wojtek88 Napisano 21 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2006 Facet chyba nie zapoznał się z instrukcją?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schmeisser92 Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 Może jakiś inny typ wyrywki?? Wie ktoś może co to za spszet??Pozdrawiam Schmeiser92 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 a czemu wy sie tak dziwicie?? Wystarczy spojrzeć na twarz owego poszukiwacza (kobietka) he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barnaba Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 zwroćcie uwage na fachowy strój maskujący :) ciekawe ile czasu by zajeło straży leśnej capnięcie mnie gdybym tak ubrany wybrał się do lasu :)pzdrBar_Naba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 Strój jest w porządku,bardzo ciepły.Co powiecie na kopanie w zmarżniętej ziemi.Za chwilę będzie jej gorąco.Ma babka zacięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 hehehehe fakt w Szwecji , nie ma lekko , zimno tam jak cholera zwłaszcza zimą, fajna czapka ---- to taki szwedzki ku klux klan.Ten HV jest super , może polowanie było.......a dostać breneką przez plery to nie przelewki heehehe.też sobie przestawi tak cewkę --będe nowoczesny hehehehe i cool.pozdrawiam.liha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yossarian Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 Tak na chłopski rozum to zapewne pani jest z jakiejś firmy szuka zaworu a może jakiegoś ciągu kanalizacji lub wodociągu, pewnie rura pękła!? Przecież nie tylko u nas pękają!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podziemny_Kosmos Napisano 23 Lipiec 2006 Share Napisano 23 Lipiec 2006 Może i szuka zaworu ale ze zwykłą łopatą ?Z drugiej strony to czego ona miałaby tam szukać ?Przecież tam wojny nie było od hohoho albo i jeszcze dłużejMoże szuka szczątków tej V2, która spadła w Szwecji ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 23 Lipiec 2006 Share Napisano 23 Lipiec 2006 Rzeczywiście ubrana jest,że tak powiem zawodowo,a nie n.p w plamy.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 Sprzętu bym jednak nie lekceważył - toż to chyba C-SCOPE ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 sprzęt się zgadza ,a z obróconą cewką też daje radę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 C.SCOPE 1220 XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niftos Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 Ciekawe jaki wplyw na dzialanie wykrywacza w tym przypadku ma czesc aluminiowego stelaza w polu magnetycznym sondy !? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 nie ma żadnego.i jestem lekko zaskoczony. sam 3 godz temu zrobiłem mały test.martwiłem się tym kabelkiem nad cewką.nie mam miarki,ale od cewki jakieś 15-20 cm jest plastik,i dopiero dalej zaczyna się ,coś alumin, robiłem test cz-ść na maxa,dyskr 4 do 7, all met, sygnał wiodący słyszalny(raczej cichy)w sł-wkach.pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper.17 Napisano 29 Lipiec 2006 Share Napisano 29 Lipiec 2006 Sprzet to C-Scope 990XD mam taki sam:)Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper.17 Napisano 29 Lipiec 2006 Share Napisano 29 Lipiec 2006 Ps 1220 ma inna cewkę:)Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 czesc,tak mi sie zdaje,ze to 1220 xd ,ja miałem 660,990,i zaden z nich nie miał cewki 10(25 cm) tylko troszke mniejszą bez otworu,a ten na zdjęciu ma cewke z otworem czyli 10".ale mogę sie myli, co do cewek ? pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 A pani (pan?) jest ubrana w kolorowy stroj po to gdy ja(jego) rozerwie to prosciej na sniegu bedzie kawalki zbierac :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper.17 Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 WitamNo wlasnie tak sie przygladam i nie widze zeby w cewce byl otwor i dlatego wydedukowalem ze jest to Cs 990xd.A swoja droga to jak ci sie spisywal 990xd bo go dopiero niedawno kupilem i narazie jest ok duzo wiecej rzeczy nim kopie niz smetkiem (znaczy kolorków).Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 jest spoko,ja osbiscie jestem cały czas z C.scope.nie moglem tylko zbolec,cen w polsce.moi prawie wszyscy znajomi mają scopy,sam zobaczysz,nie będę sie mądrzył,bo to bez sensu.powodzenia.na pytanie odpowiedziałem na drugim forum.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.