szczepciu Napisano 7 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2006 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 7 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2006 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 :( :( :(:( :( i teraz na forum przez tydzień będą chodziły po dziale ,,NASZE ODKRYCIA'' jęki zawodu i rozczarowanie :D :D :D Ale temat na ksiązke jest:D trzeba przyznać :D Szczepciu masz skrzyneczki w domu? Z chęcia bym jedną zakupił :D jak coś to na priv!! gg3167012pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 7 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2006 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 7 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2006 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 7 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2006 Jedną mam. Druga się rozpadła na miejscu. Ta też raczej w stanie rozpadu, praktycznie nie do wyczyszczenia. Tasiemek też udało mi się odzyskać więcej, ale obdarowałem kumpla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 7 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2006 Dziękuję za uwagę. Mam nadzieję, że was nie zanudziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 Nie zanudziłeś.Wielu by chciało takie skrzyneczki wykopać.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 na przykład ja chciałbym wykopać taką skrzynkę, bo łuski mnie męczą ;)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcio75 Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 Gratuluje bardzo dobrej przygody:) Dziekuje za dobre napiecie i czekamy na kolejne przygody. Pozdrawiam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 Coś nie chce mi się wierzyć żeby Pan Mieczysław vel. starszy pan Miecio zakopywał w szopie i zabezpieczał papą skrzynie, w których były tylko tasiemki spust zimowy kartoniki po ammo i złom z serii sprężynka od weka... No chyba że ta reszta co zasiliła staw to rzeczy nie warte pokazywania.Tym niemniej miło sie czytało... :)Pozdrawiam.Hubert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuczman Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 Ja rowniez gratuluje przygody, jak i rowniez rozumie rezyserstwo autora, tak cudowne jak i konieczne.Zycze wielu podobnych i dluzszych rozmiarami odkryc!Wielometrowych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 GRATULACJE TOWARZYSZU.KOLEKTYW ZASYLA WYRAZY UZNANIA I ZYCZENIA DALSZYCH SUKCESOW.daszbor!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 długa powieśc ale wykopane fanty raczej takie sobie.chyba że nastąpi nieoczekiwany zwrot akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Dawno sie tak nie usmiałem!!!!!Szczepan ja Ci bym przyznał literacka nagrode Nobla!Ale przygode miałeś świetną!Jak chcesz to moze dla Pana Miecia czy jak on tam wypisze lek poprawiajacy pamieć może mu sie przypomni gdzie ma jeszcze cudowne skrzyneczki!A może ma jakichs kumpli z kawalerki?popytaj!Ja miałem tropche podobna sytuacjęale nie wiem czy jets sens ja opisywac.ale jak bedziecie chcieli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mauser29 Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 dobra dobra myślicie że ktoś wam się pochwali jak wyciągnął coś prosto jeszzce ze smaru??nie sądzę że dziadek byle szmelc znosił z pól skoro prawdziwe precjoza tam też leżały, niezła ściemka- poszło do stawu.kiedyś byłęm u dziadka co wiedziałem ze w szopce parę rzeczy zakopał-jak wspomniałem o wykrywaczu(lekkie napomknięcie o kopaniu) to tak się zapienił że jakby nie to że byłem z moim kuzynem który był jego kuzynem to bym chyba z tą kosą co kosił trawę w plecach wyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mauser29 Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 szczepciu ciśnij dziadka jak już go naszła ochota na poszukiwnia-oni jeszcze tyle rzeczy kiszą po strychach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 23 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2006 Z braku czasu na dalsze wypady, a po części z sentymentu do mojej dolinki, odwiedziłem ją ostatnio z wykrywaczem. I......ciągle tam można coś trafić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 23 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2006 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 23 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2006 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 23 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2006 A to mi wygląda na ofiary sprzątnia któregoś z okolicznych domów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 23 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2006 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 23 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2006 Czy to może jakiś rosyjski kociołek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 23 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2006 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 23 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2006 Bicie na puszce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.