szczepciu Napisano 24 Czerwiec 2006 Autor Napisano 24 Czerwiec 2006 Zwracam się z prośbą o pomoc. Niedawno mój kolega znalał fotografię swojego pradziadka w mundurze. Chciałbym się dowiedzieć czegoś na temat tego munduru i jaka to formacja?
grba Napisano 25 Czerwiec 2006 Napisano 25 Czerwiec 2006 Ułan jeszcze w barwnym mundurze, szabla z model 1869.
szczepciu Napisano 24 Czerwiec 2006 Autor Napisano 24 Czerwiec 2006 Zwracam się z prośbą o pomoc. Niedawno mój kolega znalał fotografię swojego pradziadka w mundurze. Chciałbym się dowiedzieć czegoś na temat tego munduru i jaka to formacja?
szczepciu Napisano 24 Czerwiec 2006 Autor Napisano 24 Czerwiec 2006 Na odwrocie tej fotografii widnieje taki napis.
grba Napisano 25 Czerwiec 2006 Napisano 25 Czerwiec 2006 Poszukaj w necie Die Österreichisch-ungarische KavallerieAustro-węgierską kawalerię dokładniej ułanów (Ulanen).
Pytanie
szczepciu
Zwracam się z prośbą o pomoc. Niedawno mój kolega znalał fotografię swojego pradziadka w mundurze. Chciałbym się dowiedzieć czegoś na temat tego munduru i jaka to formacja?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.