jacenty2004 Napisano 27 Lipiec 2006 Napisano 27 Lipiec 2006 Z tym kątem prostym też nie przesadzaj , chyba nie wiesz co potrafią wykombinować fachowcy" na budowie :)
rav79 Napisano 28 Lipiec 2006 Napisano 28 Lipiec 2006 Tak sobie czytam i przypomniały mi się słowa mojego byłego wykładowcy za czasów kiedy byłem początkującym studenciakiem co było jakieś 8 lat temu - wykładowca, który notabene przymiezał się do roli prokuratora, powiedział coś takiego: Pan Rutkowski to jeden z największych krętaczy w kraju. Ja jeszcze prokuratorem nie jestem ale gdybym już był to pan Rutkowski by siedział... było to 8 lat temu...pozdr
acer Napisano 10 Maj 2007 Autor Napisano 10 Maj 2007 No i wielki Come Back" Krzystofa RutkowskiegoJuż na wolności - ujawniają taśmy z nagraniami, jak mówiliśmy...
herbstnebel Napisano 10 Maj 2007 Napisano 10 Maj 2007 No to teraz polecą głowy.. mogli go zamordować albo autem stuknąć i wypadek upozorować, ale woleli go denerwować.. no to teraz zacznie sypać :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.