Skocz do zawartości

Nadchodzą ciężkie chwile...

Bocian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
panowie, a może zamiast bac sie tego jakto tu teraz będzie i ,,WIAć Z TąD'' moze warto pikowi dac szansę.. od kąd stał sie moderatorem wszystkich przeprosił za swoje odzywki i komentarze, obiecał,że będzie sprawiediwy dla wszystkich. więc nie rozumiem z kąd taka panika?

MOżE SIE SPRAWDZI :d;d

pozdro

Panowie, rozumiem - dysgrafia, dyslekcja, dys...
Ale język polski obowiązuje! Walicie takie byki, że aż głowa boli! Zanim naciśniecie dodaj" - sprawdźcie, czy nie ma błędów! Literówka czasem może sie zdarzyć, ale to jest nagminne w przypadku, co niektórych osób. To już nie jest śmieszne - to jest żałosne. To także brak szacunku dla innych uczestników Forum.
I wcale nie jestem maniakiem ortografii. Po prostu mam juz dosyć...
Język mówi o Narodzie. Pozdrawiam.

Decyzja Ok. Pik jako jeden z niewielu potrafił jakos rozruszać to forum - jesli ktoś nie zna się na jego poczuciu humoru , to trudno , obraził sie ,ale po przeczytaniu kilku jego postów polubilem te jego prowokacje.

ps. strasznie wazeliniarskie, nie?

Że pik78 jest na stałe zakręcony jak śmigło to wiadomo, nie wiadomo czy po trawie czy tak sam z siebie. Zastanawiam się tylko co Bocian zaczął ćpać że to wymyślił, musi to być coś naprawdę ostrego. Tak czy siak witam w klubie po drugiej stronie barykady!
Wojtek

Przykro mi, że w obecnych czasach ludzi dbajacych o ojczysty język nazywa sie ortofilami" i ma się do nich o to pretensje. Dla Twojej informacji Kolego, na tym Forum jest pod tym względem giiiiiiigantyczna tolerancja - gdzie indziej możesz nawet dostać bana za błędy ortograficzne. Ja osobiście zawsze STARAM sie aby moje posty były poprawne i bez literówek, gdyż szanuję język polski i Kolegów, do których piszę.

Na koniec pozwolę sobie zacytować jednego z Kolegów:
Każdy przejaw walki o poprawną pisownię języka ojczystego bardzo cenię i szanuję. Wszak język jest spuścizną przodków. To właśnie język między innymi czyni nas Polakami. Gdzieś kiedyś usłyszałem, że mogą nam wszystko odebrać, ale nie odbiorą wiedzy i języka. Uważam, że szczególnie na forum poświęconym w gruncie rzeczy historii powinno się szanować język naszych ojców."

Podpisuję sie pod tym i pozdrawiam.
AKMS 7.62 mm

Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie