Skocz do zawartości
  • 0

Kolo i optyka kar.98.

amsel44

Pytanie

20 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kiler mocne dzieki za pomoc!.ja troszke jednak jestem wiekszy slepak niz myslajem , moze masz racje ze to panz.1/b. zobacz jednak na moje dzielo" (a, jeszcze srednica tego kola z p.1. ?)

Napisano
MK no slepy jestem ,jasne cos mi to kolo podpadalo" bo wydaje sie nieco szersze ,ale reszta niby sie zgadzala. (tym bardziej ze wyczytalem o silniku kontinental") myslalem ze trafilem .... .ok. szukam .Kiler przeciez te napinajace ma szprychy" o przekroju kola !. jeszcze, moje" ma srednice ok.400-450mm natomiast te napinajace oceniam na ok.550-650mm.zobacz sam dokladniej.
pozdro.amsel44
Napisano
Tak zobie obgladalem" kolka od panzer 1 i tam powiedzmy szprychy" sa o przekroju kola , natomiast te moje maja przekroj w ksztalcie krzyza .co automatycznie niestety wyklucza panzer 1.
szukam ....
pozdro.amsel44
Napisano

Jest 00;14 obecnie jednak mysle ze to jest jednak m3 stuart. tak to jest ,jak sie oglada obrazki nie zdjecia .dodam ze silnik w tym lekkim czolgu byl firmy kontinental", moze wiec trafilem ?
pozdro. amsel44
ps. ide spac.....

Napisano
Zobacz ile szprych" jest w prawie już Twoim" kole a ile w tych na dołączonych zdjęciach. Jedno różnicy :)
Pozdro
Napisano
Dobra amsel44 sam zobacz dokladniej gdzie w PzKpfw ausf.B widzisz kola napinajace ze szprychami o przekroju kola. Zreszta pomoc tylko chcialem.
Napisano
Koło wygląda na nośne od Panzer I, wymiary powinny wynosić 530x80 mm, koła te posiadały bandaż gumowy firmy Continental. Ja bym brał :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie