HU13ERT Napisano 30 Maj 2006 Share Napisano 30 Maj 2006 !!!pik78 NA PREZYDENTA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 30 Maj 2006 Share Napisano 30 Maj 2006 kanciasty czyli uwierający.tamtego już nie pamiętam, (ja za stary jestem)miałeś zobaczyć jak hartowała się stal, ale luz.moderuj mądrze i dostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 30 Maj 2006 Share Napisano 30 Maj 2006 I jestem dumny jak bym ckwarke lizał ,był PIK ale znikł... to już nie to samo...!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerjager Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 Koniec swiata, koniec swiata...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 panowie, a może zamiast bac sie tego jakto tu teraz będzie i ,,WIAć Z TąD'' moze warto pikowi dac szansę.. od kąd stał sie moderatorem wszystkich przeprosił za swoje odzywki i komentarze, obiecał,że będzie sprawiediwy dla wszystkich. więc nie rozumiem z kąd taka panika? MOżE SIE SPRAWDZI :d;dpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 to nie panika ale zaskoczenie , dla niektórych ździwienie bądź szok , mile widzieć dobrego znajomego w roli moderatorapozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 a ja i tak mu nie wierze -wazelina to nie u mnie-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 Panowie, rozumiem - dysgrafia, dyslekcja, dys... Ale język polski obowiązuje! Walicie takie byki, że aż głowa boli! Zanim naciśniecie dodaj" - sprawdźcie, czy nie ma błędów! Literówka czasem może sie zdarzyć, ale to jest nagminne w przypadku, co niektórych osób. To już nie jest śmieszne - to jest żałosne. To także brak szacunku dla innych uczestników Forum.I wcale nie jestem maniakiem ortografii. Po prostu mam juz dosyć...Język mówi o Narodzie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michałł Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 Decyzja Ok. Pik jako jeden z niewielu potrafił jakos rozruszać to forum - jesli ktoś nie zna się na jego poczuciu humoru , to trudno , obraził sie ,ale po przeczytaniu kilku jego postów polubilem te jego prowokacje. ps. strasznie wazeliniarskie, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 ale oczywiście ze nie -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 Że pik78 jest na stałe zakręcony jak śmigło to wiadomo, nie wiadomo czy po trawie czy tak sam z siebie. Zastanawiam się tylko co Bocian zaczął ćpać że to wymyślił, musi to być coś naprawdę ostrego. Tak czy siak witam w klubie po drugiej stronie barykady!Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 Kwiatki se podlewam, naftą - Piku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 o moj Boże... lepiej nie skomentuje tej decyzji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 6 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2006 o moj Boże... lepiej nie skomentuje tej decyzji..."dlaczego? jak to mówią Trzeba kolekcjonować mocne wrażenia..." :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POliSH Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 AKMS duskusja oczym innym a ty z ortografia wyjeżdżasz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 Napoleon też zrobił szefem tajnej policji największego przestępcę.... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 POliSH, wyjeżdżam" z szacunkiem do języka polskiego, o którego istnienie walczyli moi Przodkowie:dyskusja, o czym, Ty "Już załapałeś?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POliSH Napisano 7 Czerwiec 2006 Share Napisano 7 Czerwiec 2006 No załapałem miałem przesrane z tego powodu, i życze wszystkim uczcie się ortografi bo ortofile nie dadzą wam na tym forum spokoju!!a zreszta na innych też!!pzdr POliSH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POliSH Napisano 7 Czerwiec 2006 Share Napisano 7 Czerwiec 2006 Tak dla infa mój pra pra dziadek nie wiem jak reszta ale tez istotnie walczył za Polskę służył w WP przed wojną a puźniej bronił Polske jak nas zaatakowali! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Czerwiec 2006 Share Napisano 7 Czerwiec 2006 POliSH ale tak napradwe to wytłumacz o co ci chodzi bo nie czaje bazy-ach ta starość-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 7 Czerwiec 2006 Share Napisano 7 Czerwiec 2006 Przykro mi, że w obecnych czasach ludzi dbajacych o ojczysty język nazywa sie ortofilami" i ma się do nich o to pretensje. Dla Twojej informacji Kolego, na tym Forum jest pod tym względem giiiiiiigantyczna tolerancja - gdzie indziej możesz nawet dostać bana za błędy ortograficzne. Ja osobiście zawsze STARAM sie aby moje posty były poprawne i bez literówek, gdyż szanuję język polski i Kolegów, do których piszę. Na koniec pozwolę sobie zacytować jednego z Kolegów:Każdy przejaw walki o poprawną pisownię języka ojczystego bardzo cenię i szanuję. Wszak język jest spuścizną przodków. To właśnie język między innymi czyni nas Polakami. Gdzieś kiedyś usłyszałem, że mogą nam wszystko odebrać, ale nie odbiorą wiedzy i języka. Uważam, że szczególnie na forum poświęconym w gruncie rzeczy historii powinno się szanować język naszych ojców."Podpisuję sie pod tym i pozdrawiam.AKMS 7.62 mmPozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POliSH Napisano 7 Czerwiec 2006 Share Napisano 7 Czerwiec 2006 TO nie ja ortofili wymysliłem!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 Dlatego ucz się pisać poprawnie nie ze względu na ortofili" tylko z szacunku do Polski i kolegów, do których piszesz.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 Piku Racja Kopijnik cos tam wcisnalem hehe ,no zakrecony jestem jak kazdy młody ;)pozdrawiam kumatych :)"po Toruniu i Orzyszu to nie taki młody jesteś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 patrząc na ostatnie posty Pika- to chyba efekt pielgrzymki B16 :-) nawrócił się czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.