Vilkaloki Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Piku, pozory wolności są jeszcze bardziej cyniczne niz niewola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Odezwała sie ten, który wie wszystko najlepiej i całe zycie spędził pod sowiecka okupacja. Żenada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Jak ci się tak od ich butem podobałoto zawijaj się do rosji. Dołożę Ci 100 zeta do biletu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Mam swój honor (może obce słowo-wytłumaczyć?) i żadnych pieniędzy nie wezmę.Ale dziekuję za troskę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mauser29 Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 a moze w rublach trzeba dopłacić? imperialistyczne złotówki(euro) parzą w ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Oj AKMS ty co piejesz peany na temat wszystkich co dzis Polskę opluwają będziesz mnie uczył HONORU? Szkoda gadać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 Polsce poswieciłem wiecej, niz jestes w stanie pojąć. Ale w jednym masz racje: szkoda gadać...Bawcie sie dobrze, ze soba nawzajem, laleczki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 Ot typowy syndrom starego bolszewika: jak ja wiele zrobilem dla Polski a te zapłute karły reakcji tego niedoceniają.A to:Bawcie sie dobrze, ze soba nawzajem, laleczki :D" jest tylko objawem twojej zdziecinniałej osobowości. Nie licz że ktoś się zniży do twojego poziomu i ci odpiszcze czymś podobnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 Ach, Ty domorosły Freudzie. Rozszyfrowałes moją zdziecinniałą osobowość!Wiesz, Vilkaloki, może chłopcy z młodziezy wszechmocnej i aktywiści RM postawia Ci pomnik za wkład w walke z bolszewizmem i komuną". Bo jak Cie czytam, to widzę, że sie kolejny kombatant i męczennik" szykuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
admin Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 Dość! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mauser29 Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 no AKMS pochwal się co zrobileś?? Na pewno twój wkład w budowę kochanej socjalistycznej PRL był wielkiTwoje wypowiedzi są ponizej godności i krytyki[ uwazaj co piszesz .troche przerobilem twoja wypowiedz ,nie chce zadymy ponad normę ,pzdr pik ]Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pik78 23:32 20-08-2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 Admin powiedział dość i zamierzam sie zastosować.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pik78 15:36 21-08-2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mauser29 Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Skoro piszesz takie teksty to moze i miałeś pewne wkłady w budowanie socjal Polski!! budowanie sierpem i pałką Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pik78 15:37 21-08-2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 He,he, zajrzałem na Forum po urlopie i nic jak widzę sie nie zmieniło... Że też AKMS dajesz sobie sam radę z tą sforą... Tak czy inaczej witam po przerwie:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Czołem danieloff! :) Mam wykształcenie pedagogiczne, wiec jakos jeszcze radzę sobie :)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pik78 15:38 21-08-2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 AKMS a kim ty do diabłajesteś , że bedziesz po kolei wszystkich obrażał? Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pik78 15:39 21-08-2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Vilkaloki, moje posty tyczą sie tylko dwóch osób-więc jakich \\wszystkich\\"?Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pik78 15:40 21-08-2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Vilkaloki ,AKMS ,mauser29 poprawilem wasz posty ,powinny pujsc przynajmniej do kosz ,powinno wpasc rownez pare kartek . Zakonczamy od teraz wycieczki osobiste ,zarowno z lewej jak i z prawej strony . Poczawszy od tera kazda wycieczka bedzie rownac sie kartce w koloze zołtym ! Nie interesuja mnie tlumaczenia ze ktos tam zaczał " ,dał sie sprowokowac dzieciom "itp Jest todzail Woytasa ,ktory jest na urlopie ,nie mam uprawnien do usuwania postow w tym dziale ,ale moge edytowac i wlepiac kartki . Co tez uczynie jak mnie wyprowadzicie z nerw" !!!pozdro i prosze o powsiagliwosc ,zachowujcie sie jakos ,panowie szlachta :\\~~~~~~~~~pik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 A Woytas wlasnie wrocil z urlopu i dziekuje moderatorom za wprowadzenie porzadku i ponownie przejmuje wladze na tym forum.Przyjmuje wariant zerowy- co bylo a nie jest...-kara jest najbardziej dolegliwa gdy zostanie wymierzona jak njszybciej po wystepku. Ale panowie prosze teraz o spokoj.Jeden z kolegow prowadzi jakies statystyki mowiace, ze na tym forum sa rowni i rowniejsi- prosilbym aby wyslal mi na maila te liste- ewentualnie poinformowal kto jest rowny a kto rowniejszyNiech bedzie spokojPost został zmieniony ostatnio przez moderatora woytas 15:48 28-08-2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.