Skocz do zawartości

hieny cmenterne !!!!!!!!!!!!

maxim026

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
napisze tak .... bylem dzisiej na cmentazu 1 wojennym i normalnie asz mnie wgieło , wpadło do mnie 2 znajomych z wrocka na moje tereny ( w przenośni + kolegi synek to razem 3 ) i zajechalismy na cmentarz 1 wojenny a tam normalnie masakra kawalki kosci dolna lewa szczeka kawałek kęgosłópa i kawałek żebra na wieszchu wykopane a 2 metry dalej niezbendnik i kawałki ładownicy i buta wyryte z ziemi ... a jakies 3 miesiące temu tego nie było, cmentaz jest nie oznaczony i jest na końcu lasu , ludzie tam kopia i zostawiaja tam kosci na wieszchu , zgłaszam ten incydent do konserwatora i do wujta gminy, normalnie masakra a to takie paace kopia z TERESPOLA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano
Mówię a raczej piszę:) aby Szanowny Kolega wstydu się nie najadł u konserwatora.Zaczaj się ze znajomymi lub tzw lokalsami" koło tego cmentarza i jak pojawią się te oprychy to zróbcie tak: Gościa obezwładnić prusakolepem", zakopać po szyję w ziemi,pomazać głowę miodem.Czynność wykonywać koło mrowiska ;)) A tak na serio to straszne co dzieje się w naszym społeczenstwie -jak nie hieny to afery z amnestią na maturze...ehhh czas wjać za granicę! Pozdrawiam
Napisano
rysiu ja 2 lata w wykopkach niemków rabotajet... a cmentaze z 1 wojenkji obięte sa prawem i to scisłtm . nerwi mnie to że ja pom terenie latem jako jedan z wybranych , i to namnie poleci , wiesz takie kurestwo wiejskie, .. a ten co kopna to za 3 dni do mnie dzwoni i mowi że jak chce to moge orełka od pikel-chałby zakupic albo klamerkje + pare jakis zielonych odznaczeń za flache ma sie rozumiec, .... ja sie niemam co czaic znam ytch pajacy , jeden dostał tak w pierdol ż do tej pory biedny sie joka i mówi ,, tak .. żeeee jajajaja tooooo nieeechcccce kopaćććććć boooo ja raassssssss wykopałłłłłłłłłł i dostałlllllllll i ja popalił.
Napisano
heh nic nie da sie zrobic zawsze sie znajdzie chtny na latwa kase czyli rozkopywanie pewnych miejsc cmentarzy". Tam zawsze cos sie znajdzie.

PS wiecie cos o hienach na dolnym slasku?
Napisano
Kopali,kopią i kopać będą tak już jest i tego nie zmienisz chyba że cmentarzy zabraknie...dobra rada jak takiego spotkasz w terenie nie szczędż saperki tylko lej prosto w ryj żeby się krwią zalał...
Napisano
Witam
I właśnie o takie hieny ma przerąbane nasze środowisko.Takich szmat jest może z O,1% a w świat idzie że wszyscy tacy jesteśmy.Hieny trzeba po prostu tępić!!!
Organizować jakieś prowokacje,zasadzki etc.

Pozdrawiam
Zwierz
Napisano
Proponuję robić zdjęcia takim frajerom i wklejać do specjalnego działu,jak dobrze pójdzie to sam niebawem zapodam jakieś foto.pozdrawiam PL.
Napisano
Witam !!!
Maxim słuchaj bardzo możliwe że te same śmierdziele nie ładnie zachowały sie w lasku Hola. A były tam obozy jenieckie. Normalie 2 metrowe niezasypane doły. Teren zryty jak po nalocie ( HIEN ) Naprawde makabrycznie to wygląda dolek na dole
Specjalnie się tam nie rozglądałem czy rozkopywali mogiły dałem dyla bo zaraz byłoby na mnie - wykrywka saperka dowody są
Przez takich śmierdzieli strach chodzić po lesie.
Pozdrawiam.
Napisano
Witam
leszek69 ma bardzo dobry pomysł z tą galeria i zdjeciami.
I tak przeważnie każdy z nas nosi aparat na wykopki.
Obfotografować z ukrycia,wpuścić wpier... i do galeri.

Pozdrawiam
Zwierz
Napisano
Witam !!!
Jest jeszcze inny sposób, prowokacja czy jak to zwać. A mianowicie: w miejscach zakazanych takich jak mogiły, cmentarze itp. pozostawiać przedmioty charakterystyczne, sfotografowane i opisane. W razie pojawienia sie przedmiotu na aukcji internetowej lub giełdzie staroci można by upewnić taką hienę cmentarną.
Jednak pozostaje pytanie jak umieścić tam takie przedmioty, rozkopywać ? Ale przecież nie musi to leżeć w grobie, może nad.
Temat bardzo śliski więc pozostaje sklepanie twarzy na gorącym uczynku wcześniej oczywiście foto do galerii. Jak w filmie Bareji tych klientów nie obsługujemy"
Pozdrawiam
Napisano
w poniedziałek zrobie fotki tago 1 wojennego cmentaza, na wieszchu lezya kawalki ladownicy , buta, i kawałki kości , zrobie te fotki i zawioze je dla konserwatora i do gazety , zobaczymy co to bendzie , a ZUBITKE co do Holi to chodziłem tam ostatnio cały dzień a na cmantarz to niewchodziłem, chodziłem kilkaset metrów dalej , , pojade tam jutro i zobacze co tam się dzieje.
Napisano
maxim026, jak pójdziesz z tym do gazety to znów będzie afera. Złapiesz takiego kolesia" i dasz znać komu trzeba to na forum powiedzą ci że jesteś kapuś i donosiciel i że pozazdrościłeś fajnej miejscówki".
W Dębicy jest taki jeden, nawet ma ksywkę hiena" i co mu zrobić? Obić dziąsła? To wtedy ja będę bandziorem który napastował spokojnego turystę. :-/
Chętnie przeczytam jakąś sensowną radę.
pzdr
Napisano
Hieny,które rozkopuja groby kieruja sie checia zysku i posiadania atrakcyjnych przedmiotów. Byc moze zapomnieli o czyms takim jak sumienie i trudno im rozróznic dobro od zla. Dlatego moim zdaniem najlepszym pomyslem jest napietnowanie takiej hieny w srodowisku lokalnym i na forum. Popieram pomysl z zamieszczaniem zdjec na forum.
pozdrawiam
Napisano
A ja nie. Od takich rzeczy są odpowiednie instytucje. Każde takie zdjęcie będzie usuwane z forum a osoba je zamieszczajaca otrzyma ostrzezenie. Forum nie jest od rozwiazywania takich spraw.
Napisano
witam panów , jak doniose to sam wpadne w tarapaty , bo sam chodze po tych rejonach i władza wie że chodze , a jak doniose dla wujta tej gminy ze rozkopany jest nieoznacziny cmentarz z widocznymi mogiłami to on ndrazu doniesie dla smerfów że to ja chodze z wykrywka i odrozu mi zrobia wizyte na kawe i bende miał z Niebieskimi problemy ... a tak zostawic to w spokoju to normalnie szkoda , ochrona i dbanie o cmentaze 1 wojenne to broszka Wujta a on ma tylko chenci na branie kapony i jezdzenie nowym Opelkiem Omegą i pajacowanie jaki to on jest zajebisty i czego on nie robi , a cmentaze 1 wojenne podlegaja prewnej opieki na na to są odpowiednie zrtykuły i rozpożądzenia...... Co mam robic RYBIATA

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie