Skocz do zawartości

Inkasent puka zawsze 4 razy !!!! (szabla)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam i gratuluje.Wspaniały eksponat.Ja w swoim życiu miałem bardzo podobny przypadek i też właśnie z polską szabelką.Moja niestety jest w gorszym stanie (ktoś nieumiejetnie ją oczyścił na szlifierce),ma tylko napis Nie rzucim ziemi skad nasz ród",no i była troszkę droższa gdyż poprzedni właściciel widział podobną w sukiennicach (pochodzę z Krakowa) za 400 zł!!!!! i tyle musiałem zanią zapłacić!Pozdrawiam!

Napisano
Może gdybym założyl przypinkę na licznik to i szabelka by mi się trafiła, ale jak skoro po przeczytaniu tej histori paznokcie obgryzione i paluszki krwawią.
Wielkie i szczere gratulacje.
Napisano
Huk rewelacja ... ! Gratulacje !
Heh, wchodząc w ten post spodziewałęm się raczej, że złośliwy inkasent w ramach kasowania długów zabrał Ci szablę. Za to w drugą stronę nie spodziewałem się absolutnie !
Napisano
To sie nazywa fart hheheh. Gratuluje i mysle juz jak tu zorganizowac wystawke na wprost drzwi :-).Tak by kazdy komu otwieram drzwi juz widział z daleka .... :-).GRATULACJE i Zazdroszcze !!!!
Napisano
No to ja mam pecha, bo w moich stronach właśnie jeden znajomy inkasent zgromadził niekiepską kolekcję militariów. Na szczęście przeszedł na emeryturę.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie