Skocz do zawartości

Kolejne pytanie do administratora

Hartmann

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Hartmann i Frozzer a ciekawe czy mozna zamiescic ogloszenie matrymonialne:)Nic z tego admina nie wyjdzie;/ Mi wycioł moj post z prosbą o podanie strony z polskimi guzikami;/Co w tym zlego :/
Napisano
skoro pytanie jest jak w tytule do administratora" to dlaczego nie mozna go wyslac na prv wlasnie do administratora" zamiast zasmiecac forum?
Napisano
jeszcze troche i będziemy stukać do was zeby co kolwiek zamieścić ??? cenzura ??To po co to forum -zbanować wszystkich i spoko-pozdro
Napisano
coś mi sie zdaje że to forum osiągnęło tzw mase krytyczną ... i zaraz sie rozp....yli na drobiazgi - szkoda ale mam nadzieje że większość piszących znajde na konkurencyjnych witrynkach
Napisano
To tylko Forum, niektórzy traktują chyba niektóre wypowiedzi w nim zawarte zbyt poważnie. Ile można pisać o tajmnicach Gór Sowich, sztolniach i zakopanych czołgach - nic nowego nie wychodzi w tych tematach, brakuje ciekawszych znalezisk (przynajmniej oficjalnie, więc na Forum wieje nudą. Poza tym sezon wakacyjny. Jak nie ma o czym pisać, to pisze się głupoty i uprawia pyskówki, ale nie wpadałbym w panikę - pojawi się ciekawy temat, to i dyskusje będę ciekawsze. Proste.
Napisano
TIX, konkurencyjne witrynki także są kierowane według pewnych zasad i jeśli tam ktoś będzie sprawiał, że forum będzie się zamieniało w pole bitwy to także posty będą usuwane, blokowane... Najważniejsze starać się powściągnąć emocje i nie brać np. usunięcia czyjegoś wątku jako zamach na tą osobę i wytaczania dział na głównym - więcej dystansu. Dyskusji na temat kondycji tego forum było od 2001 jak tu przyszedłem multum. Zawsze jednak wszyscy się zgadzali co do jednego - to MY tworzymy to forum, piszę MY nie jako MY administratorzy czy moderatorzy ale MY - użytkownicy, bo sam nim także jestem.
Napisano
Cóż, zawsze aparat porządkowy był jest i będzie uprzywilejowany. :)))

Też chciałbym powiedzieć administracji że rozumiem potrzebę porządku i nie zaśmiecania. Natomiast zamordyzmu" też nie znoszę - jest wszędzie dookoła razem z wciskajacą sie polityką.

pozdro
Napisano
A kto i po co uczciwie napisze że coś znalazł - chyba masochista - co chce mieć od razu na łbie kapusi piszących donos , do Prokuratora.
A z tymi donosami jest jak z Góralem oskarżonym o pędzenie bimbru, co chciał aby takze osądzono go o gwałt.
Napisano
mietek -jeszcze jedno bez urazy-ale jak zaczne do was pisać na priva i pytać czy wolno czy nie ? To w pewnym momencie zapomne o co mi chodzi-każdy powinien znać i czuć granice co wolno a co nie.Ja też nie jestem bez winy i ponosiło mnie tu nie raz .Dostałem ban i myśle ze pomogło.Ale recepty na ,,forum,, nie znajdziemy -jak ktoś będzie chciał namieszać to i tak namiesza-o jeju ale sie wyspowiadałem-pozdro

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pik78 20:02 01-07-2006

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie