Skocz do zawartości

Odwiedziny starszego pana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 185
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
:( :( :(:( :( i teraz na forum przez tydzień będą chodziły po dziale ,,NASZE ODKRYCIA'' jęki zawodu i rozczarowanie :D :D :D
Ale temat na ksiązke jest:D trzeba przyznać :D Szczepciu masz skrzyneczki w domu? Z chęcia bym jedną zakupił :D jak coś to na priv!! gg3167012

pzdr.

Coś nie chce mi się wierzyć żeby Pan Mieczysław vel. starszy pan Miecio zakopywał w szopie i zabezpieczał papą skrzynie, w których były tylko tasiemki spust zimowy kartoniki po ammo i złom z serii sprężynka od weka... No chyba że ta reszta co zasiliła staw to rzeczy nie warte pokazywania.
Tym niemniej miło sie czytało... :)
Pozdrawiam.
Hubert

Dawno sie tak nie usmiałem!!!!!Szczepan ja Ci bym przyznał literacka nagrode Nobla!Ale przygode miałeś świetną!Jak chcesz to moze dla Pana Miecia czy jak on tam wypisze lek poprawiajacy pamieć może mu sie przypomni gdzie ma jeszcze cudowne skrzyneczki!A może ma jakichs kumpli z kawalerki?popytaj!Ja miałem tropche podobna sytuacjęale nie wiem czy jets sens ja opisywac.ale jak bedziecie chcieli...

dobra dobra myślicie że ktoś wam się pochwali jak wyciągnął coś prosto jeszzce ze smaru??
nie sądzę że dziadek byle szmelc znosił z pól skoro prawdziwe precjoza tam też leżały, niezła ściemka- poszło do stawu.
kiedyś byłęm u dziadka co wiedziałem ze w szopce parę rzeczy zakopał-jak wspomniałem o wykrywaczu(lekkie napomknięcie o kopaniu) to tak się zapienił że jakby nie to że byłem z moim kuzynem który był jego kuzynem to bym chyba z tą kosą co kosił trawę w plecach wyszedł

• 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie