acer Napisano 27 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2006 W górach wrze w niższej temperaturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 Pieknie ,nawet to nie jest pewne :\\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 Z tym kątem prostym też nie przesadzaj , chyba nie wiesz co potrafią wykombinować fachowcy" na budowie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav79 Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 Tak sobie czytam i przypomniały mi się słowa mojego byłego wykładowcy za czasów kiedy byłem początkującym studenciakiem co było jakieś 8 lat temu - wykładowca, który notabene przymiezał się do roli prokuratora, powiedział coś takiego: Pan Rutkowski to jeden z największych krętaczy w kraju. Ja jeszcze prokuratorem nie jestem ale gdybym już był to pan Rutkowski by siedział... było to 8 lat temu...pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 10 Maj 2007 Autor Share Napisano 10 Maj 2007 No i wielki Come Back" Krzystofa RutkowskiegoJuż na wolności - ujawniają taśmy z nagraniami, jak mówiliśmy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 No to teraz polecą głowy.. mogli go zamordować albo autem stuknąć i wypadek upozorować, ale woleli go denerwować.. no to teraz zacznie sypać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.