopałeś hehe.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffmander Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Z tego co napisał Mazowiecki (wykrywki na wagę złota)wydaje się, że na granicy mogą być kłopoty, he, he. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 16 Sierpień 2006 Share Napisano 16 Sierpień 2006 Oj warto warto ... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.