Skocz do zawartości

WYKRYWACZ GAARETT ACE 150

draco236

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
nie ale na starym wykrywaczu typu pi trafiały sie z takiej głębokości albo i lepszej bo niechciało sie dalej kopać no ale cóż cza było sprawdzić co to było ale na tamtym niełapałem srebra złota a ten podobno łapie wiec sie pytam na jakiej złapie taki przedmiot lub podobnej wielkości
Napisano
ACE 150 raczej nie da rady, ale 250 powinien sięgnąć (pinpointem). 250 pinpointem sięga na ok. 1,2-1,3m Wiem że trochę może niewygodnie jest trzymać wciśnięty cały czas pinpoint, ale zasięg kosmiczny"( jak na kanarka:))

Z moich obserwacji wynika że all metal w ACE 150 i 250 to dynamik a pinpoint to statyk, więc zasię sporo większy.
Napisano
Do misiaczor,

all metal w ACE niczym się nie różni od trybu np. Custom czy Coins. To jest jedno i to samo tylko z tą różnicą że All metal jest bez dyskryminacji.
Napisano
dzieki chłopaki oto mi chodziło mi niemusi siegac do 1.50 metra wystarczy 1 metr niechce mi sie kopać na tych głębokościach a i tak sporo zeczy znajduje na głębokości do 60 tylko potrzebny mi taki wykrywacz zeby wykrywał metale szlachetne jak złoto i srebro bo mam zamiar kupic ten wygrywacz gaarett 150 ace i zeby mi on wykrył obiekt wielkosci granata z tych 40 cm
Napisano
Witam ja mam 150 i na zasieg nienarzekam na funkcji bizuteria,trafiłem garnek na ponad metrze nakopałem sie niezle ale to dowód ze jak chce to moze,i wcale niejest taki zły jak to wszyscy krytykuja.Wiekszosc osób krytykujacych posiada wykrywacze innych firm naczyta sie gdzies głupot,i sami pózniej to pisza ze żółty(kanarek)i za takie pieniadze niemoze byc dobry.A to wszystko nieprawda od listopada kopie na terenie mazowsza i na brak fantów nienarzekam i tych z duzej głebokosci i tych z 15cm pod ziemia.Osobiscie polecam 150 dla osób które szukaja dla zabawy a nie maja grubego portfela
Pozdrawiam
Napisano
mialem garretta 250 i za to go lubilem ze sie nigdy nie nakopalem bo jest plytki". 150-ka tez nie bedzie na glebokie wykopki. Aczkolwiek cos duzego w powietrzu lapie ze sporej odleglosci
Napisano
Witam
Pracuje na ACE 150 od zeszłego roku. Przewaznie pracuje w trybie Jewelery i tam wykopy trafiały mi sie tylko płytkie i bardzo płytkie. Czyli od wersji yło pod ściółka" do ok 15 cm wgłąb. Nie chodze z linijka ale tak to oceniam. Natomiast w trybie All Metal nie ruszajac czułosci trafiały sie gwoździe z jakichś 30 - 40 cm. Podejżewam wiec, że F1 powinienneś spokojnie namierzyć. Generalnie uważam, że na kolor, drobnicę jest rewelacyjny (oczywiście jak się człowiek nauczy, żeby nie patrzeć na wyswietlacz i nie sugerować sie ani wyswietlaną głębokością ani identyfikacja metalu :-) ) Najlepiej pracuje się na nim a słuch".

Pozdrawiam
Vaderian (Łódź)
Napisano
Mialem ace'a 150 i zmienilem go na solarisa. W danej chwili moge powiedziec, ze ten garecik jest bardzo dobry jak na swoja cene... Wydaje mi sie, ze moglby siegnac granat z 40cm. Sam wyciagnalem nim nasadkowy z takiej glebokosci.
P.S.
Spora wada jest namierzanie - czesto sygnal dobiega z srodka dolku, a przedmiot lezy 20 cm z boku
pozdrawiam
Napisano
Jeszcze jedno pytanko o ten wykrywacz podajcie co najmniejszego znaleźliście i z jakiej głębokości i co z najwiekszego i z jakiej głebokości bo cza troszki informacij zdobyć na temat tego wykrywacza zanim go kupie i czy jednak sie go opłaca kupować
Napisano
Posiadam ACE 250 ale osiągi są podobne co u ACE 150. Najmniejsza rzecz: 2 maleńkie ogniwa łańcuszka 10 cm głębokości. 70 cm skrzynka. Pozdrawiam
Napisano
Tylko ten boratynek wycciągnolem Ace250 ale zasięgi są bardzo podobne, mam tylko zapytanie cze wiele moent leży poza zasięgiem ace250 bo przymierzam sie do zmiany na cos drozszego ale nie wiem czy oplaca sie to robic.
Napisano
Mam juz troszke czasu Ace 150 , na drobnice - rewelacyjnie jak za taka kaske (boratynka +-18 cm, krzyzyk prawoslawny okolo 20 cm), jesli chodzi o grube fanty to ostatnio wygrzebalem przuszke od pgaza na 50 cm i cos co bylo kiedys helmem :) . Faktycznie,trzeba sie oduczyc spogladania na wyswietlacz, czesto ,,wzrok,, wporowadza w blad...
Napisano
a co ma wspulnego z głębokością pinpoint on namieza gdzie lezy a nie na jakiej głębokości z tego co wiem to tyle ten wykrywacz kosztuje i tak wielkiego przedmiotu niewykryje jak hełm z głębokości 80 cm a monete z głębokości 30 lub 20 cm wykryje to bezsens to nieopłaca sie go kupować za ta cene jak przedmiotu tak wielkiego niewykryje z tak małej głębokości
Napisano
Jak już kiedyś pisałem ACE 150 za tą cenę 599zł. jest the best sprzęt sam mam minelaba Musket. adv., ale zóltek garretta jest naprawdę OKI. kosztuje tyle co cewka do niektórych wykrywek, a fantów można nim nakopać co niemiara:)) Zdziwi się ten kto z super sprzętem dostanie kiedyś łupnia od kumpla z garecikiem lub jakimś PI. W naszym hobby jest jedna zasada, że nie ma żadnych zasad kopie ten kto kopie i kto ma szczęście danego dnia:)) no chyba że ktoś ma cały czas pecha , ale to już rzadki przypadek:) Pozdro Krzychu
Napisano
więc jak opłaca sie go kupić bo cza coś wkońcu wybrać zasieg mi nieprzeszkadza jesli tylko wykryje hełm lub moździeż 82mm z głębokości co najmniej 60 to bedzie super i prosze o opinie posiadaczy tego wykrywacza

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie