revolt Napisano 22 Lipiec 2007 Share Napisano 22 Lipiec 2007 no ten drugi misio jest już ok:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warzywo Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 chyba miła scenka wzięcia do niewoli małego czołgu Grubera razem z GruberemAle nie o tym.Mą uwage przykuła postać atakująca startowiec w ręce aż za bardzo widoczny ale co to w ogóle za żołnierz? oficer? funkcyjny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robo01 Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 z ostatniej imprezy :szwajcaria" i to nie przeszyte kieszenie u kolegi z lewej a ten z prawej tez nie jest lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 Co on z fajką do ataku poleciał? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robo01 Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 porażka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PLASER Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 robo01, a mógłbyś powiedzieć co zarzucasz temu Panu z prawej?Stadler - to nie fajka, to gwizdek, ale te szwabskie gwizdki cienkie są, więc dla mnie może sobie gwizdać fajką :)PozdrawiamPLASER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grenadier GD Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 do watpliwości: mundur prawego pana" był pozyczony z Hero i jest mundurem HD raczej zgodnie z regulaminem dba o to szef grupy a on się naprawdę na tym zna, pozdrowienia JS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puma007 Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 Zabawy z Bronią :D:D Tylko gdzie jest Bronia??:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMbAtAnT Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 co ten Pan robi z gumowym pieszczochem ? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Canaris Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 -------ten z prawej tez nie jest lepszy-------No i właśnie tutaj bym polemizował. Przyjrzałem się na żywo, to nie jest szwajcar. Bardziej mi to wyglądało na coś w stylu tego co wypożyczało Hero na Bzurze 2006. To wyglądało jakoś tak Reichswerowsko. I to by się nawet zgadzało dla SS na wrzesień 1939 rokuPozdrawiamGohan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PLASER Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 No, bo to było Hero przeszyte na Heimwehr Danzig :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Canaris Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 No, czyli nie szwajcar jak to sugerował kolega robo01.Po porostu chciałem by była jasność :)DziękiPozdrawiamGohan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanitater Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 Zdjecie Pumy kojarzy mi sie nieodparcie z postacia Pokraka" z Pulp Fiction...PozdrawiamMaciek /Hainrich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ataka Napisano 29 Lipiec 2007 Share Napisano 29 Lipiec 2007 Zaraz, a czy to czasem nie nasz przewodnik górski?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 29 Lipiec 2007 Share Napisano 29 Lipiec 2007 Ale on chyba nie z PTTK, co? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek69 Napisano 29 Lipiec 2007 Share Napisano 29 Lipiec 2007 Największym rekonstrukcyjnym dziwadłem, z jakim się spotkałem ostatnio, był ułan na defiladzie w Gdyni, dzień przed rekonstrukcją w Kosakowie. Spod czapki wyłaził mu fryz a'la irokez, kolczyk nad okiem, rzemień na nadgarstku i jakieś jeszcze dziary, widoczne (niestety!!!) spod munduru. Konia w tym momencie nie miał, ale się nie dziwię: chyba KOŃ BY SIĘ GO WSTYDZIŁ.Naprawdę żałuję, że nie miałem aparatu. Czy któraś z grup przyzna się do tego dziwoląga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanitater Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 Z takim przewodnikiem gorskim to tylko na Alpejska Redute isc - i tylko przy nie do konca zdrowych zmyslach :D Szykowny ma krawat - Alpenland zaprasza ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 a kto zgadnie co to za reko ??????? :_))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 hełm to na pewno kogoś z Aufklarungsabteilung 7 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sturmpionier Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 Okejos, ja wiem!To foto zostało wykonane na terenie kampusu Uniwersytetu Warszawskiego, przed wejściem do starego BUW-u. Pewnie to jakiś zdesperowany student czeka na egzamin :)Pozdra, Stege Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 brawo stege masz browara.czekająć na nasze wejscie na plan filmowy ubralismy goscia.... trzeba przyznac ze sie za nim dziewczyny oglądały :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARTI123 Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 Pasek od hełmu ma gośc lipny.pozdrawiam-arti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanitater Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 Arti - dosc rzadko, ale takie paski tez sie w WH zdarzaly (podobne do powojennych LWP). Szczegolow paska niestety nie widze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meleskul Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 Na Swaroga, co za koszmar. Z tego wszystkiego to jeszcze to wyposażenie najlepsze, niezależnie od wad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Sierpień 2007 Share Napisano 1 Sierpień 2007 Zdjęcie z tegorocznej imprezy omawianej w innym wątku naszego forum. Moim zdaniem już nawet nie śmieszne, ale żenujące :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.