szczepciu Napisano 24 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2006 Zwracam się z prośbą o pomoc. Niedawno mój kolega znalał fotografię swojego pradziadka w mundurze. Chciałbym się dowiedzieć czegoś na temat tego munduru i jaka to formacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grba Napisano 25 Czerwiec 2006 Share Napisano 25 Czerwiec 2006 Ułan jeszcze w barwnym mundurze, szabla z model 1869. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 24 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2006 Zwracam się z prośbą o pomoc. Niedawno mój kolega znalał fotografię swojego pradziadka w mundurze. Chciałbym się dowiedzieć czegoś na temat tego munduru i jaka to formacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 24 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2006 Na odwrocie tej fotografii widnieje taki napis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grba Napisano 25 Czerwiec 2006 Share Napisano 25 Czerwiec 2006 Poszukaj w necie Die Österreichisch-ungarische KavallerieAustro-węgierską kawalerię dokładniej ułanów (Ulanen). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
szczepciu
Zwracam się z prośbą o pomoc. Niedawno mój kolega znalał fotografię swojego pradziadka w mundurze. Chciałbym się dowiedzieć czegoś na temat tego munduru i jaka to formacja?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.