Loopy1 Napisano 16 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2006 http://www.allegro.pl/item110407630_skrzydlo_samolotu_ii_wojna_jako_kwietnik.html To boli... Moze ktos wie z jakigo to samolotu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 16 Czerwiec 2006 Share Napisano 16 Czerwiec 2006 skrzydło??!! interesujące:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Czerwiec 2006 Share Napisano 16 Czerwiec 2006 parę lat temu takie kwietniki stały jeszcze prawie we wszyskich aeroklubach-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Czerwiec 2006 Share Napisano 16 Czerwiec 2006 Przymierzałem się kiedyś żeby zakosić cos takiego z aeroklubu –ale nie pozwoliłem sobie na to-i nie upilnowałem wylądowało to chyba gdzieś na śmietniku-a było od CSS13 licencja Po-2-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rwd Napisano 29 Czerwiec 2006 Share Napisano 29 Czerwiec 2006 Nie ma co się tak denerwować. W okresie międzywojennym była taka moda. Robiono nie tylko kwietniki. Ja mam stolik, w którym podstawa (nóżka) jest zrobiona z połówki niemieckiego śmigła Heine Propeller, z I wojny. Też wolałbym mieć je całe, ale cóż...Po wojnie też to robili takie rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sexo Napisano 30 Czerwiec 2006 Share Napisano 30 Czerwiec 2006 napisy wloskie, tyle tylko moge powiedziec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.