k-szela Napisano 5 Lipiec 2006 Autor Napisano 5 Lipiec 2006 Witam!!! Oto moje dzisiejsze fanty:)) za wyjatkiem krzyżyka. Moje pytanie brzmi od czego może być ta tarczka??? i z jakiego wieku jest ten krzyżyk???
k-szela Napisano 5 Lipiec 2006 Autor Napisano 5 Lipiec 2006 Witam!!! Oto moje dzisiejsze fanty:)) za wyjatkiem krzyżyka. Moje pytanie brzmi od czego może być ta tarczka??? i z jakiego wieku jest ten krzyżyk???
k-szela Napisano 5 Lipiec 2006 Autor Napisano 5 Lipiec 2006 Ciekawe są notgeldy z dziurami, pochodzą z mojego miasta czyli Brzeg.
k-szela Napisano 5 Lipiec 2006 Autor Napisano 5 Lipiec 2006 tarczka już wiem na 100% jest to odznaka pomocy zimowej ( tego się domyślałem ) upewnił mnie w tym kolega lisek68, co do krzyżyka interesuje mnie mniej więcej okres z którego pochodzi???P.S. Na pierwszej fotce są jeszcze dwie zimówki z porcelany i trójkątna.
sajmon18 Napisano 5 Lipiec 2006 Napisano 5 Lipiec 2006 krzyżyk jest XVIII wieczny ustaliłem to gdyż identyczny kiedys znalazłem lecz niesety nosiłem go na łancuszku i znów sie gdzies zapodział:(
Pytanie
k-szela
Witam!!! Oto moje dzisiejsze fanty:)) za wyjatkiem krzyżyka. Moje pytanie brzmi od czego może być ta tarczka??? i z jakiego wieku jest ten krzyżyk???
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.