maxim026 Napisano 21 Lipiec 2006 Autor Napisano 21 Lipiec 2006 napisze tak .... bylem dzisiej na cmentazu 1 wojennym i normalnie asz mnie wgieło , wpadło do mnie 2 znajomych z wrocka na moje tereny ( w przenośni + kolegi synek to razem 3 ) i zajechalismy na cmentarz 1 wojenny a tam normalnie masakra kawalki kosci dolna lewa szczeka kawałek kęgosłópa i kawałek żebra na wieszchu wykopane a 2 metry dalej niezbendnik i kawałki ładownicy i buta wyryte z ziemi ... a jakies 3 miesiące temu tego nie było, cmentaz jest nie oznaczony i jest na końcu lasu , ludzie tam kopia i zostawiaja tam kosci na wieszchu , zgłaszam ten incydent do konserwatora i do wujta gminy, normalnie masakra a to takie paace kopia z TERESPOLA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
maxim026 Napisano 21 Lipiec 2006 Autor Napisano 21 Lipiec 2006 oby tak dalej , bendziemy kopać ...ale w piaskownicy
Ryszard Ochucki Napisano 21 Lipiec 2006 Napisano 21 Lipiec 2006 Dobry pomysł z tym konserwatorem tylko jak będziesz zgłaszał to błędy popraw.Pozdrawiam
Ryszard Ochucki Napisano 21 Lipiec 2006 Napisano 21 Lipiec 2006 Mówię a raczej piszę:) aby Szanowny Kolega wstydu się nie najadł u konserwatora.Zaczaj się ze znajomymi lub tzw lokalsami" koło tego cmentarza i jak pojawią się te oprychy to zróbcie tak: Gościa obezwładnić prusakolepem", zakopać po szyję w ziemi,pomazać głowę miodem.Czynność wykonywać koło mrowiska ;)) A tak na serio to straszne co dzieje się w naszym społeczenstwie -jak nie hieny to afery z amnestią na maturze...ehhh czas wjać za granicę! Pozdrawiam
maxim026 Napisano 21 Lipiec 2006 Autor Napisano 21 Lipiec 2006 rysiu ja 2 lata w wykopkach niemków rabotajet... a cmentaze z 1 wojenkji obięte sa prawem i to scisłtm . nerwi mnie to że ja pom terenie latem jako jedan z wybranych , i to namnie poleci , wiesz takie kurestwo wiejskie, .. a ten co kopna to za 3 dni do mnie dzwoni i mowi że jak chce to moge orełka od pikel-chałby zakupic albo klamerkje + pare jakis zielonych odznaczeń za flache ma sie rozumiec, .... ja sie niemam co czaic znam ytch pajacy , jeden dostał tak w pierdol ż do tej pory biedny sie joka i mówi ,, tak .. żeeee jajajaja tooooo nieeechcccce kopaćććććć boooo ja raassssssss wykopałłłłłłłłłł i dostałlllllllll i ja popalił.
cplstahl Napisano 22 Lipiec 2006 Napisano 22 Lipiec 2006 Zero tolerancji dla hien cmentarnych. Ja na twoim miejscu powiadomilbym policje, niech ona sie zajmie tymi kopaczami".pozdrawiam
komunacccp Napisano 22 Lipiec 2006 Napisano 22 Lipiec 2006 heh nic nie da sie zrobic zawsze sie znajdzie chtny na latwa kase czyli rozkopywanie pewnych miejsc cmentarzy". Tam zawsze cos sie znajdzie.PS wiecie cos o hienach na dolnym slasku?
mankov Napisano 22 Lipiec 2006 Napisano 22 Lipiec 2006 Kopali,kopią i kopać będą tak już jest i tego nie zmienisz chyba że cmentarzy zabraknie...dobra rada jak takiego spotkasz w terenie nie szczędż saperki tylko lej prosto w ryj żeby się krwią zalał...
Zwierzu Napisano 22 Lipiec 2006 Napisano 22 Lipiec 2006 WitamI właśnie o takie hieny ma przerąbane nasze środowisko.Takich szmat jest może z O,1% a w świat idzie że wszyscy tacy jesteśmy.Hieny trzeba po prostu tępić!!!Organizować jakieś prowokacje,zasadzki etc.PozdrawiamZwierz
yorik Napisano 22 Lipiec 2006 Napisano 22 Lipiec 2006 Hieny cmentarne nawet w kryminalnej hierarchii złodziejskiej były na samym dole. To dno.
leszek69 Napisano 22 Lipiec 2006 Napisano 22 Lipiec 2006 Proponuję robić zdjęcia takim frajerom i wklejać do specjalnego działu,jak dobrze pójdzie to sam niebawem zapodam jakieś foto.pozdrawiam PL.
ZUBIKED Napisano 22 Lipiec 2006 Napisano 22 Lipiec 2006 Witam !!!Maxim słuchaj bardzo możliwe że te same śmierdziele nie ładnie zachowały sie w lasku Hola. A były tam obozy jenieckie. Normalie 2 metrowe niezasypane doły. Teren zryty jak po nalocie ( HIEN ) Naprawde makabrycznie to wygląda dolek na doleSpecjalnie się tam nie rozglądałem czy rozkopywali mogiły dałem dyla bo zaraz byłoby na mnie - wykrywka saperka dowody są Przez takich śmierdzieli strach chodzić po lesie.Pozdrawiam.
wojtek88 Napisano 22 Lipiec 2006 Napisano 22 Lipiec 2006 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=315116 może chodzi o ten sam cmentarz?
Zwierzu Napisano 23 Lipiec 2006 Napisano 23 Lipiec 2006 Witamleszek69 ma bardzo dobry pomysł z tą galeria i zdjeciami.I tak przeważnie każdy z nas nosi aparat na wykopki.Obfotografować z ukrycia,wpuścić wpier... i do galeri.PozdrawiamZwierz
ZUBIKED Napisano 23 Lipiec 2006 Napisano 23 Lipiec 2006 Witam !!!Jest jeszcze inny sposób, prowokacja czy jak to zwać. A mianowicie: w miejscach zakazanych takich jak mogiły, cmentarze itp. pozostawiać przedmioty charakterystyczne, sfotografowane i opisane. W razie pojawienia sie przedmiotu na aukcji internetowej lub giełdzie staroci można by upewnić taką hienę cmentarną. Jednak pozostaje pytanie jak umieścić tam takie przedmioty, rozkopywać ? Ale przecież nie musi to leżeć w grobie, może nad. Temat bardzo śliski więc pozostaje sklepanie twarzy na gorącym uczynku wcześniej oczywiście foto do galerii. Jak w filmie Bareji tych klientów nie obsługujemy"Pozdrawiam
maxim026 Napisano 23 Lipiec 2006 Autor Napisano 23 Lipiec 2006 w poniedziałek zrobie fotki tago 1 wojennego cmentaza, na wieszchu lezya kawalki ladownicy , buta, i kawałki kości , zrobie te fotki i zawioze je dla konserwatora i do gazety , zobaczymy co to bendzie , a ZUBITKE co do Holi to chodziłem tam ostatnio cały dzień a na cmantarz to niewchodziłem, chodziłem kilkaset metrów dalej , , pojade tam jutro i zobacze co tam się dzieje.
kucek Napisano 23 Lipiec 2006 Napisano 23 Lipiec 2006 maxim026, jak pójdziesz z tym do gazety to znów będzie afera. Złapiesz takiego kolesia" i dasz znać komu trzeba to na forum powiedzą ci że jesteś kapuś i donosiciel i że pozazdrościłeś fajnej miejscówki".W Dębicy jest taki jeden, nawet ma ksywkę hiena" i co mu zrobić? Obić dziąsła? To wtedy ja będę bandziorem który napastował spokojnego turystę. :-/Chętnie przeczytam jakąś sensowną radę.pzdr
cplstahl Napisano 23 Lipiec 2006 Napisano 23 Lipiec 2006 Hieny,które rozkopuja groby kieruja sie checia zysku i posiadania atrakcyjnych przedmiotów. Byc moze zapomnieli o czyms takim jak sumienie i trudno im rozróznic dobro od zla. Dlatego moim zdaniem najlepszym pomyslem jest napietnowanie takiej hieny w srodowisku lokalnym i na forum. Popieram pomysl z zamieszczaniem zdjec na forum.pozdrawiam
admin Napisano 24 Lipiec 2006 Napisano 24 Lipiec 2006 A ja nie. Od takich rzeczy są odpowiednie instytucje. Każde takie zdjęcie będzie usuwane z forum a osoba je zamieszczajaca otrzyma ostrzezenie. Forum nie jest od rozwiazywania takich spraw.
jacenty2004 Napisano 24 Lipiec 2006 Napisano 24 Lipiec 2006 Ciekawe podejście do sprawy ?!!! widocznie ktoś ze znajomych boi się żeby go nie tu nie pokazali :))))
maxim026 Napisano 25 Lipiec 2006 Autor Napisano 25 Lipiec 2006 witam panów , jak doniose to sam wpadne w tarapaty , bo sam chodze po tych rejonach i władza wie że chodze , a jak doniose dla wujta tej gminy ze rozkopany jest nieoznacziny cmentarz z widocznymi mogiłami to on ndrazu doniesie dla smerfów że to ja chodze z wykrywka i odrozu mi zrobia wizyte na kawe i bende miał z Niebieskimi problemy ... a tak zostawic to w spokoju to normalnie szkoda , ochrona i dbanie o cmentaze 1 wojenne to broszka Wujta a on ma tylko chenci na branie kapony i jezdzenie nowym Opelkiem Omegą i pajacowanie jaki to on jest zajebisty i czego on nie robi , a cmentaze 1 wojenne podlegaja prewnej opieki na na to są odpowiednie zrtykuły i rozpożądzenia...... Co mam robic RYBIATA
jacenty2004 Napisano 26 Lipiec 2006 Napisano 26 Lipiec 2006 Jak cię znają to i tak jesteś głównym podejrzanym :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.