Skocz do zawartości

A tak się szuka w Szwecji

wojtek88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
zwroćcie uwage na fachowy strój maskujący :) ciekawe ile czasu by zajeło straży leśnej capnięcie mnie gdybym tak ubrany wybrał się do lasu :)
pzdr
Bar_Naba
Napisano
hehehehe fakt w Szwecji , nie ma lekko , zimno tam jak cholera zwłaszcza zimą, fajna czapka ---- to taki szwedzki ku klux klan.Ten HV jest super , może polowanie było.......a dostać breneką przez plery to nie przelewki heehehe.też sobie przestawi tak cewkę --będe nowoczesny hehehehe i cool.pozdrawiam.liha
Napisano
Tak na chłopski rozum to zapewne pani jest z jakiejś firmy szuka zaworu a może jakiegoś ciągu kanalizacji lub wodociągu, pewnie rura pękła!? Przecież nie tylko u nas pękają!!
Napisano
Może i szuka zaworu ale ze zwykłą łopatą ?
Z drugiej strony to czego ona miałaby tam szukać ?
Przecież tam wojny nie było od hohoho albo i jeszcze dłużej
Może szuka szczątków tej V2, która spadła w Szwecji ? :)
Napisano
nie ma żadnego.i jestem lekko zaskoczony. sam 3 godz temu zrobiłem mały test.martwiłem się tym kabelkiem nad cewką.nie mam miarki,ale od cewki jakieś 15-20 cm jest plastik,i dopiero dalej zaczyna się ,coś alumin, robiłem test cz-ść na maxa,dyskr 4 do 7, all met, sygnał wiodący słyszalny(raczej cichy)w sł-wkach.pozdrowienia.
Napisano
czesc,tak mi sie zdaje,ze to 1220 xd ,ja miałem 660,990,i zaden z nich nie miał cewki 10(25 cm) tylko troszke mniejszą bez otworu,a ten na zdjęciu ma cewke z otworem czyli 10".ale mogę sie myli, co do cewek ? pozdrawiam,
Napisano
Witam
No wlasnie tak sie przygladam i nie widze zeby w cewce byl otwor i dlatego wydedukowalem ze jest to Cs 990xd.
A swoja droga to jak ci sie spisywal 990xd bo go dopiero niedawno kupilem i narazie jest ok duzo wiecej rzeczy nim kopie niz smetkiem (znaczy kolorków).
Pozdro
Napisano
jest spoko,ja osbiscie jestem cały czas z C.scope.nie moglem tylko zbolec,cen w polsce.moi prawie wszyscy znajomi mają scopy,sam zobaczysz,nie będę sie mądrzył,bo to bez sensu.powodzenia.na pytanie odpowiedziałem na drugim forum.pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie