leszek69 Napisano 5 Sierpień 2006 Share Napisano 5 Sierpień 2006 Moje kochane pasożyty i darmozjady"powinienem dać foto dzieciaków,ale do psów,kotów i pytonów nie psuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal7 Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 Witam! To mój pasożyt..., zadowolony nie jest bo musiał siedzieć na deszczu...Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 Witam !Oto mój futrzak - Apollo !Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 9 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2006 Fajnie , że temat sie powoli rozkręca :)Pieski i kotki urocze i nadal bardzo mile widziane :) , ale niech zaczą ujawniać się także posiadacze mniej popularnych pasożytów i darmozjadów" , jak chociażby Suchy ss , np. jakichś szczurów , jaszczurów , pytonów , tudzież tchórzofretek :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 To moje 2 kochane szynszylki. Jeden juz coprawda nie istnieje :( ale mam juz nowego -jeszcze nie ma fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 9 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2006 Woytas: czy te dwie ślicznoty zażywają czasem ruchu , czy tak bezprzerwy , smutno siedzą sobie w tej klatce?pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 9 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2006 t.j jedna stara ślicznota i jedna nowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal7 Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 jeden z nich napewno juz nie....w końcu nieboszczyk...Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 hehod kiedy pojawil sie w naszym zyciu- tj moim i mojej najdrozszej malzonki taki maly ludzik o imieniu Franek to musze przyznac z cala szczeroscia, ze wolnosc tych ufolodkow jest ograniczona :(Ale obiecuje ze jak wroce z wakacji do dostana duzo swobody :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 A musze przyznac, ze sa naprawde sliczne i nie moge sobie wyobrazic jak mozna z nich robic futro :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 Woytas ,zwyczajnie trzast -prast i masz futro . Na takiej samej zasadzie jak pyszne szynki ze swiniaczka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 brutal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 e ze swiniakiem to prosto takiego futrzaka zal :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 Aha - mam jeszcze niepracującą żonę ale nie wiem w jakiej kategorii umieścić ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarubek Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 Niech będzie...Patrzyłem jak pełza po domu, obserwowałem, jak się przepoczwarza, aż w końcu...Zmierzyłem, sfotografowałem i puściłem go wolno.Zdjęcie z 2005 roku. W tym roku już od tygodnia rośnie następny.Pozdrowienia - Szarubek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarubek Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 Jeśli zaś chodzi o żonę, to nie ten wątek.Proponuję temat - Wyżsi przełożeni", wszak„У всякого полковника жена генерал”;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 hehe ja mogego legwana mialem ponad 5 lat, zachorowal i zmarl:( ale byl nauczony do roznych rzeczy jak zaden inny..:]pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 O przeżywa się smierć pupila i odejście do krainy wiecznych łowów. Wiem coś na ten temat. Ale najlepszą przysługą dla odchodzącego pupila jest właśnie przygarnięcie nowego. To pomaga. Też nie wyobrażam sobie nie mieć moich psów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 Ładne entomologiczne zacięcie kolego Szarubek.Gatunek :Papilio machaon Paź królowejRodzina : Papilionidae Paziowate.Ładny motyl naszych lasów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 To takie motyle zyja w Polsce??:o, nie wiedzialem pewnie przez to ze jak jestem w lesie to patrze sie tylko w jedne miejsce jakim jest dolek z fanciorem:p popieram ladny motylek, takze przypadlby do gustu mojej Iguanie:D jako przysmak oczywiscie:P a tak apropo ma ktos z szanownych kolegow jakiegos gada w domQ( nie chodzi mi o dzieci i zony, i mezow:P)..?pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 Hehe pewnie że żyją, jak byś zobaczył inne mieniaki, niepylaki, kraśnika czy w końcu Pawicę gruszówkę byś się zachwycał. Cytrynki /motyle nie owoce/ to chyba każdy zna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 Pawice to znam znaczy sie wiem jak wygladaja:) widzalem juz wiele pieknych bezkregowcow ale takiego motylka jak na fotce to nie, obiecuje ze bede sie rozgladal na wyprawach:D:Pa tak apropo acer to Ty sie tym interesujesz? czy jak? bo troche wiedzy na ten temat posiadasz:)ja aQrat oprucz militarki i kopania interesuje sie takze gadami:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 Leśnik musi się trochę znać na obalach" :)Jest taki przedmiot na leśnictwie jak entomologia - tam masz owadów po wsze czasy, łącznie z rozpoznawaniem na ocenę. Warto czasem rozejrzeć się po lesie dalej niż poza sondę i dołek :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarubek Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 Następny, sfotografowany w trakcie międzylądowania (oczywiście motyla) na lotnisku Radawiec.Pazie żyją w tej okolicy w dużych ilościach, a gąsienice najłatwiej znaleźć na łodygach kopru.Pozdrowienia - SzarubekPS A lotnik musi znać się na obietach latających Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 Bardzo trafne spostrzeżenie kolego Szarubek.Motyle chyba jak i Lotnicy potrzebują jednego do życia :))Niestety my Leśnicy czasami z waszą pomocą Lotników musimy pryskać las chemikaliami wykańczającymi niektóre żrejące aparat asymilacyjny owady - właśnie motyle..../barcztka, poproch, to cholerstwo brudnicę.../Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.