Bocian Napisano 24 Czerwiec 2006 Autor Napisano 24 Czerwiec 2006 Uprzejmie donoszę że obowiązki głównego administratora przejmuje człowiek o nicku admnistrator :), będzie on również odpowiedzialny za innych adminów działów.Wszelkie nowe galerie czy poprawki zrobię po 20 lipca po moim powrocie z dłuższego urlopu.administrator to człowiek rozsądny i godny zaufania, znacie go z naszego forum - prywatnie ma nicka Gambit", od teraz on będzie się zajmował całkowicie moderacją, ja idę na emeryturę.Oczywiście w skrajnych przypadkach nadal będę interweniował.Docelowo skupię się tylko na rozwoju serwisu i nowych funkcjonalnościach.Mam nadzieję że jak wrócę po urlopie to zastanę na forum ład i porządek, będą latały gołąbki pokoju a ministerstwo finansów obniży podatki.
Mlody Mauser Napisano 24 Czerwiec 2006 Napisano 24 Czerwiec 2006 Szkoda, ten administrator" jest dosyc niemily i trudno sie z nim dogadac.Ale lepsze to niz zeby forum opetał haos.Pozdro...a moze jeszcze dasz mi moderatora:)Milego wypoczynkuMlody
TIX Napisano 24 Czerwiec 2006 Napisano 24 Czerwiec 2006 miłego urlopiku..a emeryture wybij sobie z głowy :)) niestety musze też potwierdzić zdanie Młodego" :)pozdrawiam
Tomko Napisano 24 Czerwiec 2006 Napisano 24 Czerwiec 2006 Nie no, Bocian , urlopik jasne zwłaszcza przy tej pogodzie:)). Ale emerytura ?! Łamanie w kościach, rdzewiejąca Dyskoteka - nie uwierzę : ))). Pozdrawiam i udanego urlopu - Tomko
suchy ss Napisano 24 Czerwiec 2006 Napisano 24 Czerwiec 2006 milego wypoczynku Bociek:) ale z ta emeryturka to chyba jakis zart?:(pzdr.Dawid
oksio Napisano 24 Czerwiec 2006 Napisano 24 Czerwiec 2006 Wybacz Bocian ale przeginasz!!!! Na emeryturę to chyba o wiele za wcześnie.To chyba jakiś ponury żart.A wypoczynku to życzę ci słonecznego i spokojnego.pozdr.Oksio
acer Napisano 24 Czerwiec 2006 Napisano 24 Czerwiec 2006 Oczywiście w skrajnych przypadkach nadal będę interweniowałA mnie to uspokaja :)
Bocian Napisano 24 Czerwiec 2006 Autor Napisano 24 Czerwiec 2006 Z moją emeryturką to nie żart. A dokładniej emerytura polega na tym że ktoś inny codziennie będzie kontrolował i moderował forum.Niestety musimy również wprowadzić inne zasady moderacji. Będzie po prostu ciut ostrzej, dotyczyć to będzie tylko osób które faktycznie będą naruszały porządek. Tych które będą zaśmiecały i rozwadniały wątki głupimi uwagami lub dyskusjami nie na temat. Musimy poprawić jakość forum i skończyć z osobistymi wycieczkami lub prowokacjami. Nie będzie również miejsca na politykę w jakiejkolwiek postaci, mamy jej dosyć po uszy na codzień.Zostanie wprowadzony system upomnień których ilość będzie widniała przy każdym nicku użytkownika. Nie chcemy banować bez powodu, to ostateczność.A administrator nie jest niemiły, musi być po prostu stanowczy bo inaczej zjecie go z butami :)
wars98 Napisano 24 Czerwiec 2006 Napisano 24 Czerwiec 2006 Stary Bociek przekazuje pałeczkę. Pokoleniowa zmiana warty?
huk 100 Napisano 24 Czerwiec 2006 Napisano 24 Czerwiec 2006 Bocian to jaki będzie taryfikator ? co i za ile ? a z nowym moderatorem to sie jakoś dogadamy -pozdro
huk 100 Napisano 24 Czerwiec 2006 Napisano 24 Czerwiec 2006 a swoją drogą to Pik 78 wiedział kiedy przejść na drugą strone-pozdrowienia
Bocian Napisano 24 Czerwiec 2006 Autor Napisano 24 Czerwiec 2006 Bez paniki, nie będzie armagedonu z tymi upomnieniami. Kryterium będzie obiektywna" ocena moderatorów, nie oszukujmy się każdy wie że burdy na forum robią złą atmosferę i łatwo takich typów wyłapać. Teraz każdy moderator będzie miał pod ręką kubeł zimnej wody.Chcę się wycofać bo raz że się trochę wypaliłem a dwa po chorobie mojej żony muszę jej i dziecku poświęcać teraz więcej czasu. Świat mi się w lutym zawalił i muszę to teraz wszystko dookoła odbudować i na nowo poukładać. Do tego zyska na tym sam serwis od strony technicznej bo będę mógł przy nim spokojniej posiedzieć.
acer Napisano 24 Czerwiec 2006 Napisano 24 Czerwiec 2006 Słuszna sprawa z wywaleniem pyskówek politycznych z bieżących wątków.Chciałem jednak zauważyć że dyskutując i zakładając wątki w dziale Historia współczesna czyli zakręty historii po wojnie" tak czy owak będzie się dotykało polityki,okresu PRL, Zimnej Wojny, itp. Nie sposób raczej tam będzie uniknąć dysput, z reguły zawsze tu na forum, w rzeczonym dziale, podział linii historyczno-politycznej jest jeden. Z punktu widzenia i ocen pewnych systemów.Tam potyczki zawsze się odbywają....
woytas Napisano 24 Czerwiec 2006 Napisano 24 Czerwiec 2006 Jako moderator obiecuje trzymac pozadek na w/w forum- dostalem namaszczenie od Bociana wiec bede stosowal sie do jego wytycznych :)
pik78 Napisano 24 Czerwiec 2006 Napisano 24 Czerwiec 2006 Hmm ,od siebie dodam tylko tyle ,ze juz zaczałem ostrzyć nozyce do ciecia postów :D! Zwłaszcza autorstwa paru ideologow" z działu Towarzyskiego ,zarowna i z prawej ,jak i z lewej strony sceny politycznej :\\ Nie bedzie litosci ! Nie bede brac zadnych jencow :Dpiku
acer Napisano 24 Czerwiec 2006 Napisano 24 Czerwiec 2006 A ostatnio odradzałeś zgłaszanie ozrywek" ???
Cyrograf15 Napisano 24 Czerwiec 2006 Napisano 24 Czerwiec 2006 Trudno będzie nowemu adminowi objąć stanowisko po Bocianie, a zwłaszcza wytrzymać porównanie do niego - co jest nieuniknione. Należy jednak być dobrej myśli, w końcu jest tu sporo sensownych ludzi dzięki czemu forum jest na poziomie. Konserwacja to spokojny dzał, ale i tak raz na czas męczyłem mailami o interwencje Bociana teraz będę męczyć Gambita.Wojtek
huk 100 Napisano 24 Czerwiec 2006 Napisano 24 Czerwiec 2006 pik78 - a Bocian pisał ze w towarzyszu mozna pokasztanić !!!!!!!!hehe -pozdro
pik78 Napisano 24 Czerwiec 2006 Napisano 24 Czerwiec 2006 Huku ,nie rozmywaj watku ,nie o mnie jest ten watek ,a na towarzyskim juz sie zakonczylo kasztanienie ,albo sie wkrotce zakonczy ,pewnym osobom :\\piku
acer Napisano 24 Czerwiec 2006 Napisano 24 Czerwiec 2006 Na towarzyskim skończyło się kasztanienie. Słusznie.Bedziem obserwować. Pika też.
elektrit1 Napisano 25 Czerwiec 2006 Napisano 25 Czerwiec 2006 Szkoda,ale obiecałeś Bocianie,że będziesz zaglądał do gniazda.Choć znając realia ZUS,na tej emeryturce" bedziesz musiał sobie dorabiać,więc chałturki będziesz tu strzelał :)Apropo-jest jakiś spis gdzie kto moderuje?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.