Skocz do zawartości

Emerytura Bociana - czas już nadszedł

Bocian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Uprzejmie donoszę że obowiązki głównego administratora przejmuje człowiek o nicku admnistrator :), będzie on również odpowiedzialny za innych adminów działów.
Wszelkie nowe galerie czy poprawki zrobię po 20 lipca po moim powrocie z dłuższego urlopu.

administrator to człowiek rozsądny i godny zaufania, znacie go z naszego forum - prywatnie ma nicka Gambit", od teraz on będzie się zajmował całkowicie moderacją, ja idę na emeryturę.

Oczywiście w skrajnych przypadkach nadal będę interweniował.
Docelowo skupię się tylko na rozwoju serwisu i nowych funkcjonalnościach.

Mam nadzieję że jak wrócę po urlopie to zastanę na forum ład i porządek, będą latały gołąbki pokoju a ministerstwo finansów obniży podatki.
Napisano
Szkoda, ten administrator" jest dosyc niemily i trudno sie z nim dogadac.Ale lepsze to niz zeby forum opetał haos.Pozdro.
..a moze jeszcze dasz mi moderatora:)
Milego wypoczynku
Mlody
Napisano
miłego urlopiku..a emeryture wybij sobie z głowy :))

niestety musze też potwierdzić zdanie Młodego" :)

pozdrawiam
Napisano
Nie no, Bocian , urlopik jasne zwłaszcza przy tej pogodzie:)). Ale emerytura ?! Łamanie w kościach, rdzewiejąca Dyskoteka - nie uwierzę : ))). Pozdrawiam i udanego urlopu - Tomko
Napisano
Wybacz Bocian ale przeginasz!!!! Na emeryturę to chyba o wiele za wcześnie.
To chyba jakiś ponury żart.
A wypoczynku to życzę ci słonecznego i spokojnego.
pozdr.
Oksio
Napisano
Z moją emeryturką to nie żart.
A dokładniej emerytura polega na tym że ktoś inny codziennie będzie kontrolował i moderował forum.

Niestety musimy również wprowadzić inne zasady moderacji. Będzie po prostu ciut ostrzej, dotyczyć to będzie tylko osób które faktycznie będą naruszały porządek. Tych które będą zaśmiecały i rozwadniały wątki głupimi uwagami lub dyskusjami nie na temat. Musimy poprawić jakość forum i skończyć z osobistymi wycieczkami lub prowokacjami. Nie będzie również miejsca na politykę w jakiejkolwiek postaci, mamy jej dosyć po uszy na codzień.

Zostanie wprowadzony system upomnień których ilość będzie widniała przy każdym nicku użytkownika. Nie chcemy banować bez powodu, to ostateczność.

A administrator nie jest niemiły, musi być po prostu stanowczy bo inaczej zjecie go z butami :)
Napisano
Bez paniki, nie będzie armagedonu z tymi upomnieniami. Kryterium będzie obiektywna" ocena moderatorów, nie oszukujmy się każdy wie że burdy na forum robią złą atmosferę i łatwo takich typów wyłapać. Teraz każdy moderator będzie miał pod ręką kubeł zimnej wody.

Chcę się wycofać bo raz że się trochę wypaliłem a dwa po chorobie mojej żony muszę jej i dziecku poświęcać teraz więcej czasu. Świat mi się w lutym zawalił i muszę to teraz wszystko dookoła odbudować i na nowo poukładać.

Do tego zyska na tym sam serwis od strony technicznej bo będę mógł przy nim spokojniej posiedzieć.
Napisano
Słuszna sprawa z wywaleniem pyskówek politycznych z bieżących wątków.

Chciałem jednak zauważyć że dyskutując i zakładając wątki w dziale Historia współczesna czyli zakręty historii po wojnie" tak czy owak będzie się dotykało polityki,okresu PRL, Zimnej Wojny, itp. Nie sposób raczej tam będzie uniknąć dysput, z reguły zawsze tu na forum, w rzeczonym dziale, podział linii historyczno-politycznej jest jeden. Z punktu widzenia i ocen pewnych systemów.
Tam potyczki zawsze się odbywają....
Napisano
Hmm ,od siebie dodam tylko tyle ,ze juz zaczałem ostrzyć nozyce do ciecia postów :D! Zwłaszcza autorstwa paru ideologow" z działu Towarzyskiego ,zarowna i z prawej ,jak i z lewej strony sceny politycznej :\\ Nie bedzie litosci ! Nie bede brac zadnych jencow :D

piku
Napisano
Trudno będzie nowemu adminowi objąć stanowisko po Bocianie, a zwłaszcza wytrzymać porównanie do niego - co jest nieuniknione. Należy jednak być dobrej myśli, w końcu jest tu sporo sensownych ludzi dzięki czemu forum jest na poziomie. Konserwacja to spokojny dzał, ale i tak raz na czas męczyłem mailami o interwencje Bociana teraz będę męczyć Gambita.
Wojtek
Napisano
Huku ,nie rozmywaj watku ,nie o mnie jest ten watek ,a na towarzyskim juz sie zakonczylo kasztanienie ,albo sie wkrotce zakonczy ,pewnym osobom :\\

piku
Napisano
Szkoda,ale obiecałeś Bocianie,że będziesz zaglądał do gniazda.Choć znając realia ZUS,na tej emeryturce" bedziesz musiał sobie dorabiać,więc chałturki będziesz tu strzelał :)
Apropo-jest jakiś spis gdzie kto moderuje?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie