Skocz do zawartości

A tak się szuka w Szwecji

wojtek88

Rekomendowane odpowiedzi

hehehehe fakt w Szwecji , nie ma lekko , zimno tam jak cholera zwłaszcza zimą, fajna czapka ---- to taki szwedzki ku klux klan.Ten HV jest super , może polowanie było.......a dostać breneką przez plery to nie przelewki heehehe.też sobie przestawi tak cewkę --będe nowoczesny hehehehe i cool.pozdrawiam.liha

nie ma żadnego.i jestem lekko zaskoczony. sam 3 godz temu zrobiłem mały test.martwiłem się tym kabelkiem nad cewką.nie mam miarki,ale od cewki jakieś 15-20 cm jest plastik,i dopiero dalej zaczyna się ,coś alumin, robiłem test cz-ść na maxa,dyskr 4 do 7, all met, sygnał wiodący słyszalny(raczej cichy)w sł-wkach.pozdrowienia.

Witam
No wlasnie tak sie przygladam i nie widze zeby w cewce byl otwor i dlatego wydedukowalem ze jest to Cs 990xd.
A swoja droga to jak ci sie spisywal 990xd bo go dopiero niedawno kupilem i narazie jest ok duzo wiecej rzeczy nim kopie niz smetkiem (znaczy kolorków).
Pozdro

jest spoko,ja osbiscie jestem cały czas z C.scope.nie moglem tylko zbolec,cen w polsce.moi prawie wszyscy znajomi mają scopy,sam zobaczysz,nie będę sie mądrzył,bo to bez sensu.powodzenia.na pytanie odpowiedziałem na drugim forum.pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie