Romo Napisano 12 Lipiec 2006 Autor Napisano 12 Lipiec 2006 No właśnie jak w temacie - gdzie teraz jesteście ?"w pracy, domu, na wakacjach ? tak pytam bo widzę, że niektórzy od kompów nie odchodzą, zastanawia mnie kiedy znajdują czas na kopanie ?pozdrawiam
VASILI Napisano 13 Lipiec 2006 Napisano 13 Lipiec 2006 krzycho w kielcach jesteś?? :D masz wykrywke?? może byśmy się zgadali o ile chcesz na jakies kopanko u mnie w okolicy lub gdzieś indziej w świętkorzyskiem?? wracajac do tematu to jestem w domu.. :( ale zimny napoik, i wiatraczek dotrzymują mi towarzystwa :D oczywscie fanty tez :D
01111977 Napisano 13 Lipiec 2006 Napisano 13 Lipiec 2006 Biblioteka glowna Bentley South Yorkshire.W lesie bede za mc.(urlop)Juz nie moge sie doczekac.Pzdr
Cyrograf15 Napisano 13 Lipiec 2006 Napisano 13 Lipiec 2006 Kurna! Siedze w robocie, nic się nie dzieje bo sporo osób na urlopach, w pokoju 32 stopnie. Urlop dostane dopiero z końcem sierpnia, załamanie. Idę do serwerowni tam jest klima!Wojtek
Kowal7 Napisano 23 Lipiec 2006 Napisano 23 Lipiec 2006 Urlop dopiero po 20 sierpnia, wcześniej niema co marzyć..., poza tym w teren mnie jakoś nie wyciągnęlo...,temperatury tropikalne...jak dobrze kojarze jesteś z Kalisza więc wiesz jak jest w naszej okolicy...Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.