kopijnik2 Napisano 30 Maj 2006 Napisano 30 Maj 2006 kanciasty czyli uwierający.tamtego już nie pamiętam, (ja za stary jestem)miałeś zobaczyć jak hartowała się stal, ale luz.moderuj mądrze i dostatnio
kokesh Napisano 30 Maj 2006 Napisano 30 Maj 2006 I jestem dumny jak bym ckwarke lizał ,był PIK ale znikł... to już nie to samo...!!!!!!!!
VASILI Napisano 31 Maj 2006 Napisano 31 Maj 2006 panowie, a może zamiast bac sie tego jakto tu teraz będzie i ,,WIAć Z TąD'' moze warto pikowi dac szansę.. od kąd stał sie moderatorem wszystkich przeprosił za swoje odzywki i komentarze, obiecał,że będzie sprawiediwy dla wszystkich. więc nie rozumiem z kąd taka panika? MOżE SIE SPRAWDZI :d;dpozdro
ubenfurer Napisano 31 Maj 2006 Napisano 31 Maj 2006 to nie panika ale zaskoczenie , dla niektórych ździwienie bądź szok , mile widzieć dobrego znajomego w roli moderatorapozdrawiam
huk 100 Napisano 31 Maj 2006 Napisano 31 Maj 2006 a ja i tak mu nie wierze -wazelina to nie u mnie-pozdro
AKMS Napisano 1 Czerwiec 2006 Napisano 1 Czerwiec 2006 Panowie, rozumiem - dysgrafia, dyslekcja, dys... Ale język polski obowiązuje! Walicie takie byki, że aż głowa boli! Zanim naciśniecie dodaj" - sprawdźcie, czy nie ma błędów! Literówka czasem może sie zdarzyć, ale to jest nagminne w przypadku, co niektórych osób. To już nie jest śmieszne - to jest żałosne. To także brak szacunku dla innych uczestników Forum.I wcale nie jestem maniakiem ortografii. Po prostu mam juz dosyć...Język mówi o Narodzie. Pozdrawiam.
michałł Napisano 1 Czerwiec 2006 Napisano 1 Czerwiec 2006 Decyzja Ok. Pik jako jeden z niewielu potrafił jakos rozruszać to forum - jesli ktoś nie zna się na jego poczuciu humoru , to trudno , obraził sie ,ale po przeczytaniu kilku jego postów polubilem te jego prowokacje. ps. strasznie wazeliniarskie, nie?
Cyrograf15 Napisano 1 Czerwiec 2006 Napisano 1 Czerwiec 2006 Że pik78 jest na stałe zakręcony jak śmigło to wiadomo, nie wiadomo czy po trawie czy tak sam z siebie. Zastanawiam się tylko co Bocian zaczął ćpać że to wymyślił, musi to być coś naprawdę ostrego. Tak czy siak witam w klubie po drugiej stronie barykady!Wojtek
mp Napisano 4 Czerwiec 2006 Napisano 4 Czerwiec 2006 o moj Boże... lepiej nie skomentuje tej decyzji...
Bocian Napisano 6 Czerwiec 2006 Autor Napisano 6 Czerwiec 2006 o moj Boże... lepiej nie skomentuje tej decyzji..."dlaczego? jak to mówią Trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." :)
POliSH Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 AKMS duskusja oczym innym a ty z ortografia wyjeżdżasz!
acer Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 Napoleon też zrobił szefem tajnej policji największego przestępcę.... :D
AKMS Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 POliSH, wyjeżdżam" z szacunkiem do języka polskiego, o którego istnienie walczyli moi Przodkowie:dyskusja, o czym, Ty "Już załapałeś?Pozdrawiam.
POliSH Napisano 7 Czerwiec 2006 Napisano 7 Czerwiec 2006 No załapałem miałem przesrane z tego powodu, i życze wszystkim uczcie się ortografi bo ortofile nie dadzą wam na tym forum spokoju!!a zreszta na innych też!!pzdr POliSH
POliSH Napisano 7 Czerwiec 2006 Napisano 7 Czerwiec 2006 Tak dla infa mój pra pra dziadek nie wiem jak reszta ale tez istotnie walczył za Polskę służył w WP przed wojną a puźniej bronił Polske jak nas zaatakowali!
huk 100 Napisano 7 Czerwiec 2006 Napisano 7 Czerwiec 2006 POliSH ale tak napradwe to wytłumacz o co ci chodzi bo nie czaje bazy-ach ta starość-pozdro
AKMS Napisano 7 Czerwiec 2006 Napisano 7 Czerwiec 2006 Przykro mi, że w obecnych czasach ludzi dbajacych o ojczysty język nazywa sie ortofilami" i ma się do nich o to pretensje. Dla Twojej informacji Kolego, na tym Forum jest pod tym względem giiiiiiigantyczna tolerancja - gdzie indziej możesz nawet dostać bana za błędy ortograficzne. Ja osobiście zawsze STARAM sie aby moje posty były poprawne i bez literówek, gdyż szanuję język polski i Kolegów, do których piszę. Na koniec pozwolę sobie zacytować jednego z Kolegów:Każdy przejaw walki o poprawną pisownię języka ojczystego bardzo cenię i szanuję. Wszak język jest spuścizną przodków. To właśnie język między innymi czyni nas Polakami. Gdzieś kiedyś usłyszałem, że mogą nam wszystko odebrać, ale nie odbiorą wiedzy i języka. Uważam, że szczególnie na forum poświęconym w gruncie rzeczy historii powinno się szanować język naszych ojców."Podpisuję sie pod tym i pozdrawiam.AKMS 7.62 mmPozdrawiam.
AKMS Napisano 8 Czerwiec 2006 Napisano 8 Czerwiec 2006 Dlatego ucz się pisać poprawnie nie ze względu na ortofili" tylko z szacunku do Polski i kolegów, do których piszesz.Pozdrawiam.
kopijnik2 Napisano 8 Czerwiec 2006 Napisano 8 Czerwiec 2006 Piku Racja Kopijnik cos tam wcisnalem hehe ,no zakrecony jestem jak kazdy młody ;)pozdrawiam kumatych :)"po Toruniu i Orzyszu to nie taki młody jesteś...
maxikasek Napisano 8 Czerwiec 2006 Napisano 8 Czerwiec 2006 patrząc na ostatnie posty Pika- to chyba efekt pielgrzymki B16 :-) nawrócił się czy co?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.